Re: Kaip vertinate Will Smith trinktelėjimą Chris Rock Oskarų įteikime?
Galbūt. Bet taip tikroviškai atrodo, jog galima manyti, kad parodytas kitas kadras.
Nu taip... geras aktorius
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip vertinate Will Smith trinktelėjimą Chris Rock Oskarų įteikime?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Galbūt. Bet taip tikroviškai atrodo, jog galima manyti, kad parodytas kitas kadras.
Nu taip... geras aktorius
Nebent.
kaip lengva zmonemis manipuliuoti :DD
Ypač negeriančiais kavos. Papasakok plačiau, kodėl manai, kad suvaidinta. Gal tu teisus. Reikia įvertinti.
Susigaudymo reiskiniuose savybes neismokinsi, tau arba duota arba ne. Nera instrumentu kad tave to ismokinciau. Bet stenkis belskis ir gal bus atidaryta
Ne, ne, konkreti analizė, Frenkai. Nepatingėk. Bus įdomu paskaityti.
tai cia tavo darbas analizuoti fakenews ne mano
Neišsisukinėk, o pateik savo analizę, kodėl manai, kad suvaidinta. Nusiramink, įšok į eketę, žinau, kad namie turi specialų užšalantį baseiną, o aš tuoj išvirsiu kavos, kad nuo atsivėrusių čiakrų, nepradėtum skelbti budos išminties.
as atsakiau i tavo klausima, vilkas cirke nedalyvauja
Atsakymas nėra cirkas, o normalus bendravimas.
visas renginys buvo cirkas, jus aptarinejat tai kas buvo cirkas, tai yra cirkas cirke ir tu nori kad dalyvauciau cirke kuris yra cirko cirkas :DD
Iš kur žinai, kad viskas suvaidinta? Matai iš kūno kalbos?
kazkam duota
Pasisekė.
siaip zinai as tau pasakysiu pas tave yra intelektas, tikrai turi intelekta aukstesni nei vidutinis bet tos isminties dar neuzciuopiu pas tave. Kazkiek turi jos but bet nera to aukstesnio nei vidutinis.
Ačiū už komplimentą. Ir man patinka tavo protingumas. Išminties pas mane dar mažai, tu teisus. Išmintį, taip sakant, prasimylėjau, todėl dabar, be sekso ir be masturbacijos, tikiuosi greitai pasivysiu ir tave. Bent jau tas knygas reikia perskaityti.
Allow me to lace these lyrical douches in your bushes,
Mad questions asking blunts passing music blasting
Biggie Smalls - Big Poppa
thats right baby
Kokia to prasmė?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip vertinate Will Smith trinktelėjimą Chris Rock Oskarų įteikime?