Re: Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?
Idiocracy (2006)
http://www.imdb.com/title/tt0387808/
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 26 27 28 29 30 … 41 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Idiocracy (2006)
http://www.imdb.com/title/tt0387808/
MANO MILIMOJI!!! as pereijau tukstancius kilometru, perplaukiau upes ir perkopiau kalnus ,aš kentėjau ir vargau, nepasidaviau "pagundoms" as sekiau saule kad dabar atsitociau pries tave ir pasakyciau kad tave myliu
In July muvie 2000 DE
Stalino mirtis. (2017)
Truputį juokinga kai Stalinas su Brežnevu angliškai šneka. Amerikiečiai neperteikė tam tikrų dalykų, bet verta pažiūrėti.
Sengirė...
Sengirė...
ir kaip? labai noriu surasti laiko ir nueiti :-)
Paslaptis parašė:Sengirė...
ir kaip? labai noriu surasti laiko ir nueiti :-)
Nusiraminimui ir pamąstymui lb.tinka...
World War Z
V for Vendetta
Sengirė.Labai patiko, ypač žinant kaip režisierius kūrė šį filmą. Rekomenduoju.
Raw
Roberto Benigni " Das Leben ist schön "
World War Z
Kokį penktą kartą.
Įdomu pažiūrėti ar aktoriai, vaidinantys poras - tinka tam iš prigimties. Stebėti jų pasąmonių reakcijas į vienas kitą.
Tai kaip stebėti žmones porose gyvenime. Norisi rasti tai, kas tikrai tinka. Ir tuo pasidžiaugti.
Nors šie aktoriai turbūt netinka būti poroje - bet jų bendravimas tinkamas. Palaikantis, mylintis, gerbiantis, rūpestingas, kovojantis vienas už kitą - kaip darni pora.
Isajevas.
Black Panther
Titanikas
Kai žiūrėjau savo mieste "Titaniko"premjerą, pabaigoje verkiau, o mano ex - juokėsi...Kaip seniai tai buvo...
Twin Peaks
Moterys, kurios mėgo šypsotis (2018)
Vyrų vasara :-)
Kuždesių sala...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 26 27 28 29 30 … 41 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?