Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 29 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 181 iki 200 iš 562
- gedukas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Re: visureigiai
Anna parašė:gedukas parašė:Griztant prie gelentvageno mersedeso o tiksliau prie akmens pakelimo jis yra kiekvieno dziperio svajone todel geriau apie ji gerai arba nieko cia kaip apie mirusius sveikesnis busi.Beje jis jau mires ir yra nes negali ketvirti amziaus nieko nekeiciant gaminti ir imti tokius pinigus kad net kvapa uzgniauzia.
Prie moterisku auto griztant tai gali buti bet katra audi,nissan juke nors man jis nepatinka.ir aisku zinoma prancuzu pezo na dar volvo.
tai taip išeina, kad džiperių svajonė man graži?
žinote, neskirstau automobilių į vyriškus ir moteriškus, kažkaip man neišeina...
jisai svajonė todėl kad kaina jo neikandama kiek yra zmoniu ant tetos marijos žemes galinčiu atiduoti 150 tukstančiu tam kad su juo galėtu vieškeliais trankytis arba bekelėje murkdytis.Netgi 15-20metu senumo kainuoja tiek kiek naujas toyota hilux arba puse landcruizerio iseina.neskaitant kad jo eksplotacija ohoho kiek kainuoja.Todėl tai tik svajonė ir lieka.
- Anna
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Marina,
paprasčiausiai jums neteko Lietuvos lauko keliais važiuoti po liūčių ar žiemą. O tie, kas nori su mašinomis grybauti ir rėkauti miške - patikėkite, tam nereikia jokių visureigių, samanomis puikia važiuoja bet kuri mašina
183 Atsakymas nuo Marina ll 2017-04-24 08:13 (redagavo Marina ll 2017-04-24 08:43)
- Marina ll
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Jeigu alternatyvos nera, tai zinoma, bet
pieno bidonus vezioti ar pns.yra ir kitokios technikos. Ko ten tais laukais ir kemsynais bastytis, nebent girininkai, vienas kitas mokslininkas- gamtininkas, zemetvarkininkai. Medziotojus as isvis ignoruoju, man jie nesveiki...
Tikrai neteko buti tokiuos keliuos...
O siaip mano mastymas toks, kad daiktas tarnauja zmogaus gerovei, o ne atvirksciai ir, jeigu as investuoju i daikta, tai turi buti graza ir pelnas bet kuriuo atveju, net ir su prestizu susije dalykai turi buti naudingi...
- gedukas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Kadangi esu nesveikas pagal jūsų vertinimo skalę bet jums galiu tik pritarti kuo. Rimtesnė mašina tuo toliau iki traktoriaus.
- Anna
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
manau, kad reikia laikytis aukso vidurio - kaip nuobodu visą laiką skaičiuoti daikto teikiamą naudą. Grožio ir malonumo nauda - nevertintina, ji jaučiama. Tad labai gerai, kad yra žmonių, kurie gali sau leisti pirkti gražius daiktus vien dėl malonumo ar dėl prestižo.
Žinoma, reikia realiai vertinti savo galimybes.
O šiaip tai aš asmeniškai nematau skirtumo, kur žmonės savo malonumui leidžia pinigus - jautienos kepsniams iš JAV, vienetinei prancūziškų modelio namų suknelei, brangiam džipui, poilsiui Himalajuose ar labdarai.
- Marina ll
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Taip, as irgi tolerantiska. Tiesiog pasisakiau apie save
- Anna
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Irmis parašė:Oho kai prisizodziavot jus cia O ka manot apie rusiska metalo gabala Nivute vadinama kazkada darbiniu arkliuku ??
o štai šią nuostabią mašiną teko vairuoti. neapsakomai smagi. nors žvyrkely tai teko nekartą pasimelsti - aš ne vyras ir valdyti nemoku tokių žvėriukų :-)
- gedukas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Su niva išmokau vairuoti tai pirmas mano automobilis prisiminimai puikus nekalbant apie tai kad tai pasirodo buvo pirmasis Suv klasės automobilis pasaulyje.
- Anna
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
laukiam Marinos įspūdžių, apie Nivą, kad ir apie tai, kokie šaunūs vaikinai ją su Niva vežiojo:-)
- Marina ll
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Jus padykusi Anna. Man sis automobilis kaip ir vad. Viliukas - baisus...
Esu lb.atsilikusi, nes technika visiskai nedomina. Svarbiausia man automobilyje svara ir jokiu ten kvepaliuku- smirdaliuku, nuo ju bloga...
Man grazu ziureti i motociklus. Daug nikelio ir sedi grazus, stambus, jeginiai vyrukai. Zinoma, kai nulipa ir nusirengia, tai jau ir ne visi tokie jeginiai...Bet ivaizdis...O parpimas, karkimas...Buciau jaunesne, tai gal ir susigundyciau...
- Marina ll
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Anna parašė:laukiam Marinos įspūdžių, apie Nivą, kad ir apie tai, kokie šaunūs vaikinai ją su Niva vežiojo:-)
- Anna
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Marina, matote kokios mes skirtingos. Man mašinos patinka tokios kokie ir vyrai patinka. Jos turi būti patikimos, tvirtos, stiprios, randančios išvažiavimą iš bet kokios situacijos, kuriose sėdėdama jautiesi tarsi šalia paprasto nuoširdaus linksmo draugo. Na, o mašina, kuri tik tvarkinga ir tinkama važinėti po miestą - jau ne man... Nes pakliuvusi į kelią be asfalto, netekusi galimybės naudotis puikiu aptarnaujančiu personalu, tokia mašina iškart savo vairuotoją palieka vieną lietuje ir purvyne
nesu miesto priešininkė, bet... gyvenimas dažnai įneša savo korekcijas ir mėgsta žmones išmesti iš patogaus asfaltuoto kelio ir modernių servisų. todėl geriau šalia turėti ne iščiustytą, bet silpną mašiną, o kad ir viliuką - vieną iš gražiausių mašinų mano akims
be abejo, tai nereiškia, kad kartais nevertinu grožio ir galimybių kai kurių gražuoliukų ryškiomis spalvomis, ypač jei jie iš tiesų galingi
- Marina ll
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Man jau taip susikloste gyvenime, kad pasikliauju visur tik savimi...ir viesu transportu...Tokia vienisa vilke, bet , jeigu isimyliu, tai sunkiai atstoju...
Prastais keliais, jeigu vaziuoju, tai tik su lb.patikimu zmogumi, viena...niekada.
- Marina ll
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Buvo malonu pabendrauti, Anna ir ir Ko. Linkiu visokiariopos sekmes...
- Anna
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
va, man gražus tas paprastas juodas nedidelis kairėje (nežinau, kaip vadinasi)
197 Atsakymas nuo gedukas 2017-05-02 17:32 (redagavo gedukas 2017-05-02 17:35)
- gedukas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
na ka aš žinau panašus i jeep wrangler arba koks nors brolis čiurka.
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Bekeles ar Anuskos ?
- Gedukas
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Yra ta anuska adekvati ir geidžiama.Reikia tik gražiai parašyti.
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Matyt bernaiti koki pakabino, kad foruma apleido. Arba jai jau nusibodo. Likau vos ne viena pusiausvyrai palaikyti...
Žinutės: nuo 181 iki 200 iš 562
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 29 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.