Tema: Geriausias gyvenimo narkotikas
gali buti ir nebutinai narkotikas, tesiog daiktas be kurio jus neistvertumte? arba daiktas be kurio jusu gyvenime nera spalvu?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Geriausias gyvenimo narkotikas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gali buti ir nebutinai narkotikas, tesiog daiktas be kurio jus neistvertumte? arba daiktas be kurio jusu gyvenime nera spalvu?
TAI TURBUT MOBILUS,JEI DAIKTAS,O IPROTIS TAI JAU VEL KITA KALBA,NORS MANAU DAR SU DAIKTU PUSE BEDOS,su iprociais butu sunkiau,ju atsikratyti.
nu jo, bet gi tie nesveiki spinduliai yra skleidziami is mobilaus
soliariume irgi nesveiki spinduliai,vistiek einam,ar ne taip?;)
nu vienu zodziu visko kas gera per daug yra, nesveika
be saldumynu
galbut tai ne daiktas, taciau man meile tikru tikriausiai narkotikas.. prie kurio pripratau ir be kurios negaliu gyventi.
be draugu!!! :]
geriausias narkotikas tai muzika !o ne alkoholis
miegas su trupuciu alkoholio ir muzika..:D
o as vat pavyzdziui negaleciau isgyvent be saules ir giedro dangaus.. jei lytu ir apsiniauke visalaik butu, tikrai zudyciausi smagu kai saulute sildo ir kuna, ir sirdi
miegas su trupuciu alkoholio ir muzika..:D
wat taip, taip!
juokas ir geri draugai;) o jei dar gera muzika ir alus tai isvis rojus :D:D
narkotikas tai svajones ar net mano isgalvotas paaulis ,kuriamia gyvenu kai man liudna ar skaudu nes ten nera blogio pykcio....
man tai telefonas gyvenimo narkotikas yra ir kt bet maziau pvz kaip internetas
mano narkotikas tai muzika,su ja pabundu su ja ir uzmiegu...
kad ir kaip geda butu pripazinti, bet meile mano gyvenimo varikliukas. tadu uzauga sparnai, labai lengva transportuotis ir siaip viskas daug sviesiau ;]
mmm... man taj gal miegas, meile... ir sejpi tokie dalykai kajp salduminai, persikai, pienes, saule... kajp giliau pamastaj supranti kad be ju butu sunku gywent...
svarbu, kad gyvenimo narkotiku netaptu narkotikai
ot...o cia nebutu kokios svajones pvz? kaip buna...prisigalvoji kaip kietai varai. o visokie...ir be ju galima. o jei nieko nenoretum tai kaskaip kas is tos muzikos meiles telefono etc.
tai butu: garbetroska :}
?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Geriausias gyvenimo narkotikas