261

Re: Privalomoji karo tarnyba

stasy pas ruskius netai kad netikslus ginklai pas juos ir protas netikslus big_smile isvis as pradedu abejot ar jie zmones
tomai mesk tas paniatkes y sali kad tau niekas neisakines patikek isakines ir dar kaip ir nieko cia nera zemo tiesiog visalaika yra uz tave kaskuria sriti geriau ismananciu zmoniu ir jie privalo isakineti o tu privalai vykdyti jei jau busi gudresnis ir tai yrodysi tai ir pats galesi isakineti
privalomoji reikalinga nes labai daug bukaprociu kurie matai galvoja kad jiems nereikia cia nieko ginti, ju paniatkes dideles jiems negalima ysakineti, ant ju rekia bereikalo jie matai jautrus nes mama kitaip juos auklejo gal pasirodysiu ziaurus bet ar mama nesake ka daryti su broliu  kai viska nacher sviedinys istaskys, taigi islyskit is po savo pacifistiniu mamos sijonu aplink zmones zudosi uz nepatikusi zvilgsny o jus matot **** pacifistai neimsit ginklo y rankas neviskas ka moko mama yra teisybe vaikuciai gyvenimas nera viena baltas ir nereiskia kad jau kaimyno zmona uzvertai tai jau to negalima vadinti dulkinimuosi nes gi tu svelnutis pukutis gi tai meile ir jus  tik mylites big_smile

262

Prieš! Kas nori tas tegul ir eina.

263

Privalomoji- turi buti privaloma visiems fiziskai sveikiems vyrams, o jei kas ras pasaukima, jei kas nores, gali likti tarnyboje ir toliau... O sitos grazios mergytes, kurios labai pries, kol vaikinai `tarnaus armijoje, gales irodineti jiems savo istikimybe, o ne gailesti smile

264

Na idomu,kas isto iseis,ar tik musu kvaila blondine ,nepersistenge

265

Helmutas parašė:

Nežinau, šiaip aš už Grybauskaitę, visada jinai man patiko, bet šis jos sprendimas bene pirmas kuris man labai nepatiko...

266

panos visai galit nieko nerasyti, jums tikrai nereikes tarnauti, o vaikino metus laiko palauksit tikrai, plius visos atostogos ir pns. Kas liecia tarnyba, tai gal ir gerai, matai zmogus sugeba net su oriniu antaki prasiskelti, tai truputi praktikos nepakenktu, as nekalbu apie kara, bet neduok dieve tai atsitiktu, tai bent mokes save ir savo seima apginti.

267

Gintarė parašė:
Helmutas parašė:

Nežinau, šiaip aš už Grybauskaitę, visada jinai man patiko, bet šis jos sprendimas bene pirmas kuris man labai nepatiko...

as pastenejau kad merginoms labai patinka grybe ypac senmergems) ji visu senmergiu idealas) o as labai laukiu 2019 metu kai pagaliau  nebebus grybes

268

Jeigu žmogus gyveni pavojingam rajone ir kiekvieną vakarą nuo autobusų stotelės tamsoje turi grįžti namo, tai tavo elgesio variantai yra:

1) Ruoštis pačiam savimi pasirūpinti - sportuoti, tapti fiziškai stipriu, užsiiminėti kovos menais, įsigyti ginklą ir t.t.
2) Galvoti maždaug taip: ai, kam man rūpintis savimi, juk yra profesionalai (t.y. Policija), kurie privalo mane apginti.

Kariuomenės atveju tinka tie patys argumentai. Jei vyras nesugeba būti pasiruošęs savo krašto t.y. artimųjų, šeimos, savo turto gynybai, negeba valdyti ginklo, nėra fiziškai pasiruošęs, tai galimai vieną dieną jis sėdės ir bejėgiškai stebės kaip rusų kareivis prievartauja jo žmoną/draugę/seserį ir t.t. O tada jau bus per vėlu.

269

Karolis parašė:

Jeigu žmogus gyveni pavojingam rajone ir kiekvieną vakarą nuo autobusų stotelės tamsoje turi grįžti namo, tai tavo elgesio variantai yra:

1) Ruoštis pačiam savimi pasirūpinti - sportuoti, tapti fiziškai stipriu, užsiiminėti kovos menais, įsigyti ginklą ir t.t.
2) Galvoti maždaug taip: ai, kam man rūpintis savimi, juk yra profesionalai (t.y. Policija), kurie privalo mane apginti.

yra trecias variantas: isvaziuoti i normalu rajona kur nera naktim pavojinga)

270

Kare policijos nebuna, nei visokiu taisykliu, kaimynai kaimynus plesia, visi megina isgyventi bet kokia kaina, uz zmogzudyste nebusi teisiamas.

