Re: coronavirusas
ta pačia tema...nors manau neverta....kaip matau cinizmas čia viešpatauja...šiaip neturėčiau stebėtis žinau kas valdo informacinius tinklus ....tai tik tokia dilema kaip spręstumėte jūs? Po karantino pradedam dirbti, esu kritinio amžiaus žmogus...tad man užsikrėtus šiuo virusu...baigtis beveik aiški...bet ne esme...Esmė kaip elgtis, kai pakankamai dažnai teks kontaktuoti su žmonėmis...kurie nežinia ar sirgs ar nesirgs. O darbdavys pareiškė, kad man nepriklauso ir nereikia geros apsauginės kaukės, įsigyčiau pati tik matau pardavime nėra.
Važinėsiu į darbą ir iš darbo viešuoju transportu...nesuprantu aš tų darbdavių nesaugo mano sveikatos tiek to bus šimtai į mano vietą juk dabar dar pagausėjo bedarbių...bus jaunesnis ir sveikesnis į vietą....bet ar jiems nesvarbu pacientų sveikata...juk susirgusi dar kurį laiką šliaužiosiu į darbą kol pasireikš simptomai...turbūt tikisi, kad iškarto krisiu....o gal jiems ir nesvarbu nei tie pacientai nei ką...svarbiausia "babkės" kaip ir visada....
Karolina, nejaugi is tiesu manote, kad kauke isgelbes nuo uzkrato? cinizmo cia nera jau tiek ir daug, greiciau jumoras ir lengvai atsipalaidaves bendravimas. jei labai rimtai, tai svarbiausia juk stiprus imunitetas. jei zmogus sveikas, jo organizmas lengvai susitvarko su panasiais virusais. linkiu, geros sveikatos.