Re: Dvasinis tobulejimas
Aš čia apie tave, jei narvas tau trukdo suprasti, ir dalis informacijos atsimuša į virbus. ;DDD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Dvasinis tobulejimas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 48 49 50 51 52 53 54 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Aš čia apie tave, jei narvas tau trukdo suprasti, ir dalis informacijos atsimuša į virbus. ;DDD
Tu galėjai tikti tik beždžionėms, šundaktari. ;DDD
Aš čia apie tave, jei narvas tau trukdo suprasti, ir dalis inoformacijos atsimuša į virbus. ;DDD
jus vartojate kaskokius vaistus?
Ne, man jų nereikia. O tau irgi - nes nebūtų jokios naudos. ;DDD
Jaučiuosi kaip psichiatras. Vis koks nors beprotis ateina ir bando pasakyti ką nors pagal tai, kaip jo smegenys iščiuožusios. ;DDD
Ne, man jų nereikia. O tau irgi - nes nebūtų jokios naudos. ;DDD
as suprantu kad jums haliucinacijos, matote narvus, pasakojate prisiminimus kuriu niekada nebuvo. tai jau rimtos ligos pozymiai. jei manimi netikit prasau pasiguglinti.
Matai, 'daktare' - aš labai gerai valgau, todėl man labai linksma. Netrūksta nei vienos maisto medžiagos, nei vieno procento. įsivaizduoji? Maisto medžiagų kiekių kontrolės meistras. ;DDD
as suprantu kad jums haliucinacijos, matote narvus, pasakojate prisiminimus kuriu niekada nebuvo. tai jau rimtos ligos pozymiai. jei manimi netikit prasau pasiguglinti.
Tą ir turėjau galvoje, rašydamas, kad bepročiai ateina kažko man papasakoti. ;DDD Kitaip lengvai suprastum, kad tai apie tave. ;DDD
Matai, 'daktare' - aš labai gerai valgau, todėl man labai linksma. Netrūksta nei vienos maisto medžiagos, nei vieno procento. įsivaizduoji? Maisto medžiagų kiekių kontrolės meistras. ;DDD
geras maitinimas yra labai gerai, bet nepamirskit gerti vaistu
O apie tave negalima būtų taip teigti. Neabejotinas dalies vitaminų ir mineralinių medžiagų trūkumas, kurio rezultatas - kliedesingas paistymas. ;DDD
Tą ir turėjau galvoje, rašydamas, kad bepročiai ateina kažko man papasakoti. ;DDD Kitaip lengvai suprastum, kad tai apie tave. ;DDD
jus galite isivaizduoti labai protingas, bet mes gydome ir nuo tokiu ligu, nusiraminkit, tai nemirtina
geras maitinimas yra labai gerai, bet nepamirskit gerti vaistu
Nenoriu kartoti, bet pacientas nesuprantate, kad jei kalba yra apie vaistus, tai tik apie tave. Bet neik pirkti vaistų, nes tau jie nepadės. Geriau vitaminų ir mineralinių medžiagų. ;DDD
jus galite isivaizduoti labai protingas, bet mes gydome ir nuo tokiu ligu, nusiraminkit, tai nemirtina
Aš neįsivaizduoju, o esu, bet tu tikrai sapnuoji. Jei kas čia ir gydo tokius papuvėlius kaip jūs, tai tik aš. ;DDD
Aš neįsivaizduoju, o esu, bet tu tikrai sapnuoji. Jei kas čia ir gydo tokius papuvėlius kaip jūs, tai tik aš. ;DDD
gydykite ir toliau, svarbu vaistus isgerkite
Kiek aš tau galiu kartoti, kad man jų nereikia. ;DDD Po kiek kartų tu supranti? ;DDD Po velnių, sunkus mokinys. ;DDD
Kiek aš tau galiu kartoti, kad man jų nereikia. ;DDD Po kiek kartų tu supranti? ;DDD Po velnių, sunkus mokinys. ;DDD
visi pacientai panasus, visiems nereikia vaistu. stebuklu nebuna, cia ne sloga kuri savaime praeina
Tikėkimės, kad tavo šita liga praeis. ;DDD
Tikėkimės, kad tavo šita liga praeis. ;DDD
nepamirskite tik maisto, maistas turi buti subalansuotas, jusu rusies atsovams ipatingai
Ar turėčiau žinoti tai, ką žinau, ar tu daugiau nieko protingo negali parašyti? ;DDD
Mano kariuomenės rūšis gali taip subalansuoti maistą, kad mafijos rūšis su visais daktarais abejose grotų pusėse - neras jokiose receptų knygose. ;DDD
Puslapiai Ankstesnis 1 … 48 49 50 51 52 53 54 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Dvasinis tobulejimas