nesiteisink man konstantinai matosi kad giniesi nes netgi manai kad as noriu tave is kantrybes isvesti ir plius tau kritika asocijuojasi su puolimu ir isvedimu is kantrybes, nepriimi kritikos dar viena tavo yda, ir tai vel sueina i ta pati, jeigu tu pripazinsi ka esi neteisus tai kaip ir smuksi hierarchijoj pagal kuria viska matuoji, kaip tu gali pripazint? kai jaunesnis patinas tau smegenis gydo kitu akivaizdjoj:) otu isivaizduoju kiek rupesciu atkristu jeigu nebutu tavo realybej tokio reiskinio kaip pasizeminimas? nes niekas to negali padaryti uz tave, tik tu pats gali pasizeminti tu mane matyk kaip robota kuris tau gali padet, man tu neidomus esi ir man **** ka apie mane manot visi, mano egzistavimas nuo to nepriklaiso. Tai o as dar supratau dabar tau sekme pinigai, o laime tai kam ta laime, svarbiausia bapkiu turet, naher ta laime man tai sekme reikalinga kad laime teiktu, visada dziaugiuosi kai pasiseka ka nors gerai sukurti, tada ir laimingas tampu, man kad ir ka bedaryciau viskas i laime veda zmogus kazka daro tik tam kad jam tai suteiktu laime, o jeigu tau laime nera sekme, tu vistiek sieki sekmes kad butum laimingas kitaip ir but negali, tu tiesiog dar nesusiprates ir dar sakai tenkina ta padetis kuria uzimi, tai tipo vos nesakai na as neesu laimingas bet pasitenkinu tokia busena ir gyvenimo prajautimu koks yra dabar