1

Tema: malonumas

kur maloniausia kai jus liecia ......... praleiskime tarpkoji, kokios dar yra kuno vietos, kurias lieciant, buciuojant jus galime netekti "proto"

2

Re: malonumas

Praleidziant tarpkoji...:D  Liezuviu lieciamas kaklas, ausys, nugara..

3

Dar pilvuka pamirsai, trupituka zemiau bambos

4

Tai ten jau labai sunku atskirti ta riba kur prasideda tarpkojis..:D Bet aisku ir pilvukas tinka..O siaip tai galbut viskas iskyrus tas vietas kur kutena..:D

5

siaip tai man ziauriai patinka kai mano pirstukus laizo ranku dieve dzieve jega;D

6

geriausia vyro erogenine zona yra kai nuoga moteris jam alaus atnesa salto ir maitina rankomis visai besiglaustydama;)nepriestaraus ne vienas manau;)
siaip matet gi daugelis tuos paveiksliukus vyro ir moters erogenines zonas, pas vyro nera nei vienos apart "tapkojo":-]

7

uzpakaliuko apatine dalis big_smile ikalne (ziurint nuo koju) big_smile mrrr:*

8

Labai saunus pojutis kai mergina isideda i burnyte leduka (turiu omeny tarp dantuku) ir juom liecia visa tavo kuna.. Maloniausios vietos:visas kunas..

9

viskas vada is proto kai esi su mylimu zmogum vat:P

10

Birute, 18 parašė:

o cia vat yra isealistinis poziuris kuris kartais gyvenime nepasitvirtina

11

Birute, 18 parašė:

Tox pasakymas man asocijuojasi su nekaltos, nepatyrusios, prisifantazavusios kad jei tik yra mylimas zmogus tai butinai viskas bus ok, svajone..Deja istikro realybeje gali buti ir kitaip..:D

12

Tomas, 26 parašė:
Birute, 18 parašė:

Tox pasakymas man asocijuojasi su nekaltos, nepatyrusios, prisifantazavusios kad jei tik yra mylimas zmogus tai butinai viskas bus ok, svajone..Deja istikro realybeje gali buti ir kitaip..:D

kalta, patyrus bet megstu pafantazuot:D kiekvienos situacijoj reik atrast tam tikro zavesio:Do gerai niekada nebuna:D

13

Birute, 18 parašė:
Tomas, 26 parašė:
Birute, 18 parašė:

kalta, patyrus bet megstu pafantazuot:D kiekvienos situacijoj reik atrast tam tikro zavesio:Do gerai niekada nebuna:D

1) budama 18 geriau nesigirk patirtimi, bo kazkaip iskart negeros asociacijos kyla
2) apie kokia patirti tu gali sneket, jei teigi kad gerai niekada nebuna? pati sau priestarauji, mergyt ;D

14

o tu maziau gilinkis ir megaukis gyvenimu big_smile

15

Siaip mane varo is proto kai buciuoja kakla,nugara...

16

Hmmm... norejau ir as ysiterpt, bat jau viska ispasakojot... :V

17

na man tj yra maloniausia kaip buva pasakyta pilvukas.. big_smile ir kaip buciuoja kaklo sriti... tada per visa kuna siurpuliukai begioja wink

18

nu fainiausias jausmas kai matai kaip mergina su kepinia liecia svelniai tavo automobili... nuplauna ji ir paskui nuvaksuoja... nepakartojamas malonumas wink

19

xa xa xa
xi xi xi
xu xu xu big_smile

20

kaklas silpnoji vieta smile