Re: Kodel zmones nemegsta klausytis?
Klausytis yra puiku. Tik patylėt ir tiek.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Kodel zmones nemegsta klausytis?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Klausytis yra puiku. Tik patylėt ir tiek.
Svarbu, neužmigti, netyčia
Yra ir klausanciu, bet man asameniskai kartais labai atsibosta kai zmogus vien apie savo problemas tik kalba ir daugiau nieko tuo paciu nieko atgal nepaklausus. Suprantu jei dar pazystamas koks artimas giminaitis ar draugas bet jei koks nepazystamas pradeda lieti visas gyvenimo nuoskaudas kartais ir besiklausant pats periimi tas neigiamas emocijas.
Viskas turi būti su saiku.
Yra ir klausanciu, bet man asameniskai kartais labai atsibosta kai zmogus vien apie savo problemas tik kalba ir daugiau nieko tuo paciu nieko atgal nepaklausus. Suprantu jei dar pazystamas koks artimas giminaitis ar draugas bet jei koks nepazystamas pradeda lieti visas gyvenimo nuoskaudas kartais ir besiklausant pats periimi tas neigiamas emocijas.
Reikia mokėti mandagiai nukreipti dėmesį į kitą temą arba į patį save. Tuomet pokalbis bus įdomus ir naudingas abiems.
Man idomu kodel dauguma zmoniu net nebando paklausyti ka nori kitas pasakyti o nori tik buti isklausytas? Kodel vis dar pilna megstanciu banalius pokalbius (ka tu?,kaip sekasi? ir pns )
cia as gal ne itema...
vyrai nemegsta klausyti ,ypac kai gryzta nuo sunkaus darbo. nori pavalgyti ir ramybes.
- atsakant i tema. manau zmones nenori girdeti kas kokias problemas turi ,problemos yra rupestis to kas tas problemas susikuria savo galvoje
Bliaha Muha Kazka Netaip Pasakiau Visuu Pirma AS Nemokuu Bendrautt
Norint ir arklį galima išmokyt piešti, jeigu jis tinkamai motyvuojamas.
o kam klausytis jei moteris nesamones sneka?
o kam klausytis jei moteris nesamones sneka?
Per vieną įeina - per kitą išeina
megsta klausytis kai idomu. Nemegsta kai neidomiai pasakoji.
megsta klausytis kai idomu. Nemegsta kai neidomiai pasakoji.
Ta prasme, kuo daugiau pletkų tuo įdomiau ?
Darius parašė:megsta klausytis kai idomu. Nemegsta kai neidomiai pasakoji.
Ta prasme, kuo daugiau pletkų tuo įdomiau ?
ne pletku o vertingos informacijos. vyrai klausosi tik atsirenka ka klausytis. bet jeigu reikia klausosi labai idemiai
Aš irgi išklausyti moku, bet man nėra bjauriau, kai tik susipažinus ima keikti ir apkalbinėti savo ex. Tada paklausau būdavo ir tuo ir baigiasi nauja pažintis . Begalės tokių verkšlenančių, tiek vyrų tiek moterų.
Aš irgi išklausyti moku, bet man nėra bjauriau, kai tik susipažinus ima keikti ir apkalbinėti savo ex. Tada paklausau būdavo ir tuo ir baigiasi nauja pažintis . Begalės tokių verkšlenančių, tiek vyrų tiek moterų.
as visoms pasakoju kaip as myliu savo ex kokia ji grazi ir nuostabi tai visos dar greiciau pabega
Laimutė parašė:Aš irgi išklausyti moku, bet man nėra bjauriau, kai tik susipažinus ima keikti ir apkalbinėti savo ex. Tada paklausau būdavo ir tuo ir baigiasi nauja pažintis . Begalės tokių verkšlenančių, tiek vyrų tiek moterų.
as visoms pasakoju kaip as myliu savo ex kokia ji grazi ir nuostabi tai visos dar greiciau pabega
Laimutė parašė:Aš irgi išklausyti moku, bet man nėra bjauriau, kai tik susipažinus ima keikti ir apkalbinėti savo ex. Tada paklausau būdavo ir tuo ir baigiasi nauja pažintis . Begalės tokių verkšlenančių, tiek vyrų tiek moterų.
Apgailėtina.
Atkreipkite dėmesį kaip i tą patį postą reaguoja Laimutė ir Ievute) Laimutė tik nusijuokė o Ievutei iš karto viskas apgailėtina) klausimas: su kokia moterim maloniau bendrauti vyrui? Aišku kad su Laimute todėl Laimutė ir turi puikų vyrą) čia aš vos ne reklama varau Laimutei
Atkreipkite dėmesį kaip i tą patį postą reaguoja Laimutė ir Ievute) Laimutė tik nusijuokė o Ievutei iš karto viskas apgailėtina) klausimas: su kokia moterim maloniau bendrauti vyrui? Aišku kad su Laimute todėl Laimutė ir turi puikų vyrą) čia aš vos ne reklama varau Laimutei
Todėl Konstantinas ir "kabo" čia metų metais...
Svarbiausia būti savimi, tuomet nereiks nei migdomųjų, nei antidepresantų.
Būnant savimi labai daug ko nereikia, Ieva teisi tačiau toks mažas niuansas - ir tavęs niekam nereikia
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Kodel zmones nemegsta klausytis?