Re: Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Einu, einu.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 23 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Einu, einu.
tu parasyk ,kad ieskai rimtu santykiu internete tai dauguma juokiasi ,nesuprantu ,ne jau as vienas ieskau tos vieninteles ?
tu parasyk ,kad ieskai rimtu santykiu internete tai dauguma juokiasi ,nesuprantu ,ne jau as vienas ieskau tos vieninteles ?
pakol ji atsiras nebuk vienas. rink patirti. ji reikalinga, kad ta vienintele atpazintumei.
bet, Laimute, kodėl siūlote rinkti patirtį su bet kuo? taip nerginai ir pasakys - renku patirtį, tu man - niekas? o jei nepasakys, nergina turės vilčių, paskui jai skaudės... su tokia patirtimi abu taps cinikaus ir paskui karčiai juoksus iš tų, kurie ieškos rimtų santykių ..
Patikrinau, kad iš anksčiau išvardintų tautybių, kiaulienos reikia rusų (gerai - lietuvių, jei yra esminis skirtumas) tautybei, ir ji nuo jos nevaisinga. O tai reiškia, kad nėra vokiečių tautybės, bet jos ir panašios patinka rusų (tai yra lietuvių). O rusų (lietuvių) vaisinga nuo pieno, jo gaminių. Tai kaip ir viskas aišku.
bet, Laimute, kodėl siūlote rinkti patirtį su bet kuo? taip nerginai ir pasakys - renku patirtį, tu man - niekas? o jei nepasakys, nergina turės vilčių, paskui jai skaudės... su tokia patirtimi abu taps cinikaus ir paskui karčiai juoksus iš tų, kurie ieškos rimtų santykių ..
Kad patirtis atsirastų, turi paskaudėt visom prasmėm, o kuo taps, tai jau darbo su savim rezultatas...
Imu.
Čia jau buvo kažkada diskusija, kas tie rimti santykiai. Kas vieniems atrodo rimta, tai kitiems atvirkščiai....
Tik vietoj gietinėlės - man sūris. Na, juk spermoje turi būti pakankamai reikiamų baltymų, ir ne tik vištienos.
Nors jei taip galima valdyti paveldėjimą, tada reiktų pagalvoti, pieno ar vištienos.
vis tiek, naudoti kitą žmogumi tik kaip bandomąjį triušį kaupti SAVO patirčiai? ateitis garantuota - kai manysi, kad jau laikas meilei, paaiškės, kad jau tavo eilė būti triušiu :-)
Mano atveju - kiti visada bus mano triušiai.
Bet galima padaryti, kad jie to nežinotų.
vis tiek, naudoti kitą žmogumi tik kaip bandomąjį triušį kaupti SAVO patirčiai? ateitis garantuota - kai manysi, kad jau laikas meilei, paaiškės, kad jau tavo eilė būti triušiu :-)
Taip ir atsitinka, ir dar daugiau. Taip atsiranda patirtis ir galiausiai sužinai, ko nori ir kaip nori. Tuomet sekančiam ir sakai, kad esu tokia ir tokia ir man patinka tai ir tai, ir , jeigu jums tai nepriimtina, tada sėkmės ir sudie...
Pagal pateiktą pavyzdį: esu skorpionas. Mergelės man nepatinka. Jos ir sekse nevykėlės. Žodžiu, rinkčiausi liūtę, bet rinksiuosi skorpionę.
Oj, bliamba, Reikia pažiūrėti futbolą.
smaugliai...
Apie ką tu? Apie žiurkės metų skorpionus? Anakondos.
Bet norėčiau pasimylėti su liūte, nes gal dar nesimylėjau. Reikia pažiūrėti kaip dera savybės.
Mergele, nesijaudink. Įsivaizduokim, kad aš pajuokavau.
Antras pratęsimas. Jei sužais iki baudinių - Anglija gali iškristi. Bet tai suprantama - tik norėjau ką nors parašyti.
Anna - padaryk man tą patieklą ir aš tave mylėsiu.
Pats jūs sekse nevykėlis. Lb.susijaudinau !
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 23 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos