Tema: pirmas bucinys (laizekas)
kada pirma karta pasibuciavot ar pasilaizet koks jausmas ir ar su mylimu zmogum?rasykit savo jausmus ka jautete
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kada pirma karta pasibuciavot ar pasilaizet koks jausmas ir ar su mylimu zmogum?rasykit savo jausmus ka jautete
ach atsimenu buvo tai mano 13ieji metai:-]:-]o daugiau nepasakosiu:pp
jau senokai:))..kazko tikejaus labai nerealaus taciau viskas vyko labai paprastai ir tikrai kaip ant sparnu neskraidziojau paskui:))as aisku tikrai nesiskundziu:))..vat kai pirma karta pasilaizai kaip tu sakai tai paskui visa gyvenima ir nebegali nustot:D..
buvo keista kai pirma karta tai padariau bet paskui jau normaliau
as cia ziuriu kazkokia buvau uzsilikusi su savo pirmuoju...:?o tai kada jus tomai ir raminta pasibuciavote...:V
Tomukas tai neseniai.....14 metu kaip buvo....su blondinuke tokia......kadaise man blondines patiko....:Dbet dabar kazkaip traukia prie bruneciu....:p
nu kaijp ydomu skatyt pasiimsiu ir as koki pavizdy
gal geriau nesiimk...:?
ir isvis dar nesilaizyk
o kada gerb Kostas pirma kart pasibuciavote?:V
gerbiamas kostas gerai nebeatsimena... tikrai, kazkaip neistrigo man tas pirmas bucinys yra daug geresniu veliau buwe
ir isvis dar nesilaizyk
as ir dar nesiruosiu laizytis bet sakaw ateijciaij
gal geriau nesiimk...:?
kodel taj sakaw
nesakysiu kada, bet su nemylimu zmogumi, visai "nepakilau", gailius kad visa gyvenima ta pirmaji bucini (laiziaka) reikes prisimint kaip toki....neypatiga....
ruta, ne tu viena cia tokia atsilikus... as irgi 13 pirma karta pajauciau kas yra bucinys...
giedre, man irgi panasiai.. db tik juokas suima prisiminus...
senokai jau bet atsimenu kad man nepatiko ir paksuj ploveus lupas:D gal del to kad baxuras nepatiko..?:D nu nznau tik ta kart lb gailejaus kad tjp dareu..:D:-D:/
na tada as irgi biski atsilikusi... pirka karta pavartojau prancuziska busini budama 15... jo... kur jaunimas siuolaikinis... skuba gyventi...
puikus jausmas tik siektiek baisu buvo ar teisingai viska darai )
niu neisivaizduoju... visiskai nenori vaikais pabuti
o as taip noreciau sugrizti atgal...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)