271

Konstantinas parašė:
Karolis parašė:

yra trecias variantas: isvaziuoti i normalu rajona kur nera naktim pavojinga)

Deja, bet Lietuvos į kitą žemyną iškraustyti neįmanoma. Gyvenam čia ir kaimynų, kuriuos turime, pakeisti į kitus negalime. Tad rajonas bus tas pats per amžius smile

272

Konstantinas parašė:
Gintarė parašė:
Helmutas parašė:

as pastenejau kad merginoms labai patinka grybe ypac senmergems) ji visu senmergiu idealas) o as labai laukiu 2019 metu kai pagaliau  nebebus grybes

Tai čia aš senmergė išeina, ar kaip? big_smile

273

Eglė parašė:

Prieš! Kas nori tas tegul ir eina.

Kai tave per visus galus parūrins kokią savaitę girti kazokai arba sužvėrėjusių čėčėnų burys-galvosi kitaip.Bet jau bus per vėlu.Ir jiems nepasakysi- ''noriu, nenoriu''...

274

Helmutas parašė:

gal visko ji ir neismano, kaip ir kiekvienas musu, bet ji- nera kvaila smile O isvadindamas kitus kvailiais vargiai ir pats atrodai protingiau wink

275

Nesuprantu, kodel visi nenorintys privalomosios tarnybos tiesiog neemigruoja i rosija? Juk jei pats busi potencialaus uzpuoliko dalimi, tai taves niekas tikrai neuzpuls:) Ar daznai plesikus kas apiplesia?Be to, ar daug zuliku rizikuotu eiti i rajona, kuriame visi ginkluoti (musu atveju ginkluotus atitiktu sauktiniai)? As manau, kad i apmokymus turetu eiti VISI, neisskiriant lyties. Tik apmokymai turetu trukti ne istisai 9 menesius bet pvz kelis kartus po tris savaites.

276

"Vienas iš pagrindinių argumentų, kodėl nereikia šauktinių – karas beprasmybė, tai kam kariauti. Ne visada viskas priklauso tik nuo mūsų pačių, netikiu, kad Lietuvoje atsirastų bent vienas normalus žmogus, kuris nesuvoktų karo žiaurumo ir beprasmiškumo."

"Kitas klausimas: ar jūs bėgtumėt, jei čia pasiliktų jūsų tėvai, seneliai ar mylimoji? Jei čia pasiliktų Lietuva?"

277

jei bus karas, taves neklaus ar nori kariaut ar nenori... vis tiek bus kulka i kakta, del saugumo... smile

278

Va man patiko sitas sprendimas su sauktiniu grazinimu smile Nes pastaruoju metu cia tiek patrijotu buvo garsiai rekianciu ir nepatenkintu Rusija smile Tai va dabar mes ir paziuresim kiek tu patrijotu liks,o kiek emigruos big_smile
    O aplamai,tai nereik kist liezuvio kur nereikia ir nieks nepuls ir nereikes zaist karo!

279

Tai galimybė apmažinti "patrankų mėsą" ir žmonių skaičių vesti link "AUKSINIO MILIJARDO". Masonas Oleka tą ir daro, to siekia. Karas papildys turčių Rotšildų, Rokfelerių kišenes, bei Rusijos karinę pramonę, kuri ir priklauso jų tautiečiams, gal net giminėms.

280

Sveiki, kad šauktiniai tik gražia forma pinigų plovimas, ar gerai parengimas tai žinoma, bet ar mums sunkiai besiverčiančiai šaliai reikia to tai tikrai nemanau, geriau už tuos ponigus būtų darbo vietü sukūre būtų 100 kart naudingiau, o dabar tik metam euriukus į kišene kaškam ir tiek o naudos nulis, net baisiau nes visi mes mokam mokesčiu ir iš jų viskas finansuojama tai reiškias visi aplamai metam pinigus į šiukšliu deže ir kuo toliau tuo daugiau, o del karo ar bent kuris sveiko proto zmogus pasakys, kad lt fali apsiginti ji net 12 val neatstovetu, su savo resursais, bet kitas klausimas o kas mus puls, mes nieko neturim nei naftos, nei aukso nei jaunimo ka į kariuomene imt, ką galvojat kažkas pensinkus valdyt nori, kažkaop keistai pas mus lietuvoj viskas vyksta, problema pagrindine , kad mažejam menesiais, o čia kažkas kareiviukais sumąste palošt, o kad po 20 m lietuvos nebliks tai dzin, svarbu bent šarvuočiu turesim