As negaliu myleti kazko kas nera special.
As negaliu myleti be priezasties.
Man tai yra neimanoma.
Turi buti priezastis del ko myli kazka.
Kitaip tai nelogiska.
Man yra panos aiskinusios ten savo keista logika, kad va sutinki zmogu, ir "spragt" kazkas atsitinka, jis tau patinka, su kitais taip nera, nors niekuo neypatingas ar dar ka.
Man tai taip kvaila.
Tiesiog visa likusi gyvenima zinosi kad esi pakeiciamas.
Nera jokio solidaus tvirto pagrindo ir priezasties meilei tokiu atveju.
Nes zinai eis viena diena ir bus "spragt" ir isimyles koki bomza.
As suvokiu kad "to vienintelio" nera. Zmogus gali myleti nors ir tukstanti zmoniu per gyvenima.
Ir jeigu zmogus turi tam tikrus bruozus kurie tau patinka ir zavi isimyleti nera sunku. Patikrinau
tai praktikoj daug kartu.
Todel ieskau bruozu ir savybiu moteryse kurios mane zavi, turiu reikalavimus ir kai manes paklausia
uz ka myliu ta moteri, visad turiu gera, argumentuota atsakyma. Ir ji istiesu tada jauciasi ypatinga.
Ir kodel as nemyliu kazkokios kitos? Na nes tokios kaip tu nera, o tokios kaip tu man patinka. O jei ir atsirastu kita, neimciau, nes vertinu istikimybe ir nesokineju nuo vienos prie kitos. Pasirinkau ir baigta.
Moterys taip nemoka.
Meile jom popierine.
Siandien myli viena, rytoj myles kita.
Siandien ji tavo svajoniu moteris, rytoj ji barskins kita bica.
Sako viena, po to visiskai kita ir priestarauja sau.
Toks jausmas kad moterys nejaucia, kad turetu ir nenori niekam pries nieka atsakyti. Lyg nera viduje tokio kaip sazines ar garbes ar teisingumo jausmo pries kuri turi atsakyti, kuris daug didesnis ir stipresnis uz jas. Kad jeigu daro kazka netaip, zinotu jog blemba man reikia sustoti, ka darau yra tiesiog gedinga.
Jos visada apvers situacija ir pasiteisinimus taip, kad jom palanku butu dabartinei situacijai pateisinti.
Zodziu, jei turi moteri tai ji nepriklauso tau, tiesiog atejo tavo laikas ja patureti kuris neisvengiamai pasibaigs.
Taves moteris neisduos nepaliks, bus istikima ir myles tave tik 3 atvejais:
1. Jeigu ji daug daug mazesnes vertes nei tu, stora backa kokia, silpnai su issilavinimu ir pan. Tokia zinai... "olga". Dar greiciausiai su usais.
2. Tiesiog susiklostys tinkamos aplinkybes. Na pvz ji tave gal ir isduotu, bet joks vyras neisdriso uzkalbinti, arba nepapuole situacija, uzmegsti romanui neprigautai seimos/draugu akyse. Grynai sekme, tokios aplinkybes iskrito, kad nebuvo progos.
3. Tu galvoji, kad ji taves neisdave ir myli, bet ji jau turejo romana ir tu nieko apie tai nesuzinojai, jai jau gal atsibodo tas romanas ir numete ir viskas paslapty ir nusines ji tai i kapus su savim. Kaip sakoma, nera geru moteru ir blogu moteru, yra tik blogos moterys ir tos kuriu dar neprigavo.