Tema: Uz legale Prostitucija
Jus už legale prostitucija ? Aš nesuprantu kaip galima drausti žmogui daryt ką nori su savo kūnu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Uz legale Prostitucija
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jus už legale prostitucija ? Aš nesuprantu kaip galima drausti žmogui daryt ką nori su savo kūnu
As, asmeniskai, laikausi nuomones, jei vienas zmogus kazka parduoda, o kitas perka ir abu patenkinti sandoriu, kodel tai turi buti dfaudziama...?
Tai su savo ir tegul daro ką nori, bet ne su kito, ypač jeigu tas kitas riboto intelekto arba psichinis ligonis, pririštas prie kvaišalų...
legalia* Berastis xD
Norint legalizuoti dar tektų pirma visuomenei iki tokio lygio subręsti.
Ką turit mintyje? ...Kur čia bręsti...Manau, tai būtų ne vienas žingsnis atgal...
Abstinencijos kankinami žiopliai. Važiuokit į ten, kur prostitucija legali, ir įsidarbinkit.
Kol susiruošit, išmokit skaityti ir pasistudijuokit apie amato daromą žalą. Be visa ko, tai yra amoralu. Ir čia net nėra apie ką diskutuoti.
kas vienam amoralu kitam atrodo norma. man isvis tokie draudimai atrodo kvaili. du asmenys sutare ir padare tai ka norejo, kur cia blogai? as nekalbu apie tuos atvejus kai vercia uzsiimti. kiek istorija prisimena prostitucija gyvavo ir niekas jos nepanaikino. negalima jos panaikinti, bet galima ja priversti nesti mokescius i biudzeta. isivaizduokit vyras invalido vezymeli, jis i bara nenueis ir mergos nepakabins. prostitute jam vienintele iseitis tureti lytinius santykius. ar cia tas variantas: nera koju nera ir sekso ?
Prostitucija tai verslas, o tariasi ne du. Ir dabar gali tartis dviese. Ir mokesčiai ne tik į biudžetą...Nebūkim naivūs...Tai prekyba žmonėmis. Žmogui vežimėlyje šiais laikais niekas netrukdo megzti ir normalius santykius.
Tiksliau degraduoti.
Prostitucija visada lydima negatyviu reiskiniu. Tai faktas. Apie neigalius as irgi pagalvojau. Jiems taip butu lengviau. Bet pries metus ar du, mindamas dviraciu miske, uz kokiu 2 - 3 km nuo Stebuklu miesto, vienoje is poilsio aiksteliu pamaciau du jaunuolius. Jie buvo atriedeje neigaliems pritaikytais elektriniais skuteriais. Skuteriai stovejo salia, nugara i dviraciu taka. Vaikinas mergina buvo isitempes sau ant keliu ir laike suspaudes glebyje. Buvau apstulbes ir sunku nusakyti, kaip pasijutau.
O dar seniau, teko nugirsti draugu pokalbio nuotrupa. Vaikinas vezimelyje sedinciam draugui pasiule padeti sumesti monetas i kavos aparata. O tas atsake "tu geriau truputi paeik i sali. As viska darau pats." Prostituciu labiausiai reikia vedusiems, klaidziot i sali, ir nevykeliams, nesistengiantiems siekti tikslu. Tegul prostitucija bun persekiojma, kad gyvuotu tik minimaliais mastais.
Prostitucija visada lydima negatyviu reiskiniu. Tai faktas. Apie neigalius as irgi pagalvojau. Jiems taip butu lengviau. Bet pries metus ar du, mindamas dviraciu miske, uz kokiu 2 - 3 km nuo Stebuklu miesto, vienoje is poilsio aiksteliu pamaciau du jaunuolius. Jie buvo atriedeje neigaliems pritaikytais elektriniais skuteriais. Skuteriai stovejo salia, nugara i dviraciu taka. Vaikinas mergina buvo isitempes sau ant keliu ir laike suspaudes glebyje. Buvau apstulbes ir sunku nusakyti, kaip pasijutau.
O dar seniau, teko nugirsti draugu pokalbio nuotrupa. Vaikinas vezimelyje sedinciam draugui pasiule padeti sumesti monetas i kavos aparata. O tas atsake "tu geriau truputi paeik i sali. As viska darau pats." Prostituciu labiausiai reikia vedusiems, klaidziot i sali, ir nevykeliams, nesistengiantiems siekti tikslu. Tegul prostitucija bun persekiojma, kad gyvuotu tik minimaliais mastais.
Pritariu 100%...
Bukim realistais. Ieskok.lt yra keleta neigaliuju, paklauskit kaip jiems sekasi susirasti pora. Marina tu neteisi-tai nera prekyba zmonemis. 3 metus teko dirbti apsaugos darbuotoju tokioje istaigoje ir galiu pasakyti kad ju niekas ten nelaiko prievarta. Kuriame dar darbe per nakti galima uzdirbti po 1500 svaru?
