1

Tema: Pagirios

Gal kas zino koki stebuklinga recepta....?;)

2

Re: Pagirios

mmm...penktadieni vartojau is vaisties NIKO-PRIM big_smile
rodos padejo...:) kiek girdejau ir is kitu tai gerai padeda...kainuoja apie 6LT
o dar daug daug min.vandens tokio kaip - BORJOMI

3

neteko man tu tableciu ragauti- reikes isbandyti:) bej jai vakare pragerei visus pinigus ir tabletem neuztenka:D ????

4

man padeda keli pirstai i burna...isvemi ir bent jau palengveja...reikia daug gerti...(vandens), kai dar geri...reikia citrina valgyti smile po isgerimo jei yra jegu isgerk aspirino 2 tabletes...

5

seip paprasto vanden girdejau negerai gerti, nes jame nera jokiu mineraliniu drusku, zut but reikia mineralinio- cia faktas:)
o toki dalyka kaip saldi arbata nebandei?

6

ne nebandziau smile siaip geriausiai uzmigti ir kad atxadniakas praeitu bemiegant...o atsikeles liks tiks pagalve isikalbti nuo morku padaziuko ;D

7

;D gerai cia isireiskei... bet dazniausiai tai tam atchadniakui nelieka laiko- puse nakties osi, o ryte i darba pedint reikia:) baisu tada buna...

8

vat as su bendradarbe islakem 0.75 brendzio ir rytoj i darba...oij bliiiiiiiiiiiiiiin...norejau nusizudyti...BORJOMIs liejosi laisvai, vaistai...padejo ne taip kaip norejau...ir viskas del to kad geriau ant tuscio skrandzio...NEKARTOKITE TOKIOS KLAIDOS....

9

gerti ant tuschio skrandzhio - blogiausias sumanymas, kuris gali shauti y galva.. smile kadaise maniau, kad tai bobuchiu pasakos.. bet pasirodo nea.. smile o sheip jeigu man budavo zhiaurus paxmelas, tai motina duodavo koki shvirxta subinen ir ramybe ;D o jeigu tik taip galva skauda ir dvasia velniai zhino kur - mineralinis, arbata ir miegas.. daug miego smile o jeigu su skrandzhiu pzdc- pirshtas gerklen smile

10

Na...seip jo reik wemti ir uzsigerineti saltu vandeniu ne karta taip dariau ..padejo!O girtam miegoti nepatariama,nes svaigsta galva ir noris labai vemt..;P

11

Ilona, 14 parašė:

Na...seip jo reik wemti ir uzsigerineti saltu vandeniu ne karta taip dariau ..padejo!O girtam miegoti nepatariama,nes svaigsta galva ir noris labai vemt..;P

Va tau andriau ir stebuklingas receptas, kuri pateike, tikrai daug sioje srityje pasiekus, nekarta tai dariusi Ilona 14. Svarbiausi visa laika daug "wemt wemt ir dar karta wemt" o paskiau vandeniu uzgert.
ai tiesa ir miegoti negalim eiti(pagal eksperte) nes tada dar labiau norisi wemt wemt wemt.
OT nuo kada lietuviu kalboje atsirado raide W?

12

geriause kuo maziau rukyti kai atcikeli gerti mineralini arba kai senoliai patare rasola nuo raugintu agurku=))

13

as tai beveik niekada nevemiau, o geriauses vaistas pagiriom 2 buteliai mineralinio sale lovos padeti, arba eit pachmielka daryt bet antro varyjanto nepatariu....

14

delko pora buteliuku lengvo alaus niekam nepakenke=))

15

nuo tu poros buteliu gali  kablis i nugara ismigt 

16

na svarbu neinkara kad nepaskestum kaip titanikas smile))

17

Romas, 25 parašė:

....OT nuo kada lietuviu kalboje atsirado raide W?

tu chia gramatikos aptarineti ar apie paxmelo taisyma padiskutuot atejai? ^^ beje - butum nustebes kox dabar yra jaunimas. yra teke pebendrauti su merginomis, kurios budamos 13metu buvo gaivinamos ligoniniu renimacijose nuo pergerimo ^^

18

pasmus dar ir neviena tokia rastum nes perdaug skuba suaukti smile) nors cia visoj lietuvoj tokia problema otu tautvidai pasjas paklausk kaip nuo pagiriu giditis nes man atrodo jos daugiau patirties turi nei mes :::639

19

Mykolas, 19 parašė:

pasmus dar ir neviena tokia rastum nes perdaug skuba suaukti smile) nors cia visoj lietuvoj tokia problema otu tautvidai pasjas paklausk kaip nuo pagiriu giditis nes man atrodo jos daugiau patirties turi nei mes :::639

smaixtuolis ;]]] gi sakiau, kad jeigu budavo man zhiaurus paxmelas, tai motina suleisdavo vaistu ir budavau kaip naujai gimes zhmogus;] btw - mano mama gydytoja ;p o geriausias budas apsisaugot nuo pagiriu - gerti su saiku smile

20

ne istikruju ziauru vaikiai geria daugiau uz mus.... Tautvydas, 16 arba isvis negerti.....