Tema: Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Taigi, kas prajuokina iki ašarų arba nuteikia optimistiškai iš Kl...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Taigi, kas prajuokina iki ašarų arba nuteikia optimistiškai iš Kl...
ačiū už temą, seniai laukta :-)
ir kaip tyčia nėr laiko skayti KL...
Bus mazai galimybiu parasyti ka nors i tema. Rasau bent offtopic, kad "nenukristu" iki tos reikalingos akimirkos, kai atsiras ka s vertingo.
Šiandien 19:04 tadkis (42 m.)
Karšta?
as cia dar 20 metu tupesiu
nenuzudomas optimizmas
Kaip kalėjime...
Šiandien 13:56 mažytė (23 m. Šiauliai)
Nagi nagi: kai viskas baigėsi, užblokavai mane feisbuke, instagrame ir net pintereste - anksčiau ir susapnavus nebūčiau, kad gali dėl manęs tiek stengtis
Šiandien 13:56 mažytė (23 m. Šiauliai)
Nagi nagi: kai viskas baigėsi, užblokavai mane feisbuke, instagrame ir net pintereste - anksčiau ir susapnavus nebūčiau, kad gali dėl manęs tiek stengtis
cool
Šiandien 11:25 Saulius (47 m. Kaišiadorių rajonas)
Kai nučiuožia stogas, geriau matyti žvaigždės !
Šiandien 12:36 HotAF (31 m. Vilnius)
Ieškau kelio, nerandu. Kur jis pradingo kelias iš ćia? Matyt apakau nuo visų moterų, esančių čia, grožio ir dabar klaidžioju anketų labirintuose.... kas paims mane uż rankos ir išves iš čia?
Šiandien 11:25 Saulius (47 m. Kaišiadorių rajonas)
Kai nučiuožia stogas, geriau matyti žvaigždės !
teisingai !!!
Šiandien 12:36 HotAF (31 m. Vilnius)
Ieškau kelio, nerandu. Kur jis pradingo kelias iš ćia? Matyt apakau nuo visų moterų, esančių čia, grožio ir dabar klaidžioju anketų labirintuose.... kas paims mane uż rankos ir išves iš čia?
labai miela
o kur kitoms ir kitiems patikusios žinutės?
iš principo pradėjau jas skaityti, kad įnešti pozityvią atsvarą kitai temai, o jūs? )) Laimute, kukū
Šiandien 16:38 Rokas (52 m. Lietuva)
Karšta?
kazkoks pideras vip mane pastoviai stebi,gelbekit!!!
ir kaip dabar jam pagelbet ???
Šiandien 16:38 Rokas (52 m. Lietuva)
Karšta?
kazkoks pideras vip mane pastoviai stebi,gelbekit!!!ir kaip dabar jam pagelbet ???
Susimetam ant jo VIP, kad matytų, kas stebi?
Laimute parašė:Šiandien 16:38 Rokas (52 m. Lietuva)
Karšta?
kazkoks pideras vip mane pastoviai stebi,gelbekit!!!ir kaip dabar jam pagelbet ???
o bet tai Rokas - ekstrasensas? iš kur jis žino, kad po VIP slepiasi vyras? o kodėl nepagalvoja, kad labai daug VIP'inių moterų jį stebi?
Gytis parašė:Laimute parašė:Šiandien 16:38 Rokas (52 m. Lietuva)
Karšta?
o bet tai Rokas - ekstrasensas? iš kur jis žino, kad po VIP slepiasi vyras? o kodėl nepagalvoja, kad labai daug VIP'inių moterų jį stebi?
Na, jei nupieštas berniukas su karūna, tai natūraliai peršasi mintis, kad vyras.
P. S. Mane irgi stebi. Galėtų ir paliesti, aš nieko prieš
Edit: Jau du anonimai apžiūrėjo. Net jaučiu, kaip kyla vertė
Ne iš linijos, iš anketos. "Niekam ir niekieno nebūsiu" komentaras: "kokia figura". Po valandos (matyt apsižiūrėjo) "o kas prase kad butum kieno"
Karštojoj man labiausiai patinka Miražas ir Aleksandras. Visi kiti irgi nieko, lb.pataiso nuotaiką, kartais juokiuos iki ašarų...
Karštojoj man labiausiai patinka Miražas ir Aleksandras. Visi kiti irgi nieko, lb.pataiso nuotaiką, kartais juokiuos iki ašarų...
Aš išfiltruoju ir skaitau tik moterų. Tai jeigu pasitaikys perliukas, maloniai prašom perkopijuoti čia
Ne iš linijos, iš anketos. "Niekam ir niekieno nebūsiu" komentaras: "kokia figura". Po valandos (matyt apsižiūrėjo) "o kas prase kad butum kieno"
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos