Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Uždaryta ] Sporto klubai (Puslapis 3 iš 10)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 184

- Dalia, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Re: Sporto klubai
Na puikiai suprantu tave, as ir tevu labai nenoredavau prasyti tokioms pramogoms, juolab kai jie uz viska mokejo, uz moksla uz pragyvenima ir kt. Sporto klubui atidejau 100 lt. tik kai pradejau pati uzsidirbti, bet kai sunkiai uzsidirbu, tai labai tai man daug reiskia, todel ir stengiuos labai ,kad nebutu visos investicijos i bala ismestos

- Dalia, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs

- Rokas, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs

- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Anksciau irgi galvodavau, kad tai gali pavykt tik stipriem zmonem, taciau visai neseniai supratau, kad uztenka tik isimylet..
zinai, uzsileidziu megstama muzika, ir kojos pacios kilnotis pradeda
sokiai juk irgi sportas, ar ne?;) bet as ne tik soku, ir hantelius kilnoju, ir atsilenkimus darau, ir pritupimus, ir siaip visokius ten pasilankstymus
smagu
o del to dainavimo.. man tai kartais net sportuot nereikia, ir siaip puiki nuotaika buna 

- Rokas, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs

- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Taip, namuose prisiversti sportuoti daug sunkiau. nes daznai reikia ir yrangos kad apkrauti tam tikras raumenu grupes. Zodziu sporto klubas yra sporto klubas. Ten visai kita nuotaika, niekas neblasko ir pan. O dar geriau jei sportuoji dviese ar trise. taip daug lengviau, atsiranda sioks toks konkurencijos jausmas o tai labai i nauda 

- Dalia, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs

- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Ne tos drauges buvo matyt. O as su keleta klasioku prasportavom 2 metus kol baigem mokykla ir keliai issiskyre. Galu gale galima paciojsalej susipazint su kuo nors kas rimciau sportuoja. O del to issikrovimo tai ir as pritarsiu. Po geros treniruotes ir atominis karas ne toks jau baisus
Jura iki keliu, o nugaroje pradeda dygti sparnai. Ir dar man patinka rytas po geros treniruotes, kai jautiesi siek tiek didesnis, tvirtesnis....

- Dalia, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Kas del draugiu ar draugu tai as linkusi buti nepriklausoma, nieko nera geriau kai gali pati planuotis, nei reikia derintis prie ko, ne laukti ir pan. Kai esi pati sao laiko seimininke, o siaip visada persimetu keliais zodziais klube su pazistamais ir uztenka 

- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Zinoma, kiekvienam savaip, bet bent jau man geriau kai sportuoji ne vienas.

- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Kartais ir daugiau buna, ypac artejant pavasariui 

- Rolandas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Tai gerai kad impulse. Jei nepaslaptis tai kiek menesinis abonimentas? ir as noreciau i koki rimtesne sale uzsukti, tik kainos man kol kas neikandamos. Na ikast tai ikasiu, bet dabar siek tiek kiti prioritetai pas mane 
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 184
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.