Re: Meetas Kaune geguze
Linai, jeigu ka, tu buvai uzregistruotas, tik nezinau, kodel nepasitvirtinai registracijos.. anyway, grazu labai.. eilini karta lieka tik entuziatai.. manau, kad tuoj pereisim prie Vilniaus ideju - Kaune meetu nebebus
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune geguze
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Linai, jeigu ka, tu buvai uzregistruotas, tik nezinau, kodel nepasitvirtinai registracijos.. anyway, grazu labai.. eilini karta lieka tik entuziatai.. manau, kad tuoj pereisim prie Vilniaus ideju - Kaune meetu nebebus
... eii
nu nevisada būna kad pavyksta... visgi ne kokis moksleivis esu kad grįžus iš mokyklos visą laiką galima laisvalaikiui skirti...
o dėl tų registracijų tai kiek mačiau ne tik man patvirtinimai neateina... nekas su serveriu visgi... gal paprasčiau būtų pas mane į serverį tokį dalyką įmest?
jus man paaiskinkit kur jus cia registruojates ir kaip?
jus man paaiskinkit kur jus cia registruojates ir kaip?
Tadai mes tave ir be registracijos priimsim, tik tu pasirodyk gali man i pm mestelti kontaktus, as saviskius pasakysiu, jau kaip nors atrasi
hmmm
Norejau visu atsiprasyti kad nebusiu meete nes gavau trauma.;(
Benas smagu kad nors is anksto pranesi
gerai kad yra tvarkingu zmogeliuku bereikalo nesiregistruoja o jai ir ussiregistravo tai pranesa ne pacia paskutine dienele,o del tu mitu tai kiek mes matome tai zmogeliukai nelabai nori susibekti ,visi ant tiek ussieme kad ragas ,nu ka padarysi jai ne tai ne ...mes patys pasistenksime uz visus islenkti po taurelia(aisku jai per daug nepasirodys:-] :-]) ir laikeli praleisti kuo ispudingiau ~:D~:
hey, sweikuciai:) tai ziuriu jau kaip ir wiskas suorganizuota. ir tikrai gera wieta parinkot! manau ten wiena geriausiu kawiniu kaune;)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune geguze