Lietuvoje lietuviška tvarka...Kas tie svarai, ar eurai ir pnš. O žmogaus sveikata ? Moteris ar vyras juk ne mašina, o organai turi natūraliai atlikti savo funkciją, o ne pagal užsakymą ar pinigus. Ką galima jausti nepžįstamam? Tai tas pats, kas save prievartauti...O gydytis teks pačioms už savus ir ne už tūkstantėlį svarų, o moralinė žala ? Kodėl tokie žmonės mirksta alkoholyje ir kvaišaluose, bent jau dauguma ?
Nepžįstu jūsų, bet manau esat prastas daktaras...nuo Varėnos...
Jei gerai pagalvosim tai 98% zmoniu galima nupirkt, net ir jus Marina. Dar pasakykit kad uz milijona neatsiduotumet... esme kainoje. Prostitute i tai ziuri kaip i darba ir jai nereikia nieko jausti tam klientui. Pradedama dirbti ji supranta kas bus su jos organizmu. Prostirucija neturi sienu, nesvarbu tai Lietuva ar kita salis.
Prostitucija gyvuoja dėl to, kad egzistuoja neatitikimas tarp fiziologinio gyvuliško ir dvasinių poreikių. Dėl to,
kad vyrams (dažniausiai jiems) nesiriša fizinė meilė su dvasine. Ir fizinis poreikis kur kas didesnis. Rasti tokią pačią moterį jiems problema. Prostitutė meilės nereikalauja... Jeigu vyrai iškeltų į pirmą vietą jausmus, prostitucijos nebūtų.
Jei gerai pagalvosim tai 98% zmoniu galima nupirkt, net ir jus Marina. Dar pasakykit kad uz milijona neatsiduotumet... esme kainoje. Prostitute i tai ziuri kaip i darba ir jai nereikia nieko jausti tam klientui. Pradedama dirbti ji supranta kas bus su jos organizmu. Prostirucija neturi sienu, nesvarbu tai Lietuva ar kita salis.
Nesutinku, kad supranta, nebent teoriškai. Paprastai būna žemo IQ ir tam tikr. soc.kilmės, kur pinigai visa ko matas dėl jų stokos...Jeigu pačiam per dieną tektų aptarnaut bent 8 moteriškaites, taip kaip jau ten būtų su tuo vyrišku pasididžiavimu ir taip beveik kasdien...Manau ir už milijoną prisiūtas naujas nebūtų jau toks šaunus...
Kristina kodel vyras turi iskelti jausmus? Gamta ji sukure toki. Ar tamsta nesutinki su gamtos desniais? Prostitutes buna netik moteriskos lyties. Moterys taip pat naudojasi prostitutu paslaugom. Ir gal man neisilavinusiam zmogui paaiskinsi ka reiskia "nesiriša fizinė meilė su dvasine"? Man rodos per giliai kapstai. Marina tu net nustebsi kokiu soc sliuoksniu zmones uzsiima protitucija. Pvz vaiku gydytoja, mokytoja. Prie kaska teisdami pagalvokim ar patys be nuodemes. Nori kad vyras neitu pas prostitute pati tapk ja jam. Jei panagrinesim meiluziu tema tai cia ta pati prostitucija
Taip, Daktare, bet aš turiu omenyje prostituciją kaip verslą, o ne kas ką individualiai daro, t.y.ne individualią veiklą, o įmonę arba UAB, kaip kad turės vadintis, jeigu bus įteisinta. Daugiau neaiškinsiu, nes nusibodo...
Kristina kodel vyras turi iskelti jausmus? Gamta ji sukure toki. Ar tamsta nesutinki su gamtos desniais? Prostitutes buna netik moteriskos lyties. Moterys taip pat naudojasi prostitutu paslaugom. Ir gal man neisilavinusiam zmogui paaiskinsi ka reiskia "nesiriša fizinė meilė su dvasine"? Man rodos per giliai kapstai.
Na taip, ko gero, vyras arčiau gamtos negu moteris . Nemanau, kad daktaras neišsilavinęs:) Bet paaiškinsiu. Vyras gali mylėti ir žavėtis viena moterimi ir tuo pačiu atlikinėti grynai gamtinius reikalus su kita, netgi nepatrauklios išvaizdos, kuria toli gražu nesusižavėjęs. Moteriai mylėjimuisi vyras turi būti bent jau simpatiškas. O geriausia - mylimas ir vienintelis, idealizuojamas ir garbinamas. Ir manau, kad tai savaime aišku ir nenuginčijama.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Uz legale Prostitucija