Re: Receptai
niu cia matyt kaip kam, as tai kai kepu keptuvej vistienos gabaliukus, tai labai tinka
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
niu cia matyt kaip kam, as tai kai kepu keptuvej vistienos gabaliukus, tai labai tinka
gal verdi kokias nesudeitngas tirstas sriubas? as nelabai moku, bet gyvenimas kartais privercia,o tada jau nebezinai kur detis
Dedi i puoda bulvytes, morkytes, zirniukus, svoguniukus(zodz kokias nori darzoves), siaip zalumynu kokiu, prieskoniu pagal skoni, isverdi paprasta sriuba, kuria paskui sutrini su mikseriu, arba per sieteli gaunasi tokia zalsva svelni pertrinta darzoviu sriubyte Tirstuma galima reguliuoti tiesiog pirma sutrini darzoves, o po to jau pili to sultinuko kiek nori Jei nori mesos kvapo, gali i puoda imest kokios mesytes gabaliuka ar vistienos
tokia jau bandziau pries pora savaiciu, kaip pirmam kartui tai sakyciau visai neiko gavosi :-D
Na tada nelabai ka patarsiu siuo klausimu Daug tu sriubu visokiu privirt galima, bet pvz kai as darau, tai niekada negalvoju, ka desiu dabar ir ka po to. Randu ir dedu, be jokiu receptu Antra karta taip pat vis tiek nesugebu padaryt Svarbiausia - nebijoti eksperimentuot ir pasitiket savo jegom, tada tikrai pavyks!
oj, patikek as tikiu pas mane eksperimentu netruksta o ir planuotai gaminu labai retai. paprastai paziuri ka turi ir ... tegu minty sliejasi laisvai
tik vat su sriubom tai niekada gyvenime nemegdavau ir man tai budavo tamsus miskas, bet kai skrandis pradeda reikalauti nebera kur dingti, tai vat ir prisipazinau, kad pirma kart sriuba viriau ta pries dvi savaites :-D:-] vo tiap, aisku pienisku cia neskaiciuojam geda, bet taip yra
gal turi koki savo firmini patiekala?
Hmz.. cia taip uzklausei dabar, pradejau mastyt, ar turiu ka nors tokio firminio siaip ka as zinau, viskas, ka darau, yra individualu ir nepakartojama niekada nesinaudoju receptais, nebent esme paziuriu, o po to laisve interpretacijom apskritai pas mus seimoj kazkaip kitokia biski virtuve per visa gyvenima turbut namie nevalgiau paprastu kotletu su bulviu kose ar pan.
o siaip tai ka tik prisiminiau, kad kazkada toki patiekaliuka darydavau (nezinau ar cia firminis, gal kas nors irgi taip daro:) ) : zodziu taip: supjaustai krabu lazdeles griezineliais, padarai tokia apyskyte tesla is miltu, kiausu ir alaus, idedi krabu lazdeles ir sumaisai, prieskoniu dar idedi. Tada imi seimyninio batono riekes, su stikline isspaudi apskritimus vidury ir dedi i keptuve, i ta skyle pili teslike, apkepi ir valgai skanu labai su majonezu bet vietoj vandens ar pieno tesloj butinai bent puse alaus turi but, tada kvapas labai skanus tej vot, toks tas mano patiekaliukas o isspaustus apskritimus galima siaip pakept reiks gal kada vel pasidaryt
zinok kazka panasaus kaimyne kazkada paragaut buvo atnesus, tik ten tiesiog blyneliai tokie su krabais buvo, tasla tai panasiai dare kaip tavo, bet nezinau ar ten pagaminta jos nevykusiai buvo, ar dar kas nors, bet nuo to karto sakiau jokiu blyneliu su krabu lazdelem gyvenime nebevalgysiu
tikiu kad tavo tikrai skanu
o kalbant apie ta kaimyne tai ji visokiausiu biesu su maistu prisigalvodavo, kartais net baisu budavo ragaut :-D net prisiminus juokas ima
o gal tos kaimynes vardas Audrone netycia? ;D
nezinau gailetis dabar ar dziaugtis bet ne - Ale :-D
Jau pamaniau kad cia ta pati gal bus pas ja tai ten "superiniai" patiekalai kazkada sako, norit savo firmine bulves pagaminsiu? nu davai sakom. Tai jos firmines keptos bulves taip "maloniai" tarp dantu zemem krebzdejo, ne tas zodis!:D
se tau kad nori ir firminis
Va va!! niu lekiu virtuven, reik pasigamint ka nors, nenoriu sumustiniu!
