Re: visureigiai
FORD RAPTORS for MANS Cars ALWAYS
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → visureigiai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 19 20 21 22 23 … 29 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
FORD RAPTORS for MANS Cars ALWAYS
aga, Shameles mane vi nuveža į mišką, o aš vi stiek grįžtu
tai jis ir vėl veža, o aš ir vėl gryyyyyyyžžžžžTU namo NORS saulė dar NEPATEkėjus
prosit
Man atrodo, kad Shameless būtų labai ištikimas jei surastų savo tikrąją meilę.
Priklausomybių žmonės, jeigu randa kompanjonų, tai ir būna jų meilės. Prisirišimai prie medžiagų ar kitų dalykų užvaldo žmogų ir visa kita jam tampa nesvarbu.
Priklausomybių žmonės, jeigu randa kompanjonų, tai ir būna jų meilės. Prisirišimai prie medžiagų ar kitų dalykų užvaldo žmogų ir visa kita jam tampa nesvarbu.
Aš apie tai nepagalvojau. Tokia mintis kilo, nes jis labai ištikimas savo hobiams, skoniui, įvaizdžiui. Labai jau įsikandęs. Kaip Pitbull
snd lekiau su masinyte is Latvijos ir toki grazu vaizdeli uzmaciau: ant kelio kelkrastyje sedejo lapė ir valge partrenkta šunį) bet taip skaniai valge...
snd lekiau su masinyte is Latvijos ir toki grazu vaizdeli uzmaciau: ant kelio kelkrastyje sedejo lapė ir valge partrenkta šunį) bet taip skaniai valge...
reikejo pafilmuot
Lapės ėda.
Lapės ėda.
vadinasi, ten buvo lapinas - ir jis valgė savo mirusio narsaus priešo širdį
Tai KUR Prisivazinejot be Mane ?? Zabalciaii
važinėju kieme - jis dubens formos, ledas ir vanduo, yra ką veikti, kai tenka parkuotis tarp kitų mašinų
bet sudėtingiausia įveikti kelią tarp mašinos ir durų - klaikiai slidu...
Shameless parašė:Tai KUR Prisivazinejot be Mane ?? Zabalciaii
važinėju kieme - jis dubens formos, ledas ir vanduo, yra ką veikti, kai tenka parkuotis tarp kitų mašinų
bet sudėtingiausia įveikti kelią tarp mašinos ir durų - klaikiai slidu...
Tai Tau ir Dzipoo Nereik kai linkMasinytes Daeit :D Pasijuntii kaip Miskelyy
Neviršyk greičio - nesveika (keiksmažodžiai)
Shameless parašė:
Miskelyy Greicioo Nereik Svarbuu kas Galvelej Smegenyss Snekaa kai JOS Gyvoss Sikart VEL Nesupratlyvaa Palikai kaip tas dariukass
Laimutė parašė:Shameless parašė:
Miskelyy Greicioo Nereik Svarbuu kas Galvelej Smegenyss Snekaa kai JOS Gyvoss Sikart VEL Nesupratlyvaa Palikai kaip tas dariukass
Nea šį kartelį tu mana MinTeeelės nesupratai
Shameless parašė:
Spejuu tas KIA jau Susprogdintas po Svenciuu
Nupieskit arb Zodziais Isikasykit KAS yrr Tokis UNIMOG ??? Bet Prasoma beto supisstoo Gugloo jusu
Keturratis vežimėlis
Shameless parašė:Nupieskit arb Zodziais Isikasykit KAS yrr Tokis UNIMOG ??? Bet Prasoma beto supisstoo Gugloo jusu
Keturratis vežimėlis
Vezimelyy Telpa TIK 1 Deja Zmogeliukas o Pas Jii Galima Visa Chebra Sutalpint ir Varyt kur Akeles Mato Blogiausius Keliukus 4x4 TAIP kad VEL Pralosei Bobos apie Masinytes NIEK Nenusimanoo JAU Zinoma Senokai JOS Eil TOS Blondines
https://www.youtube.com/watch?v=TxAkp7Mob7w
Va Kaa eiskia Temos Politika Pavad Jei Nesuprantat Patylet Prasom
Laimut Slepkis sava KIAA Nee CIAA Pataikei Brangiojii
Gerai gerai, slepiu. Ir pati slepiuosi
Puslapiai Ankstesnis 1 … 19 20 21 22 23 … 29 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → visureigiai