Tema: sugundyk mane svelnniai
stai jums ir tema:)
manes tai gundyti nereikia:)
bet kaip sugundytumete nepazystamaja
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → sugundyk mane svelnniai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
stai jums ir tema:)
manes tai gundyti nereikia:)
bet kaip sugundytumete nepazystamaja
romantiskas zvilksnis, tylus saldus balselis.....
Atsargus pasiulymas isgerti kavos ar arbatos, o toliau tiesiok lasas po laso pilti jai nuodus i ausis
ispilti ant grazuoles kava...o kadangi lauke salta tai pasisiulyti ja nuvezti namo isikalbti drabuziuka...ech...ir tik butu jos tokios naivios...:D
geras klaysmas, kolega, laukiau sito klausymo, na o bet taciau viska duotoje situacijos priklauso nuo palinkos. jei nepavyks sugundyt - kalta aplinka ;D
- Ė, bahūras, nori pasinenčyt???:V
(veiksmas po 15 min)...
- Ė, bičas, nu kur bėgi aš tik pasiglamžyt norėjau...
a? nelabai supratau kometaro esmes
tai cia visi neatsakineja i klausyma o tik uztenka proto duoti kommentara del kitu atsakymo...ir dar paciam ji ivertinti...ane, Romai?
tik tu veinas pas mus teisingas bicas. Visi kartu draugiskai israsykim teu ordena
hmmm... matyt nevykusiai pajuokavau:D Soriuks. O siaip tai mane uzveze vakar dienos rodyta laida "gera zinia". Jezau kaip geda paliko, kad esu is to pacio miesto kilus... "Kas yra gezas?" - laidos vedejo klausimas. Atsakymas (beje parinko tai jau optimaliausia varianta tikriausiai) - "Agirdz nefilmuok geraij?"... Tai ir sakau, kaip sugundyt berna- tai ateik pasiglamzyt...:D
vat dabar aisq aciu uz issamu paaiskinima
o va cia tu klysti musu merginos ne tokios jau ir materialistes...
vat taip musu merginos tokios jausmIngos butybes.. svelnumu ir demesiu galima sugundyti galbut..
nors is tikruju jei tau zmogus nepatiks tu jo ir nesugundysi..
o jei patiks tai jis pats pasiduos ir be gundymu:D
ai, tiesiog reikia but savimi ir taskas
as daba sau taip galvojau galvojau ir nieko nesugalvojau... jauciu kad ner jokio gundymo recepto
o kodėl gi... yra, bet (įtariu vėl gausiu pastabą, kad filosofuoju) kiekvienam savo. Man pvz imponuoja vyrai, kurių rankos yra gražios, tada pakeliu akis ir susitinku akimis. Jeigu yra kontaktas liux... O tada jau viskas priklauso nuo to kaip jis prie manęs prieis... Na tarkim jeigu tai kabakas - norėčiau taurės gero balto vyro (arba šampano) nuo nepažįstamojo. Ir jokiu būdu nenorėčiau, kad tik pastačius taurę prilėktų. Tarkim aš akimis ieškau to, kuris mane vaišino ir nerandu... Intriga? Taip... Bet retas vyras moka šitaip elgtis. Dažniausiai pavaišina ir klausimas "tai kur šiandien važiuojam? Gal į klubą? O gal pas MANE arbatos, kavos, brendžio?" Nu su tokiom frazėm užmuša iškart:?
o jei bare sedi vaikinukas su graziom rankom, bet stai vat okazija, vargsas studentas sukrapste pakutinius 20 lt kad su tikiais pat vargsais stuidenciokais "atsvesti" sesijos pabaiga. nu neturi jis atliekamu 7 lt kad subtiliai pastatytu tau tarkim chardane ar sauvignon blanc teurele. Tai ka, nurasytas bus? protu reikia issiskirti o ne statomais gerimais. O nemokamas suris buna tik pati zinai kur
Jonas24, na aš čia kaip pvz pateikiau...:) Man iš esmės yra svarbus bendravimas. Sakykim, kada susipažinau su savo būsimuoju, pirmiausia į akis krito jo rankos, bet jeigu jis būtų buvęs lopas, tai ir jos nebūtų gelbėjusios...:?
Dar labai svarbu kaip tu mokėsi prie manęs prieiti. Gal aš netaip išsireiškiau. Man pinigai ne pirmoje vietoje. O dar labai mane žavi gerai šokantys vyriškiai...:D
(veiksmas po 15 min)...
a tu isitikinus, kad jis iskart begs? gal irgi tik tiek tenorejo. ;D
akiu kontaktas svarbus norint sugunditi cia pradzei
(veiksmas po 15 min)...
Nevykes anekdotas - komentaras... whathever..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → sugundyk mane svelnniai