karsti sumustinukai.reikes:batono,margarino,5virtu ir nulupti kiausiniu,frm.surio.
ant batono tepam margarina ir dedam kiauso griezinely pabarstom suriu ir y orkaite kol suris apsileis.skanu su vaisine arbata:=):=):pp
aba tipo pyragelei.reix batono kiausiniu ir dvieju bananu,aliejaus.banana sutrinam ir suplakam su kiausu,batona pjaustom rikelem merkiam y kausu kliurke ir apkepam keptuvej
siaip galiu pasakyt toki keista bet visai skanu patiekal,kadangi teko su virejom pabuvot tiai ismokino kaip greiciau prie puodu apsisukti:[
nuplauni kelias bulves,tada jas isverdi su visa lupyna,atvesini ir supjauscius griezineliais dedi i keptuve (aisq lupynos nulupti nereikia), apibarstai druskyte,pipiriukais ir skaniai apskrudini... as siaip valgau su majonezu,nors skamba ir keistai bet patikekit - skonis pasakiskas :-D
dar siaip drauges labai giria makaronus su farsu; reikia tiesiog daug prieskoniu astriu,cesnakiukas irgi nepakenkia... makaronus isverdi su truputeliu druskos, atskirai keptuvej pakepini farsa,idedi kokiu tik turi prieskoniu,ispaudi cesnakiuko ir kai jau viskas gerai apkepa uzpili pomidoru padazo,viska dar pasildai ir supili ant makaronu... vo cia tai ir pirstus gali apsilaizyti,ne viena padruske mokinau kaip ruosti ~
vienas is geriausiu dalyku yra saldyta sluoksniuota tesla. kameroj namuose yra visuomet, tad igriuvus sveciam per 20min galima padaryt pyragelius.
Desertiniam pyrageliam idaryti pasidarau varskes idara, pasaldinus cukrumi, o toliau det galima, ka fantazija leidzia (koncervuotus persikus, uogiene kokia nors). Elementariai suvynioji i pasauni i orkaite. 20min ir pyrageliai paruosti. galima apipilt istirpintu sokoladu.
Prie sultinio pakepu morkytes ir svoguniukus bei lasinukus. Viska vel idarau, susuku ir orkaiten. Ner sunku, mazai laiko ir skanu pameginkit!
O tai saldumynu myletojams.Reikia 3 kiausiniu,100 g miltu,100 g cukraus truputi kepimo milteliu, vanilinio cukraus,viska ismaisyti,orkaite iskaitinti iki 200 ,skarda iskloti folija,visa turini ispilti ir kepti 7 min..Sutepti uogiene ar kremu,susukti ir apibarstyti cukraus pudra.Pabandykite.
man labai patinka biciu kori daryti:)) terei 4 kiausiniu 4 saukstu milltu isminkai tesla tada iskocioji supjaustai mazais kvadraciukais aliejuje (fritiurinej) iskepi, tada kiek jau ju gavosi sudedi i 4 saukstus istirpinto medaus su 4 saukstais sukraus. tada i forma ir i saldytuva.. niam niam niam
na pas mus barake pagrindinis maistas pusfabrikaciai koldunai.bet ir juos reikia moket pasigamint skaniai.tai va :
isverdi, tada pakepini keptuvej kokia viena dvi minutes uzdedi santamarijos prieskoniu specialei koldunam ir su grietine pasaka gaunas
ir maistinga ;] ir pigu
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis