Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 50 51 52 53 54 … 70 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1021 iki 1040 iš 1383
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Karas Ukrainoje
Parantu parašė:Buvo metas, kai zmones su dievais gyvveno kartu. Kazkas nutiko ir zmones eme dievus naikinti. Kogero, ta demoniska jega, ji mus taip pat ir toliau spaudzia. Issivaduoti nuo jos, tai musu lemtis.
Męs patys sau Dievai ir Demonai lygiosiomis dalimis.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Kaip suprasti tuos transgenderius. Jie is berniuku daro mergaites, o is mergaiciu berniukus. Na ir kas? Santykis tai nesikeicia.
Nežinau, čia tokia tema man nelabai diskutuojama, nes aš neturiu supratimo. Gal tie, kurie panašiai jaučia labiau supranta. Aš visada gerai jaučiausi savo kailyje man patinka būti kuo gimiau.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Pagal amerikonu juodaodziu teigimas, pasaulio klimato atsilimas, tai del baltaodziu vyru kaltes, kad jie dominuoja politokoje, ekonomikoje. Visus juos reikia pasodinti i kalejimus.
Aaaa, o aš vos nepamaniau, kad odos spalva įtakoja klimato pokyčius.
Kaip ten su baltos ir juodos spalvos įtaka saulės absorbcijai (?)
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Mes matome, kaip mirsta zmones aplinkui, bet del saves mirties nerasime. Bijome mirties vien del to, kad nezinome, kas ten bus. Baimes pries nezinomybe. Galima suzinoti kas yra mirtis, bet reikia i tai ziureti objektyviai. Mirus, samone islieka. Musu protas sutoja, jis priklausomas nuo smegenu, o va samone, ji niekuomet nenustoja funkcionuoti. Mirus, musu laukia visai kitas gyvenimas ir tas gyvenimas kiekvieno atskiras, savame pasaulyje, kartu su jums artimais zmonemis, kurie jau pries jus mire. Nejua jus verkiate del drabuziu, kuriuos reikia nusirengti einant miegoti? Jus gi puikiai zinote, ryt bus vel tie drabuziai, arba bus kiti, priklausimai nuo oro salygu, nuo jusu ketinimu siai dienai. Kunas materialus ir jis susidevi. Na ka dabar daryti. Ateis metas, uzsiauginsite kita.
Neduok likime numirus susitikti su artimais. Gerai, jei su gerais, nu, bet jei su visais....nu ne, nenorėčiau
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:As pastoviai turiu kontaktus su mirusiais. Kai jie mirsta, ten jau visai kiti zmones. Vienu metu tai tiesiog kaip praktika darydavau. Meditacijos metu, jei tai darydavau butent i mirusiuju pasauli, visus juos matydavau kaip kazkokiame lange. Tai musu gimines medis ir jis pastoviai su mumis ir mes jo atsaka. Gyvenima reiketu priimti ne taip, kad mes kol kune, tol gyvename, bet gyvename be perstojo, visose savo buviuose.
Aš, kažkodėl labai intensyviai galvoju apie mirusius su kuriais nespėjau atsisveikinti. Dažnai, staiga imu labai dažnai galvoti apie kokį nors giminę ar gerą pažįstamą ir po kiek laiko sužinau, kad miręs.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Matai, kazkas tokio yra, pati turi patirties. As, kai perejau per mirti, na ji nebuvo tokia gili, bet vistik, save maciau is isores, is virsaus ir man visiskai nebuvo idomus mano kunas. Po to kazkaip kitaip ziuriu i gyvenima. Numirti anksciau laiko tikrai nesinorisi, bet kesti kuno kancia, kuriems galams.
Kaip tu supranti kūno kančią?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Supranti Laimute, mano puseje, tiek tetis, tiek mama, jie patys isejo savarankiskai, nelauke kol kunas taps nefunkcionalus. Man tai suprantama, tai jau mano kraujyje. Jei jusu gimineje nera tokios tendencijos, tuomet teks kesti iki galo ir buti nasta artimiems. Tetis man senai sake kaip jis iseis, kaip sake, taip ir padare. Va cia dvasios stiprumas.
Taip. Čia stipru. Aš tai turiu sutartį Šveicarijoje sudariusi dėl eutanazijos. Kada sugalvosiu tada ir išeisiu.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Skauda, tai jau kancia. Jei dar kazkas tokio hronisko, sanariai, kai negali judeti. Viskas, nuo ko tenka kesti skausma. Jei nebera sprendimu, tuomet renkiesi vienintele iseiti.
