Re: Patarkite, kaip tapti įdomiu ir svarbiu žmogumi.
Ačiū, kad pasidalinai, Best.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Patarkite, kaip tapti įdomiu ir svarbiu žmogumi.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ačiū, kad pasidalinai, Best.
Skaitau tavo mintis ir norisi toliau skaityti... tęsinio pasigedau. Galėtum rašyti. Skaitytojų pakaktų, manau.
negi taip apmaudu?
Fjord parašė:Skaitau tavo mintis ir norisi toliau skaityti... tęsinio pasigedau. Galėtum rašyti. Skaitytojų pakaktų, manau.
negi taip apmaudu?
geros mintys, teisingos. apmaudu , nes esi teisus dėl žmoniu, dėl nepastebimo, niokojamo rojaus ant žemės.
bet man asmeniškai , būtų dar apmaudžiau jei tu suvienišėtum. tau reikia pratęsti savo giminę. labai to linkėčiau .
Best in The World parašė:Fjord parašė:Skaitau tavo mintis ir norisi toliau skaityti... tęsinio pasigedau. Galėtum rašyti. Skaitytojų pakaktų, manau.
negi taip apmaudu?
geros mintys, teisingos. apmaudu , nes esi teisus dėl žmoniu, dėl nepastebimo, niokojamo rojaus ant žemės.
bet man asmeniškai , būtų dar apmaudžiau jei tu suvienišėtum. tau reikia pratęsti savo giminę. labai to linkėčiau .
jeigu kada surasiu kazkokia priezasti ar vilti pasitiket kazkuo gal ir pratesiu kadanors.
Skaitau tavo mintis ir norisi toliau skaityti... tęsinio pasigedau. Galėtum rašyti. Skaitytojų pakaktų, manau.
O as paskaitau kelis zodzius ir man atrodo laiko gaisimas. Nesuprantu kas cia taip idomu sitoj temoj ?
Fjord parašė:Skaitau tavo mintis ir norisi toliau skaityti... tęsinio pasigedau. Galėtum rašyti. Skaitytojų pakaktų, manau.
O as paskaitau kelis zodzius ir man atrodo laiko gaisimas. Nesuprantu kas cia taip idomu sitoj temoj ?
Kelis žodžius paskaičius gal taip ir atrodo, bet pasigilinus galima rasti gražių minčių. Pabandyk
Darius parašė:Fjord parašė:Skaitau tavo mintis ir norisi toliau skaityti... tęsinio pasigedau. Galėtum rašyti. Skaitytojų pakaktų, manau.
Kelis žodžius paskaičius gal taip ir atrodo, bet pasigilinus galima rasti gražių minčių. Pabandyk
netikiu gaila laiko bandyt
Ir lb.taiklių minčių, bet esmė, ar jos tik padeda žmogui suprasti gyvenimą, ar ir rasti viltį toliau gyventi ir kurti bendrą gėrį.
Kad taptum ydomiu zmogumi turi gyventi kitaip nei visi o tai pavyksta tik vienetams.Kad taptum svarbiu turi padaryti kazka didelio ir gero neprasytas ir neragintas......
Kad taptum ydomiu zmogumi turi gyventi kitaip nei visi o tai pavyksta tik vienetams.Kad taptum svarbiu turi padaryti kazka didelio ir gero neprasytas ir neragintas......
Tai čia paprasta, o tu pamėgink tapti įdomus gyvendamas kaip visi ir svarbus nedarant nieko gero neprašytas.
Reikėtų sekti Romo Kalantos pėdomis.
Kažkas pasinaudojo jauno žmogaus ribine psichikos būsena.
Nieko paprasto cia neyzvelgiu.Jus net nesuprantat ka as omenyj turejau ir ka norejau pasakyti.Tolimesne diskusija beprasmiska...
Vilius parašė:Reikėtų sekti Romo Kalantos pėdomis.
bet gerai kad tokiu kaip Kalanta atsiranda.
Ieva parašė:Vilius parašė:Reikėtų sekti Romo Kalantos pėdomis.
bet gerai kad tokiu kaip Kalanta atsiranda.
O kas čia gero? Pražudė jauną žmogų, išplovė jam ir taip jau silpnus smegenis...Kažką turėtų sąžinė užgraužt.
Nieko paprasto cia neyzvelgiu.Jus net nesuprantat ka as omenyj turejau ir ka norejau pasakyti.Tolimesne diskusija beprasmiska...
Na, aš komentavau tai, ką parašėte, o ką jūs omenyje turėjote ir ką tuo pasakyti norėjote, aš užuosti nesugebu. Tvirtinti, net nepaaiškinus, kad tolimesnė diskusija beprasmiška, yra mažų mažiausiai, lengvabūdiška.
Robertas parašė:Nieko paprasto cia neyzvelgiu.Jus net nesuprantat ka as omenyj turejau ir ka norejau pasakyti.Tolimesne diskusija beprasmiska...
Na, aš komentavau tai, ką parašėte, o ką jūs omenyje turėjote ir ką tuo pasakyti norėjote, aš užuosti nesugebu. Tvirtinti, net nepaaiškinus, kad tolimesnė diskusija beprasmiška, yra mažų mažiausiai, lengvabūdiška.
Ah "lengvabudiska" va.
Buvau pamirses apie si zodi.
Gerai tinka moterim
Tipo... Lengvabūdė, lengvapėdė, nerūpestinga, plaštakėlė...
Beprasmiška mirtis.
Skaityti knygas, eiti į teatrą, plėsti akiratį. Išlipti iš interneto.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Patarkite, kaip tapti įdomiu ir svarbiu žmogumi.