21

Re: Pirmas kartas

Xi xi, pirmas kart buvo nevykes :V  taciau antrasis, vykes kartas buvo po penkiu min... Jausmas? Hmmm... negaleciau zodziais pasakyti. Patiko...

22

O kas yra pirmas kartas bachuriukams nesuprantu?:D Kuo fiziskai skiriasi "kaltas" ir "nekaltas" bachuriukas?:D Kaip jau kazkur sakiau vyras gali buti tik patyres arba nepatyres..O kaltos ar ne gali buti tik moterys..:D

23

Pirmas kartas kada pirma kart "ymerki" :V

24

Man tai dar to pirmo karto nebuvo ....;/

25

sad

26

Tomas, 26 parašė:

O kas yra pirmas kartas bachuriukams nesuprantu?:D Kuo fiziskai skiriasi "kaltas" ir "nekaltas" bachuriukas?:D Kaip jau kazkur sakiau vyras gali buti tik patyres arba nepatyres..O kaltos ar ne gali buti tik moterys..:D

Na, bet nesakyk, psihologiskai, bent jau man daug kas pasikeite. Nuo tada daug labiau savim pasitikiu

27

Vital, 18 parašė:

Man tai dar to pirmo karto nebuvo ....;/

Jei su Tavim viskas gerai, vadinasi bus...

28

kaip jus atsakote i buvusias zinutes nesuprantu big_smile vital18 nenusimink bus dar tu kartu big_smile

29

Mindaugas, 19 parašė:

kaip jus atsakote i buvusias zinutes nesuprantu big_smile vital18 nenusimink bus dar tu kartu big_smile

Virs zinutes yra mygtukas "cituoti"

30

aga... tikrai geras jausmas kai man buvo pirmas kartas kai rukiau zole.. super, ypach kai su reikiamais zmonemis kurie zino kaip ta daryt! tik nieko neprisimenu daugiau wink

31

ne ne zoles tj gyvenime nerukyciau big_smile nors cia ne i tema big_smile

32

Mindaugas, 19 parašė:

ne ne zoles tj gyvenime nerukyciau big_smile nors cia ne i tema big_smile

o apie ka cia tema? A apie seksa!?!?! greitai nusidejaliai marsh i baznycia ir 10 ratu keliais apie ja su rozanciumi dantyse!

33

big_smile jau buvau kazkur pries 5 m... uztenka big_smile

34

Mindaugas, 19 parašė:

big_smile jau buvau kazkur pries 5 m... uztenka big_smile

Kas cia dabar "UZTENKA" ? pagalvojai apie seksa - marsh i baznycia ir ishsipasakoji viska kunigeliui! po to su rozancium keliais apie ja! uzteks cia paleistuvauti, beto ir kunineliams reikia pasiklausyt sexo istoriju kad ne taip nobodu budeleje sedeti butu!

35

jo... i dar reikai taip vaizdingai papasakoti... gal atleis visas nuodemes ir neskirs jokios bausmes big_smile

36

Mindaugas, 19 parašė:

jo... i dar reikai taip vaizdingai papasakoti... gal atleis visas nuodemes ir neskirs jokios bausmes big_smile

Patikek manimi... tikrai dar daugiau duos, nes per tave reikes mishias nutraukti!
negi kunigelis prie altoriaus eis su palapines formos sutana?

37

xa xa xa geras vaizdelis butu big_smile

38

Mindaugas, 19 parašė:

xa xa xa geras vaizdelis butu big_smile

Vel pagalvojai apie sexa... DAR vienas ratas prisidejo! tu ziurek, arklius prilaikyk, o tai keliu gali nelikti ir rozancius sudils wink

39

tiek to kelis rozancius pasiimsiu big_smile

40

na tai bent jau kunigelio pagailek big_smile