Tema: Administratorių "nereagavimas"
Sveiki, susiduriau su eiline problema, sena kaip ir šitas puslapis. Kadangi aš naudojuosi šiuo puslapiu, tai noretusi kazkiek bent minimalios "tvarkos". Tačiau kaip pastebėjau tai administratoriai išvis arba jie neturi logikos visiškai ir nesuvokia, jog puslapis turi buti ne tik funkcionalus bet ir tvarkingas, arba jie specialiai nekreipia dėmesio i vartotojų pageidavimus.
1. Tai anketois punktas "Nieko neieškau"
2. Prisijungimas amžinas
Aš nesuvokiu negi per n metu nesugebat ištrinti to punkto kuris ne tik, kad nėra logiškas, bet ir manau prieštarauja puslapio politikai.
Sėdi zmonės paromis, čia kas per nesamonės tokios. Neaktyvus koki 30min ir atsijunk nuo mobileko. Ne aš suprantu pinigai operatoriams ir panašiai paskui procentai jums i kisene. Tačiau tada mokamas paslaugas naikinkite. Jomajo Jūs visumoje bent atsižvelget į logiką ir vartotojų poreikius ar tik pinigus skaičiuojate, o visą kitą jūms nusišvilpti?
Būtu malonu sulaukti atsakymo logiško iš administratoriaus kuris užsiima programavimu šio puslapio, nes kiek teko kalbetis su administruojančiu personalu tai ten visumoje logika net nekvepia (nes pradeda aiškinti visiškas nesąmones, net ir sau prieštaraudamos)
Beja lietuvių kalbos mokytojai neskaitykyte čia jūs prapulsite