Re: Vegetarai
Jokio skirtumo, ką tu valgysi.
yra skirtumas) kai valgau mesa reiskia kazkas nuzude gyvuna kad as ji suvalgyciau)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vegetarai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jokio skirtumo, ką tu valgysi.
yra skirtumas) kai valgau mesa reiskia kazkas nuzude gyvuna kad as ji suvalgyciau)
Valdas parašė:Jokio skirtumo, ką tu valgysi.
Kai valgai augalą, reiškia-nužudei augalą. Tada-koks skirtumas ką žudyti?
Aš nevalgau vien vegetariškai, bet man tai labiausiai patinka. Neseniai atradau, kad Burrata - daug skaniau už Mozzarellas, nes grietinė jos viduje - taip padidina malonumą valgyti, kad svajoju apie tai kiekvieną kartą. kai ilgiau būnu jos nevalgęs.
Atrodo sudinai... Tarsi badas Lietuvoje
Žiūrint kodėl tampama vegetarais. Jei dėl to, kad neskanu, tai - suprantu. Bet jei gaila gyvūnėlių, o dažniausiai matau, kaip su apetitu "ėda " savo artimus ir mylimus žmones, tuomet -nesuprantu. Tai kur tas humaniškumas?!
+ Gyvūnų riebalai.
Kodel vegitarai gyvunu nelaiko? Nes gyvunai ju apeda
Tavo galva šiek tiek blogai veikia, nes 'susapnavai', kad aš aiškinu, jog vegetarai protingi.
Aš manau taip pat, kaip ir tu. Vegetariška mityba = durna galva.
Todėl parašiau, kad taip nevalgau. Bet norėjau 'pasakyti', kad man labai patinka ta dalis: duona ir sūris.
Tavo galva šiek tiek blogai veikia, nes 'susapnavai', kad aš aiškinu, jog vegetarai protingi.
Aš manau taip pat, kaip ir tu. Vegetariška mityba = durna galva.
Todėl parašiau, kad taip nevalgau. Bet norėjau 'pasakyti', kad man labai patinka ta dalis: duona ir sūris.
sorry tada
Į sveikatą.
Beje. Sraigių sudėtis - labai įdomi. Net 62 procentai magnio - iš 100 g.
https://nutritiondata.self.com/facts/fi … cts/7742/2
I feel you.. nors pats nesu vegetaras, bet manau kad tai nepakenks zmogui, tik reikia tureti stiprios valios tam pasirizti. Manyciau kad tai yra vienas is sveikesniu maitynimosi budu. O gal girdejai ka nors apie sauleedzius?
Aš nesu vegetarė ir tikriausiai niekada ja pilnai netapsiu, bet mėsos labai daug nevalgau. Galbūt vegetarams, o gal ir kitiems, bus įdomu pasidomėti kaip valgo žmonės Indijoje.
zmonija isgyveno tukstancius metu taip nesvaikai maitinantis o jus cia svaigstat gerai buti mesaedziu ar blogai. siais laikais laisve, nori esti zole - esk, bet aiskinti kad tai sveika, pilnaverte mityba gali tik visiskas profanas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vegetarai