Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 61 iki 80 iš 198
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Ieskok vaikinai
Pūkis Baisuolis parašė:na, motiniški patarimai dažniausiai skamba ne taip, be žemininmo ir mėginimo įskaudinti tad, neee... tai nebuvo motiniški patarimai
as tai tau, va taip motiniskai , i kaili ikresciau, kad neieskotum problemu, kur ju nera. baisuoklis gi mat atsirado. gal baisiu nematei? pakeisk stiliuka, cool apsirenk ir pirmyn. cia tau isvis nera ka veikt. ten gyvenimas vyksta - ne cia.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
kristė parašė:Pūkis Baisuolis parašė:Paslaptie taip sutinku su Jumis, jog svarbiausia charakteris ir t.t. taip turėtų būti, bet deja, realybėje taip nėra gan dažnai gaunu laiškų iš moterų, jog va, jog esu storas, kad turiu nusikirpti barzdą, pradėti sportuoti ir t.t. ;DD suprantu, kai tai rašo jaunos mergaitės, bet panašių laiškų gaunu ir iš pagal metus išties brandžių moterų tad... na... tiesiog pasikartosiu, kad mes galvojame vienaip bet dažniausiai realybė visai kitokia būna
Man pvz. niekada nepatiko gražuoliai, patinkantys visoms. Žiūrėdavau į tuos, kurie savo išvaizda būdavo įdomūs ir originalūs. Visada atrodydavo kiek įtartinai žmonės be jokių trūkumų O nuo narcizų išvis darydavosi bloga. Na, labai didelis nevalyvumas - tai, aišku atstumia.
Gal tos moterys tiesiog motiniškai tau patarinėjo?..
Kriste , nu nieko sau...vos to paties neparasiau
63 Atsakymas nuo Pūkis Baisuolis 2018-03-30 18:06
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Puki, tau dar reiketu daugiau paexperimentuoti su stilium. radikaliai nekeisciau as jo, tavo vietoj, bet dar paieskociau...paieskociau nenusizengiant per daug madai. cia tik draugiskas patarimas, kaip sunui
65 Atsakymas nuo Pūkis Baisuolis 2018-03-30 18:15
66 Atsakymas nuo Alegra 2018-03-30 18:27 (redagavo Laimute 2018-03-30 18:32)
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Pūkis Baisuolis parašė:na, Ačiū už patarimą ;D tik... matomai esmė tame, jog visiškai nesidomiu mada, man tai tiesiog absoliučiai neįdomu aš kaip tik nemėgstu popso jeigu tai turi visi, ar dauguma, man to jau nebereikia ;DD
tai tada nesistebek, jei Tu tik dali merginu sudomini, nes jaunimui yra mirtinai svarbu neissiskirti stiliumi ir eiti koja kojon su mada. kitaip jos baudzia tokius individualistus, kaip Tu, ignoravimu net nebande isigilinti i tavo grazu vidu ir svelnia siela.
67 Atsakymas nuo Pūkis Baisuolis 2018-03-30 18:31
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
68 Atsakymas nuo Antanas Patamsis 2018-03-30 19:09
- Antanas Patamsis
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
dalis moteru nepatinka niekam, apie jas nekalbesim. kitos dvi moteru kategorijos. vienoms vieno vyro demesio dazniausiai buna per mazai, kitoms ir vieno per daug. taigi.. klausimas.. Puki, ar pasiruoses dalintis?
69 Atsakymas nuo Pūkis Baisuolis 2018-03-30 19:12
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
jeigu ir dalinčiausi savo moterimi, tai tik su laaaaaabai nedidele žmonių grupele ( su būsimais vaikais, su moters giminaičiais ir artimais draugais) ;DD
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Pūkis Baisuolis parašė:jeigu ir dalinčiausi savo moterimi, tai tik su laaaaaabai nedidele žmonių grupele ( su būsimais vaikais, su moters giminaičiais ir artimais draugais) ;DD
Šaunuolis...
71 Atsakymas nuo Antanas Patamsis 2018-03-30 20:08
- Antanas Patamsis
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
paslaptie, dziaugiesi, kad tas jaunuolis amzinai liks vienas, arba bus priverstas gyventi su neidomia moterim?
72 Atsakymas nuo Pūkis Baisuolis 2018-03-30 20:12
73 Atsakymas nuo Antanas Patamsis 2018-03-30 20:14
- Antanas Patamsis
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
as nepykstu, baisuokli, savaite po vedybu suprasi tikra mano zodziu prasme
74 Atsakymas nuo Pūkis Baisuolis 2018-03-30 20:16
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Antanas Patamsis parašė:paslaptie, dziaugiesi, kad tas jaunuolis amzinai liks vienas, arba bus priverstas gyventi su neidomia moterim?
Jis gyvens su įdomia moterimi ir turės daug mielų vaikučių, kuriems jis bus ir tėvas ir dievas.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Puki, Antano klausimas buvo, mano supratimu, daugiareiksmis.gerai, kad Tu zmonos nesidalinsi su kitais vyrais, kaip Tu issireiskei, bet ar Tu pasiruoses butum save taip padalinti, jei pav. tavajai butu taves viso per daug? arba per mazai?
77 Atsakymas nuo Pūkis Baisuolis 2018-03-30 20:34
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
nesu kvailas, suprantu, kad reikia palikti laisvos erdvės apmąstymamas, hobiams, mėgstamai veiklai, galbūt atostogoms, darbui, ar paprasčiausiems pasibuvimamas su draugėmis nėra gerai ne per dideli suvaržymai, nei per didelės laisvės jeigu išeina visą tai suderinti, žmogaus būna nei per mažai, nei perdaug nors nesu ir nebuvau vedęs, turėjau nemažai visokių patirčių
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
kvailas nesi, niekas ir netvirtina, bet vistiek nesupratai, kad cia apie tave , o ne apie tavo busimaja, eina kalba.
79 Atsakymas nuo Pūkis Baisuolis 2018-03-30 20:46
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
na, galbūt ir nesupratau, ką turit omeny sakydama, jog turėčiau dalinti save jeigu manęs ar tai per daug ar tai per mažai būtų? aš vientisas ir nedalomas ;DD jeigu manęs čiut per daug - atsitraukiu, jeigu per mažai - prisiglaudžiu, jei tai per mažai, tai per daug ir taip dažnai - viso gero ir gero gyvenimo, nes mums nepakeliui, nes nemėgstu tokio nepastovumo tad moteris dar prieš visas vedybas turėtų susivokti, kiek, ko ir kodėl jai iš manęs reikia, ir kas gausis iš viso to
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Pūkis Baisuolis parašė:na, galbūt ir nesupratau, ką turit omeny sakydama, jog turėčiau dalinti save jeigu manęs ar tai per daug ar tai per mažai būtų? aš vientisas ir nedalomas ;DD jeigu manęs čiut per daug - atsitraukiu, jeigu per mažai - prisiglaudžiu, jei tai per mažai, tai per daug ir taip dažnai - viso gero ir gero gyvenimo, nes mums nepakeliui, nes nemėgstu tokio nepastovumo tad moteris dar prieš visas vedybas turėtų susivokti, kiek, ko ir kodėl jai iš manęs reikia, ir kas gausis iš viso to
saunu. labai teisingai. ir as taip manau.
Žinutės: nuo 61 iki 80 iš 198
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.