Re: Ka daryti,neauga plaukai?!
gal but...????Bet tada ne ta komenta parase...;)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Ka daryti,neauga plaukai?!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gal but...????Bet tada ne ta komenta parase...;)
o as tai be tiesinimo znypliu negaliu....
Tikiuosi ne kiekviena diena, nes tai kenkia plaukams!!!! ir geriau nusipirk keramines znyples!!!! o ne tas is saulutes!!!
ne,nekiekviena diena.o znyples tai naudoju geras, ne is saulutes
pasakysiu mergaites paprasciausias neriebus majonezas padeda atgaivinti ir sustiprinti plaukus pati bandziau padejo, draugei padariau kauke irgi padejo
Mano nuomone,tai vienas sampunas ar tik kauke ne ka pades plaukams,reikia viska naudoti vienos linijos ir sampuna ir balzama ir ampules plius dar gerti vitaminus plaukams stiprinti,ir tai daryti reaguliariai,tada rezultatai tikrai bus.As irgi turejau problemu del plauku,tai nuejau pasikonsultuoti pas profesionale plauku gydytoja,tai jinai man rekomendavo 3 menesius kasdien gerti vitaminus PANTOGAR bei naudoti KERASTASE serijos produktus skirtus plaukams gydyti,tai patikekit rezultatai nerealus
as girdejau apie majonezo ir kiausinio kauke,dar 2 saukstai aliejaus ten ieina,i savaite po karta.labai atsigauna plaukai..
o juk majonezas ir gaminamas is kiausiniu ir aliejaus!!!!!!!! Gal kam ir tinka liaudies patarimai, bet as labiau pasitikiu profesionaliomis kosmetikos priemonemis ir zirklemis!!!!! ))
tai as irgi tu liaudisku nenaudoju,cia gal tom,kurios neranda tinkamu priemoniu...o pabandyt juk galima
manau, kad mano plaukuciai neblogi. paziurekite: http://www.pazintys.com/main/details/vi … ?m_id=4494 ir liaudisku priemoniu deka...:)
dar viena iseitis yra priauginami plaukai,jei nori greito efekto kelios valandzikes ir dziaugiesim plaukuciais
ir man liaudiskos priemones padeda. Anksciau labai sakodavosi ir luzinedavo galiukai, bet kaskart pries plaudama plaukus , galiukus istepu alyvu aliejumi, palaikau kokia valanda, tada isplaunu kaip paprastau - sampunu, kondicionieriumi. Ir jau plaukuciai nebetokie sausi, atsigauna
aaa!!!! kosmaras...man nu nerealiai plaukai pradejo slinkti....!!! saujom vos ne...ka daryt????SOS!!!!
nusiskusk plikai lol
nusiskusk plikai lol
newykes patarimas jei ka...jei nezinai ka patart tai geriau is vis patylet...
manau reiktu sureguliuoti mityba ir witaminu pagert
ka patylet ka,vika?jei nezinai,ka rasyt ,tai geriau visai nerasyt,nei malti ta pati s per ta pati,cia jau tiek patarimu prirasyta,kad belieka juos pasiskaityt ir atsirinkti ,kas tau tinka pagal skoni ir kisene labiau ar profesionalus plauku gydymo budai ar liaudiskos priemones ir viskas,ir nereikia cia saves sureiksminti taip,lyg karaliene cia butumei, visi vel nuo pradziu pradetu tau ta pati per tapati vardint .ir isvis kuo toliau pastebejau tuo labiau visikios mazvaikes cia tik svaigta daugiau nieko,praktiskai labai mazai zmoniu su kuriais galima normaliai padiskutuot sitam ieskoko forume
manau priklauso nuo prieziuros
aha morku valgyk :=D
man tai ****.. kai noriu kad butent tokio ilgio plaukai butu tai ne, jie man tep greit auga kad reik kas dvi savaites kirpt. o vat dbr noriu augint tai visiskai neauga! nors tu ka!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Ka daryti,neauga plaukai?!