Re: Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!
as uz swiesiaplaukius:D labaj labaj uz swiesiaplaukius:D
kaip miela ish tawo puses, zuiki:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as uz swiesiaplaukius:D labaj labaj uz swiesiaplaukius:D
kaip miela ish tawo puses, zuiki:D
Nors mano vaikinas sviesiaplaukis taciau akeles slysta i tamsiaplaukius.
Tamsiaplaukiai ir rudaakiai;))Patenkinamas derinys;)
Manau daugiausia merginu pritars kad merginoms patinka tamsiaplaukiai. Bet kodel taip yra ?
Na kaip pastebejau cia tokios mados tik rytu Europoj:) Ispanijoj, Italijoj blondinai ne ka nuo tu tamsiuju atsilieka, tik ten ju daug daug maziau:)
Na kaip pastebejau cia tokios mados tik rytu Europoj:) Ispanijoj, Italijoj blondinai ne ka nuo tu tamsiuju atsilieka, tik ten ju daug daug maziau:)
Prie ko cia mados? Cia skonio reikalas:)
Na tada ten skonis kitas:)
tamsiaplaukiai
xi..kazkaip tamsiaplaukiai:) buna graziu ir sviesiu,bet merginos,negi neatkreipiat demesio kai pamatot koki tamsiaplauki melynaki?mmm...ir dar jei buna grazus:)
Visom keturiom uz tamsiaplaukius. taciau uz naturaliai tamsius. tie kurie dazosi, atroo kaip merginos peroksidine galva- kvailai tikrai nieko pries neturiu pries blindines. o tiksliau, prie naturalias blondines.
xi..kazkaip tamsiaplaukiai:) buna graziu ir sviesiu,bet merginos,negi neatkreipiat demesio kai pamatot koki tamsiaplauki melynaki?mmm...ir dar jei buna grazus:)
Vat mano vaikiukas butent toks ir yra liuks
Gabriele, 14 parašė:xi..kazkaip tamsiaplaukiai:) buna graziu ir sviesiu,bet merginos,negi neatkreipiat demesio kai pamatot koki tamsiaplauki melynaki?mmm...ir dar jei buna grazus:)
Vat mano vaikiukas butent toks ir yra liuks
pavydziu:D
priklauso nuo bendro vaizdo Bet siaip mielesni sviesiaplaukiai:)
skusti
em....seyp reiksmes neturi bet gal labeu shwiesiaplaukei.....
Jes:D Kuo toliau, tuo daugiau demesio sviesiaplaukiams:D
man ir asmeniskai tamsiaplaukiai labiau prie sirdies.... na gal tik del to kad vaikinas mano tamsus...bet siaip visokiu yra...juk ne kiekvienam vaikinui tikka but tamsiam ar sviesiam...
tamsiaplaukej..mm..juodi lyg smala plaukaj ~ o dar jei akytes zalios arba melynos..is vis saldainis
nu ivertinkit mane :=D tik perdauk nelazdavokit..
Na ,
Kurie vaikinai jums labiausiai patinka?
ar sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?:)p
skustagalviai, tik gaila kad ne visiems tinka!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!