Re: Šiuo metu grotuve skamba
Katy Perry - Roar
https://youtu.be/CevxZvSJLk8
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Šiuo metu grotuve skamba
Puslapiai Ankstesnis 1 … 221 222 223 224 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Katy Perry - Roar
https://youtu.be/CevxZvSJLk8
Moby - Dream about me.
Judas Priest - " Diamonds and Rust"
Skamba iš Youtubes playlistas. YouTube turi stebuklingą savybę derinti puikias dainas į playlista. Pasijingiau vidurį niekur prie free wi fi ir geriu. Ir pas mane vėl skamba muzika liejasi alkoholis ir dega žvakės tamsoje. Ir aš esu laisvesnis už daugumą moterų o galbūt ir vyrų
Skamba Deep Down mix ir liejasi Corona Extra
Skamba Deep Down mix ir liejasi Corona Extra
Aš Portwein ragauju. Į sveikatą Konstantinai
Ačiū Tau Bulvyte) į Tavo sveikatą
Sting live ZAG Arena. Plėšia senukas kaip turi būti. Nuostabu
kitais metais jis i Kauna atvarys pagroti
Laimute tai varyk sokti prie scenos) galbut tai paskutinis kartas gyvenime
pas mane skamba relaxing music deep relaxation
Alegra parašė:Sting live ZAG Arena. Plėšia senukas kaip turi būti. Nuostabu
Nebuvo galima, nes visa arena buvo išparduota ir dėl vietų stokos visas vidurys buvo užstatyta kėdėmis. Šokom kur sėdėjom. Dvi su puse valandos be pertraukos ištempė. Geroj formoj Stingas .
Konstantinas parašė:Alegra parašė:Sting live ZAG Arena. Plėšia senukas kaip turi būti. Nuostabu
Nebuvo galima, nes visa arena buvo išparduota ir dėl vietų stokos visas vidurys buvo užstatyta kėdėmis. Šokom kur sėdėjom. Dvi su puse valandos be pertraukos ištempė. Geroj formoj Stingas .
O tai ko jam būti blogoj formoje? Fonogramą paleidžia dvi valandas pasimaivo ant scenos pinigus surenka ir jam gerai
Konstantinas parašė:Alegra parašė:Sting live ZAG Arena. Plėšia senukas kaip turi būti. Nuostabu
Nu bet vis tiek sveikinu kad pasikulturinai
Alegra parašė:Konstantinas parašė:Laimute tai varyk sokti prie scenos) galbut tai paskutinis kartas gyvenime
O tai ko jam būti blogoj formoje? Fonogramą paleidžia dvi valandas pasimaivo ant scenos pinigus surenka ir jam gerai
Ne Konstantinai, jokia fonograma, viskas live ir grupė ir tikri instrumentai ir jis dainavo visą laiką pats. Buvo dar keletą jaunų talentų atsivežęs su kuriais duetus dainavo. Jis rimtas dainininkas ir neapsipazorina su fonogramomis.
Alegra parašė:Konstantinas parašė:Laimute tai varyk sokti prie scenos) galbut tai paskutinis kartas gyvenime
Nu bet vis tiek sveikinu kad pasikulturinai
Ačiū
ecstatic dance tamsoje prie zvakiu
https://www.youtube.com/watch?v=e5rW7qjd3BY&t=189s
ar galit pasakyt kokia prakeikta daina cia groja apie 54 sekunde?
senas geras reivas
Darius parašė:https://www.youtube.com/watch?v=e5rW7qjd3BY&t=189s
ar galit pasakyt kokia prakeikta daina cia groja apie 54 sekunde?
deja, labai tyliai groja ir net negirdėta...
Ačiū už nuorodą Nors salsa įtartinai rodo - kai šoka, nelabai matosi pauzės 4e takte, bet gal tik man taip atrodo, nes kursuose visada turėdavau problemų toje vietoje, jei būdavau po ilgesnės pertraukos.šaunuolis, Dariau, puikus pasiruošimas savaitgaliui
aciu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 221 222 223 224 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Šiuo metu grotuve skamba