o aš labai norėčiau, kad greičiau prasidėtų karai, branduoliniai karai, kad sunaikintų bent pusę to, ką sukūrė žmogus, ir pačios žmonijos, bent jau 60 procentų pasiglemžtų per daug žmonių pasaulyje, per daug tingūs tie baisūs sutvėrimai žmonės pasidarė... tegu žmonija grįžta į geležies amžių, kai vertybės buvo meilė, šeima, ūkis, pagarba kitiems, mokėjimas atleisti, mokėjimas džiaugtis mažais dalykais atvirai, sakau, nekenčiu dabartinių žmonių, jeigu būčiau religinas, sakyčiau, jog pats baisiausias, absurdiškiausias, niekšingiausias, prasčiausias Dievo kūrinys yra žmogus mane siūtina iki beprotybės tas žinojimas, jog žmonės (na, beveik visi) yra sumauti egositai ir savanaudžiai, jog be savęs nieko nemato, jog žmogui visko maža, visada maža... ir po velnių... geriau būsiu vienišas ir nykstantis, niekam nereikalingas, negu prasidėčiau su egocentriška, manipuliujančia, pastoviai verkšlenančia, viduje merdėjančia būtybe... žmgum, moterim... visi tik vadina vieni už kitus geresniais, protingesniais, garžesniais, stipresniais... blemba.... **** ir spardžiau aš tą jūsų grožį, jūsų įsivaizduojamą pranašumą, jūsų turtus ir pasiekimus vis tiek visi mirsit, ir kai ateis ta valanda, jūs visi, absoliučiai visi būsit vieni, ir nei jūsų grožis, nei jūsų kadaise būvusi geležinė sveikata, nei sukaupti turtai jums nepadės tikrai labai liūdna matyt į ką pavirto šis pasaulis, tiksliau pasaulį į pragarą pavertė žmonija...