Re: Kodėl nedalyvaujate forumo temų diskusijose?
Tai kad iš visų čia esančių labiausiai susierzinęs atrodai tu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl nedalyvaujate forumo temų diskusijose?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tai kad iš visų čia esančių labiausiai susierzinęs atrodai tu
Jau rašiau, kad panašu, jog patyręs didžiulį stresą...Ką padarysi, visokių yra visokių reikia. Čia bent jau į galvą negausim...
Tupumas, tai turbūt lietuviškai būtų bukumas.
Manau, taip ir Lenino revoliucionieriai siautėjo Baltuosiuose rūmuose, kaip kad jūs šiame forume...
Kaip sakoma didysis vadas rėmėsi lumpenproletarais. O gal dabar tarp masinio jaunimo populiari tokia raiška ir toks žodynas...
Radau tinkamas rekomendacijas, kaip dalyvauti diskusijoje:):
Pasmerktas „teisumui“ tas, kuris atriboja save nuo bendravimo.
Kvailumas – vienintelis smūgis, kuriuo nereikia piktnaudžiauti.
Kas sugeba – argumentuoja, kas ne – loja.
Kitus mes suprantame tiek, kiek patys esame tobuli.
Kad rasti bendrą kalbą, nebūtinai reikia sutikti.
Nematuokite savo gabumų kitų netalentingumu.
Mes linkę matyti tik tai, ko ieškome.
Negriauk kito įsitikinimų, jei geresnių negali pasiūlyti.
Kalbėti kaip norisi – sugeba ir naujagimis.
Diskusijoje kaip kalėjime: nebijok, nesitikėk, neprašyk
homosanitus.lt
su 5 punktu nenoreciau sutikti. arba ji reiktu performuluoti i < Kad rasti bendrą kalbą, nebūtinai reikia pataikauti.> Jei as perskaitau diskusijoje nuomone, kuri sutampa su mano, tada sutinku su pasnekovu/e ir ji/ja palaikau. Tai mane paprasciausiai dziugina.
su 5 punktu nenoreciau sutikti. arba ji reiktu performuluoti i < Kad rasti bendrą kalbą, nebūtinai reikia pataikauti.> Jei as perskaitau diskusijoje nuomone, kuri sutampa su mano, tada sutinku su pasnekovu/e ir ji/ja palaikau. Tai mane paprasciausiai dziugina.
Bet nuomonių priešprieša, skirtumai - diskusijos varomoji jėga.
Neįdomios temos. Neįdomūs dalyviai.
Neįdomios temos. Neįdomūs dalyviai.
Tai sukurk tema, kuri tau būtų įdomi.
Greiciausiai todel, kad tokias kaip sitas 20 metu senumo bendravimo platformas turincius puslapius isstume visokie twitchai, twiteriai instagramai snapchatai ar kitos interaktyvios bendravimo sistemos, kuriose taip pat galima drasiai ieskoti antros puses su netgi palankesniais pretekstais, truksta pritraukiancio funkcionalumo
Forumas, gi ir priklauso ne nuo ateivių iš kosmoso, o nuo mūsų,čia esančių. Visada įdomu, paskaitinėt ką žmonės mano, vienais ar kitais klausimais. Telieka, sutikt arba ne.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl nedalyvaujate forumo temų diskusijose?