Re: Pirmas kartas
o kodel??? lai dirba savo darba lai kencia toj budelej
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o kodel??? lai dirba savo darba lai kencia toj budelej
Vyrai, jus katik smarkiai nukrypote nuo temos, galetumete ja atitaisyti... ;D
ateis naujokai ir ja atitaisys
baik, cia viskas i tema! "pirmas kartas... su kunigeliu"
Na nors neissiduotum... Beje kiek metu buvo?
gyti nejau galejai taip su kunigeliu pasielgti?? !
Gytis, 27 parašė:baik, cia viskas i tema! "pirmas kartas... su kunigeliu"
gyti nejau galejai taip su kunigeliu pasielgti?? !
Jei pasielge, matomai galejo... ot isdykelis ;D
idomu kaip kunigu i , vienuoliu ir lytinis gyvenimas ? kaip jie ten issisukineja, negali buti kad visai jo nera
Arba yra arba ju rankos kencia... ;D
kaip ziuriu per daug vyriskos kompanijos cia susirinko... Ti ir tvarkos neber :=D
Na tai kad tokiu laiku, kai buvo susirinke vaikinai, merginu jau nebuvo, kas belieka?
O be merginu tvarkos dazniausiai nebelieka, tik linksmybes... ;D
O kas yra pirmas kartas bachuriukams nesuprantu?:D Kuo fiziskai skiriasi "kaltas" ir "nekaltas" bachuriukas?:D Kaip jau kazkur sakiau vyras gali buti tik patyres arba nepatyres..O kaltos ar ne gali buti tik moterys..:D
cia va su tuo sutinku... to pirmo karto skirtumo kazkokio neikirtau, turbut kad jo nebuvo, nu to skirtumo?
Na tai kad tokiu laiku, kai buvo susirinke vaikinai, merginu jau nebuvo, kas belieka?
O be merginu tvarkos dazniausiai nebelieka, tik linksmybes... ;D
Sigita, tiu turbut kito smailo ir nemoki,nia?:pp
Moku, bet apie smailus cia jau kita tema butu ir netiktu prie sios temos... :V
Kas per pirmas kartas ? Kas gali paaiskinti ?
Kas per pirmas kartas ?
Kas gali paaiskinti ?
cia tipo kada pirma kart pasimylejai ... jei esi tai dares
MAN 16 METU KAZKAIP KEISTA NORIU TAI NESWEIKAI KEISTA AKD DAR NAKTY KOKIOS MERGOS NENUSITEMPIAU Y KRUMUS
pirmas kartas buvo kai man buvo 18metu o tai ivyko tik del irodymo kad esu celka o partneriui buvo 26 su juo isdraugavome tik 1 metus as maniau kad saunu butu prarasti nekaltybe su mylimu zmogumi bet taip nenutiko
mmm... man irgi 18kos metuziu... 18kos su puse.. Jausmas? keistai idomus, savotiskas... bet malonumo jokio... jo ir nesitikejau. Tai prisimenu su liudesio kruopelyte, nes po to buvau labai iskaudinta... bet visgi, nesigailiu nieko... pati norejau, o vaikinas buvo svelnus.. ir labai keistai man skamba,kai merginos pasako, "tai ivyko tik del irodymo kad esu celka ", tu gi neprivalai kitam to irodyti.. neuzka taip nesielgciau, juk turiu savigarbos...
nzn, logika paprasta - nori darai, nenori nedarai. klyst zmogiska, jeij po visko susimastai, kam tau to reikejo. jeij manai, kad suklydai, tada perdaug nesureiksmink to pirmojo karto, ir gyvent bus lengviau. nera gyvenime problemu, yra tik situacijos:) daugiau tikrai neturiu ka bepridurt, nes visa kita tik pilstymas is tuscio i kiaura
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas