Re: visureigiai
ach, Nissan, mano pirmoji meilė, kuri dėl šeimininkės nepatyrimo ar užsispyrimo važiavo kartais kaip džipukas iš paskutiniųjų....
Bet dabar susipažinau su dar viena meile, cha
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → visureigiai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 26 27 28 29 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ach, Nissan, mano pirmoji meilė, kuri dėl šeimininkės nepatyrimo ar užsispyrimo važiavo kartais kaip džipukas iš paskutiniųjų....
Bet dabar susipažinau su dar viena meile, cha
Joo su Masinyte Leidziama Privaloma Kalbetis Glostytis Kaip daro Nikolas Keidzas per 60s dingti
taip, mašiną glostyti malonu dar ir dėl to, kad ji nepasipūs, nenuvažiuos atgal ir nepradės piktintis, kad jai trukdai mėgautis savimi
ttps://autoplius.lt/skelbimai/jeep-grand-cherokee-5-9-l-visureigis-krosoveris-1998-benzinas-24925217.ht
MYLIUU MYLIUU P LEGENDS NOT Dead Kaip Sakoma 15000 Kainuska MLDC Gyvoliuks Uzdejes
ttps://autoplius.lt/skelbimai/jeep-grand-cherokee-5-9-l-visureigis-krosoveris-1998-benzinas-24925217.ht
MYLIUU MYLIUU P LEGENDS NOT Dead Kaip Sakoma 15000 Kainuska MLDC Gyvoliuks Uzdejes
Kiek turi pinigų?
Aciu Kostia Ziurek sava Masinyte be Dugnoo kaip per Animacini Filmuka kad tau Atsitiktuu ))
Viskas ok dugnas pervirintas masinyte važiuoja) bet dabar pagrindinis diržas truko tai lekiau iki serviso lenkdamas visus kad suspeti kol akumas neissikrove. Ir kažkodėl trukus dirzui pradėjo antifriza varyti per bakeli nes pompa tai nesisuka. Bet per daug nesigilinau.
Praeita kartą kai tas pats nutiko daugiabučio kieme man pradėjo skambinti boba iš savivaldybės ir baudomis grasinti nes mašina teršia aplinką. Tai su savivaldybę iki šiol kariauju. Ta prasme finansiškai kariauju.
Bet šiaip dėl nieko nesigailiu masinyte patinka ir visada atveža mane namo kur aš bebuciau
5,2 V8 ??? Kas per Masiniuks Jums sios Temos Klientams
Turbūt amerikoniskas šlamštas) bet pas juos bakai dideli tinka iš baltarusu kurą vežioti
Ford RAPTOR ir Uzdarom Tema Jei Nesuklydau Soryy kuriems Ramas prie sirdeles Suckk Itt
Ford RAPTOR ir Uzdarom Tema Jei Nesuklydau Soryy kuriems Ramas prie sirdeles Suckk Itt
Ramas grazesnis. daugiau chromuotu pavirsiu ir salonas prabangesnis (odines sedines, medzio apdaila, gera garso aparura, LED zibintai ir daugiau kitu navarotu. o svarbiausia su juo gali mieste saligatviais ir pesciuju takais lakstyti nes su juo net nejauti kad per bordiurus vaziuoji
O kur pirkotės? Patys parsivežėt ? Ar pasinaudojot pervežimo paslauga ? Mačiau, jog yra tokie paslaugų teikėjai https://getcargo.lt/logistikos-imone/ . Ar teko naudotis ?
Kaip Smaguu Varinet su 4x4 Masinuku 2000m ir Pasileist REPUKA visuu Garsuu per Miestukaa GETAS Nieks Nesupratoo SUCKSSS https://www.youtube.com/watch?v=TMZi25Pq3T8
Nea, nieko nėr gražiau, kaip murzinas džipukas, jame blondinė su skrybėle ir garsiai klausosi rusų kalba fentezi audioknygos apie raganas miške
Shameless parašė:Kaip Smaguu Varinet su 4x4 Masinuku 2000m ir Pasileist REPUKA visuu Garsuu per Miestukaa GETAS Nieks Nesupratoo SUCKSSS https://www.youtube.com/watch?v=TMZi25Pq3T8
Nea, nieko nėr gražiau, kaip murzinas džipukas, jame blondinė su skrybėle ir garsiai klausosi rusų kalba fentezi audioknygos apie raganas miške
Ar tik ne velnią bandė ta graži blondinė privilioti (?)
Bet turbūt be šansų ten pas jus surasti padorų velniūkštį. Geriausiu atveju išlįs koks raguotas, вонючий козёл, iš krūmų
Begedis begediskai preita Svtg Miskely pabuvojo 4x4 kolegu masinytem
as snd per lietu labai smagiai prasinesiau per balas) vos neuzsimusiau dar visokios bobos issigandusios vaziuoti nemoka
Kaip Noretau Prataskyt Aptaskyt tas Marmuzess tais PURVAIS forumo Kolegass Thankss Shameless
Kaip Noretau Prataskyt Aptaskyt tas Marmuzess tais PURVAIS forumo Kolegass Thankss Shameless
O daugiau kuo taškyti neturi, tik purvą (?)
Kaip Smagu Buvo 4x4 Miskelyy ANDE dedu Pliusa Visad OK alegra TyliaiBUK
Negaliu tyliai... aš visada garsiai
Na Laimutė kaip Tavo Kia gyvuoja? Kuriasi važiuoja? Defektų nėra?
Kostia Tyliai IRGG Ypac Kiaa
Na Laimutė kaip Tavo Kia gyvuoja? Kuriasi važiuoja? Defektų nėra?
Atidaviau anūkui mokytis vairuoti. Jokių problemų. Važiuoja kaip nauja.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 26 27 28 29 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → visureigiai