Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 61 iki 71 iš 71
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
Re: Kur perkate rūbus??
Originalą isgraibsto pačios pardavėjos ir rusiuotojos. Tu gauni svetimus pribezdetus skudurus. Beje nezinojau kad Humanoje algos tokios geros kol nepamaciau rekvizituose
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Aš kartais užeinu į Humaną kai bunu Lietuvoje. Radau ten vasarinę parką iš kanapių pluošto.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
Bulvytė parašė:Aš kartais užeinu į Humaną kai bunu Lietuvoje. Radau ten vasarinę parką iš kanapių pluošto.
Reikia ne po Humanas raustis o registruotis vizitui į prabangius butikus. Tu atvyksi tave ten lauks pardavejos visas shopas dirbs tik dėl Tavęs nes aptarnauja individualiai. Paliksi kokius desimtis tūkstančių eurų ir išeisi naujais drabužėliais
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:Bulvytė parašė:Aš kartais užeinu į Humaną kai bunu Lietuvoje. Radau ten vasarinę parką iš kanapių pluošto.
Reikia ne po Humanas raustis o registruotis vizitui į prabangius butikus. Tu atvyksi tave ten lauks pardavejos visas shopas dirbs tik dėl Tavęs nes aptarnauja individualiai. Paliksi kokius desimtis tūkstančių eurų ir išeisi naujais drabužėliais
Negaliu to pakęsti. Nemėgstu to dirbtino mandagumo ir perdėto žavėjimosi viskuo, ką beužsivilktum. Mato ****... kad netinka ir visvien lenda į sūbinę, kad tik parduoti. Aš mandagiai atsisakau pardavėjų paslaugų ir patarimų. Humanoje galima rasti tikrų vintage drabužių iš labai reto grožio audinių.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
Aš renkuosi marozo stiliuka) juodi treningai ir juodas džemperis su gobtuvu) tinka visur ir beje labai patogu
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:Aš renkuosi marozo stiliuka) juodi treningai ir juodas džemperis su gobtuvu) tinka visur ir beje labai patogu
Mano anūkas mėgsta tuos hoodie džemperius. Turi visokių ten. Praktiškas rūbas.
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
musu rate svente skamba The Passenger visi sukrito ant grindu net kokteilinem suknelem moterys o mum nuo 6 iki 69 m
https://www.youtube.com/watch?v=-fWw7FE9tTo
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
Na su kokia moteryte aš nieko prieš būčiau sukristi
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
Romas parašė:musu rate svente skamba The Passenger visi sukrito ant grindu net kokteilinem suknelem moterys o mum nuo 6 iki 69 m
https://www.youtube.com/watch?v=-fWw7FE9tTo
Ka svenciate?
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
East hame purviniausiam Londono rajone yra čia geru uzeigu su teisinga muzika
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
Romas parašė:East hame purviniausiam Londono rajone yra čia geru uzeigu su teisinga muzika
O gal vertėtų ką nors paieškoti brangiausiam rajone? Ir ten apsigyventi
Žinutės: nuo 61 iki 71 iš 71
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.