41

Re: Sporto klubai

Na puikiai suprantu tave, as ir tevu labai nenoredavau prasyti tokioms pramogoms, juolab kai jie uz viska mokejo, uz moksla uz pragyvenima ir kt. Sporto klubui atidejau 100 lt. tik kai pradejau pati uzsidirbti, bet kai sunkiai uzsidirbu, tai labai tai man daug reiskia, todel ir stengiuos labai ,kad nebutu visos investicijos i bala ismestos

42

http://forumas.ieskok.lt/imgload/667   va dar kodel sportuoti reikia    smile  bus smagiau su klasiokais susitikti smile

43

smile na merginos cia ir pridiskutavot kol rokas mokesi... smile sportuoti namie gali tik stiprus zmones... todel kad reikia prisiversti... o daznai isijungia zmogaus saves gailescio jausmas ir jis pradeda gaileti saves.. "pasportuosiu rytoj" "siandien buvo sunki diena" ir t.t. su sporto klubu prieshingas variantas.. wink eini i treniruote.. pradedi dirbti ir visi tinginiai ishlaksto.. big_smile big_smile big_smile o po treniruotes.. superine nuotaika, ishsikrovimas ir 100 % kaifo... big_smile jea.. wink buvo laikas kai as po savo treniruociu eidamas dainuodavau.. big_smile zmones idomiai ziuredavo labai.. big_smile bet nusishypsai jiems ir nueini toliau dainuodamas.. big_smile

44

Anksciau irgi galvodavau, kad tai gali pavykt tik stipriem zmonem, taciau visai neseniai supratau, kad uztenka tik isimylet.. wink  zinai, uzsileidziu megstama muzika, ir kojos pacios kilnotis pradeda smile sokiai juk irgi sportas, ar ne?;) bet as ne tik soku, ir hantelius kilnoju, ir atsilenkimus darau, ir pritupimus, ir siaip visokius ten pasilankstymus smile smagu wink o del to dainavimo.. man tai kartais net sportuot nereikia, ir siaip puiki nuotaika buna big_smile

45

realiai.. tai turint galva ir namuose galima labai gerai pasportuoti... o jei ne namuose tai kurnors parke.. smile idealia sportui tinka kalnu parko stalo kalnas.. wink super.. wink svarbu tik zinoti reikiamus raumenis lavinancius pratimukus ir pirmyn... (ir tai jokiu budu neturetu buti standartiniai atsilenkimai ir atsispaudimai... yra daug idomesniu pratimu) smile

46

na man kol kas ir savo kiemo uztenka wink esu lankius sokius gan ilgai, tai tu pratimu, ypac tempimo, tiek visokiausiu zinau, kad del to problemu tikrai nekyla wink

47

tempimo pratimai ir yra tempimo pratimai.. wink cia ne apie tai shnekejom.. big_smile

48

Taip, namuose prisiversti sportuoti daug sunkiau. nes daznai reikia ir yrangos kad apkrauti tam tikras raumenu grupes. Zodziu sporto klubas yra sporto klubas. Ten visai kita nuotaika, niekas neblasko ir pan. O dar geriau jei sportuoji dviese ar trise. taip daug lengviau, atsiranda sioks toks konkurencijos jausmas o tai labai i nauda smile

49

Ojei labas rytas mielieji wink sauniai paplepejot matau kol manes nebuvo, niu  saunuoliai smile Rolandai kas del konkurencijos tai man buvo taip smile pradejau sportuoti su dviem draugem, jos atlaike gal pora menesiu, o as jau antri metai ir su niekuo konkuruoti nereikia smile nes stengies del saves, na aisku kitu pastabos ir svarbios, bet cia jau antram plane, Rokai o apie 100 % issikrovima tikra tiesa smile kai iseini is duso po treniruotes jauties toks lengvas lengvas, visi blogi dalykai buna su prakaitu istekeje, istikro labai geras jausmas,o ir energijos dar buna su kaupu smile ty va wink

50

Ne tos drauges buvo matyt. O as su keleta klasioku prasportavom 2 metus kol baigem mokykla ir keliai issiskyre. Galu gale galima paciojsalej susipazint su kuo nors kas rimciau sportuoja. O del to issikrovimo tai ir as pritarsiu. Po geros treniruotes ir atominis karas ne toks jau baisus smile Jura iki keliu, o  nugaroje pradeda dygti sparnai. Ir dar man patinka rytas po geros treniruotes, kai jautiesi siek tiek didesnis, tvirtesnis....

51

Kas del draugiu ar draugu tai as linkusi buti nepriklausoma, nieko nera geriau kai gali pati planuotis, nei reikia derintis prie ko, ne laukti ir pan. Kai esi pati sao laiko seimininke, o siaip visada persimetu keliais zodziais klube su pazistamais ir uztenka wink

52

Zinoma, kiekvienam savaip, bet bent jau man geriau kai sportuoji ne vienas.

53

Na klube tikrai nevienas jauties smile kaip aplinkui dar kokia 20 zmoniu smile

54

Kartais ir daugiau buna, ypac artejant pavasariui smile

55

aha tas tai ryskiai jaucias smile dar kaune tai ypac daug tu visokiu uzsienieciu tamsiu prieina, nzn kodel bet mane jie nervina wink

56

Aha, biski rasizmu dvelkia big_smile Kai del vilniaus tai truputi nervina kad mazai isgirsi lietuviskai snekant smile

57

Na ta, ziuriu cia labai idomiai diskutuojat:) saunuoliai wink beja ir as sportuoju impulse... visai faina man tenais, super.... geri instruktoriai, puikiai sudaro asmenine programa...jauki atmosfera.. ir pati pastebiu kas ne taip daro:) faina faina faina wink

58

aha smile  zinau kai jau buni siektiek pazenges ir nemazai zinai, tai labai noris visus taisyti kai kas i pievas ka nors daro, bet tai treneriu darbas, aisku jei zmogus taves paklausia tai su malonumu parodai smile

59

Tai gerai kad impulse. Jei nepaslaptis tai kiek menesinis abonimentas? ir as noreciau i koki rimtesne sale uzsukti, tik kainos man kol kas neikandamos. Na ikast tai ikasiu, bet dabar siek tiek kiti prioritetai pas mane smile

60

Dalia, 23 parašė:

aha smile  zinau kai jau buni siektiek pazenges ir nemazai zinai, tai labai noris visus taisyti kai kas i pievas ka nors daro, bet tai treneriu darbas, aisku jei zmogus taves paklausia tai su malonumu parodai smile

wink:D O as ir pasakau kitiems, aisku vyrams nelabai, bet motereliai kokiai pasakau... Viena tai kazkaip nekaip sureagavo, kai norejau padet... tipo as viska moku ko cia lendi big_smile:D:D:D