Man tai svarbiausia mobilumas. Kol galiu judėti, nors ir skauda dar pakenčiamai tol galima dar pabūti. Jei jau pati negalėčiau savimi pasirūpinti tada jau neverta ilgiau laukti.
1029 Atsakymas nuo Alegra 2023-09-10 20:05 (redagavo Laimutė 2023-09-10 20:06)
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:To nesu girdejes. Gali sudaryti sutarti, kai pareiksi, kad metas, jie atvaziuoja, pasiima tave ir nuduobia, ar cia pat tavo namuose tai padaro uz tave? Kaip tai realizuojama? Tiesiog smalsu.
Ne, nuvažiuoti reikia pačiam į kliniką ir jei nori, gali užmigti ant mylimo žmogaus rankų arba vienas. Kas ką nori, tas tą renkasi. Gauni skanų kokteilį ir užmiegi.
Ten viskas legalu ir gerai organizuota.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Seip tai saunu, tikrai sauniai organizuota. Bet kaip vyrui, man rodos reiketu paciam sau tai padaryti.
Žinoma. Kas kaip nori ir kiekvienas pagal savo galimybes.
O ką tu pasirinktum, kokį būdą?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Nu jo, smagia tema cia uzkabinome. Idomu, tai, tu jos nesisalini, nesibaidai. Pagalvok, kiek tokiu, kurie ramiai tai galetu aptarineti? Kogero vienetai.
Čia tik svajonės, atsitikti gali visai ne taip. Būna atvejų kai pats jau nebeturi jėgų tą įgyvendinti. Vienas sakė, nusišaučiau, bet nebėra jėgų pakelti medžioklinio.
Gali bet kada būti sužalotas taip, kad nebebus galimybės, o kai nėra raštiškų dokumentų, sutarčių tada kiti nusprendžia už tave.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Cia vienareiksmiskai, durklas. Man patinka saltas ginklas, rodos, tarsi kazka gal kazkurioje reinkarnacijoje mane nukove butent kardu. As puikiai issivaizduoju kaip saltas plienas skrodzia kuna, tiesiog jauciu jo slydima i vidu, kai atjungia gyvibingas funkcijas. Toks ispudis, as jau tai isgyvenau.
Man nepakaktų drąsos tam. Reiktų ilgo metalinio pasiruošimo.
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
- Prisijungęs
Paziurekit sita kino SEDEVRA prie progai su nuostabia Микаэл Таривердиев muzika ir tapsit truputi geresniais
До свидания, мальчики (драма, реж. Калик Михаил, 1964 г.)
https://www.youtube.com/watch?v=RvDtNWaoAVc
- Verso
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Blin, kas darosi lauke. Zaibai lupa aplink ir toks griausmas, tarsi is pabuklu saudytu.
Ukropus rusai kepa. Turiu pilna video, tiesiai iš fronto
- Verso
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Yra toks matematinis filmukas Flatland. Nesuprantu, niekaip nesigauna jo parsisiusti. Jei parsiucia, tai kazkokia ne tokia versija. Manau reikes ieskoti knygos.
Iš tam tikru šaltiniu. Galiu daug tau info pwrsiust, tik į kur?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Romas parašė:Paziurekit sita kino SEDEVRA prie progai su nuostabia Микаэл Таривердиев muzika ir tapsit truputi geresniais
Žiūrėjau šiąnakt. Ach jaunyste... pirmieji bučinukai, pirma stiklinė vyno, cigaretė "Kazbek", pirmi plaukeliai ant smakro... nespėjo atsičiukinti ir jau sistema padarė vyrais. Naivu, miela ir be galo liūdna.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
kokia grazi nuotrauka pas Laimute)
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Parantu parašė:Gnostikai tikejo, kad yra du Jezuz. Vienas, tas, kuri nukryziavo, o kitas dvasinis. Yra kazkur slepiama graviura, kur Marija pagimdo dvinukus.
samokslo teorija?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:kokia grazi nuotrauka pas Laimute)
Ačiū mano vaike
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Romas parašė:Paziurekit sita kino SEDEVRA prie progai su nuostabia Микаэл Таривердиев muzika ir tapsit truputi geresniais
Praanalizuok filmą, Romai. Įdomu būtų sužinoti kaip tu jį vertini, na neįskaitant muzikos?
Žinutės: nuo 1021 iki 1040 iš 1383
Puslapiai Ankstesnis 1 … 50 51 52 53 54 … 70 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.