Re: Pirmas kartas
Xi xi, pirmas kart buvo nevykes :V taciau antrasis, vykes kartas buvo po penkiu min... Jausmas? Hmmm... negaleciau zodziais pasakyti. Patiko...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Xi xi, pirmas kart buvo nevykes :V taciau antrasis, vykes kartas buvo po penkiu min... Jausmas? Hmmm... negaleciau zodziais pasakyti. Patiko...
O kas yra pirmas kartas bachuriukams nesuprantu?:D Kuo fiziskai skiriasi "kaltas" ir "nekaltas" bachuriukas?:D Kaip jau kazkur sakiau vyras gali buti tik patyres arba nepatyres..O kaltos ar ne gali buti tik moterys..:D
Pirmas kartas kada pirma kart "ymerki" :V
Man tai dar to pirmo karto nebuvo ....;/
O kas yra pirmas kartas bachuriukams nesuprantu?:D Kuo fiziskai skiriasi "kaltas" ir "nekaltas" bachuriukas?:D Kaip jau kazkur sakiau vyras gali buti tik patyres arba nepatyres..O kaltos ar ne gali buti tik moterys..:D
Na, bet nesakyk, psihologiskai, bent jau man daug kas pasikeite. Nuo tada daug labiau savim pasitikiu
Man tai dar to pirmo karto nebuvo ....;/
Jei su Tavim viskas gerai, vadinasi bus...
kaip jus atsakote i buvusias zinutes nesuprantu vital18 nenusimink bus dar tu kartu
kaip jus atsakote i buvusias zinutes nesuprantu
vital18 nenusimink bus dar tu kartu
Virs zinutes yra mygtukas "cituoti"
aga... tikrai geras jausmas kai man buvo pirmas kartas kai rukiau zole.. super, ypach kai su reikiamais zmonemis kurie zino kaip ta daryt! tik nieko neprisimenu daugiau
ne ne zoles tj gyvenime nerukyciau nors cia ne i tema
ne ne zoles tj gyvenime nerukyciau
nors cia ne i tema
o apie ka cia tema? A apie seksa!?!?! greitai nusidejaliai marsh i baznycia ir 10 ratu keliais apie ja su rozanciumi dantyse!
jau buvau kazkur pries 5 m... uztenka
jau buvau kazkur pries 5 m... uztenka
Kas cia dabar "UZTENKA" ? pagalvojai apie seksa - marsh i baznycia ir ishsipasakoji viska kunigeliui! po to su rozancium keliais apie ja! uzteks cia paleistuvauti, beto ir kunineliams reikia pasiklausyt sexo istoriju kad ne taip nobodu budeleje sedeti butu!
jo... i dar reikai taip vaizdingai papasakoti... gal atleis visas nuodemes ir neskirs jokios bausmes
jo... i dar reikai taip vaizdingai papasakoti... gal atleis visas nuodemes ir neskirs jokios bausmes
Patikek manimi... tikrai dar daugiau duos, nes per tave reikes mishias nutraukti!
negi kunigelis prie altoriaus eis su palapines formos sutana?
xa xa xa geras vaizdelis butu
xa xa xa geras vaizdelis butu
Vel pagalvojai apie sexa... DAR vienas ratas prisidejo! tu ziurek, arklius prilaikyk, o tai keliu gali nelikti ir rozancius sudils
tiek to kelis rozancius pasiimsiu
na tai bent jau kunigelio pagailek
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas