Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 47
- Renalda, 19
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Tema: kiek laiko reiketu kad taptumete pora su zmogumi su kurio tik susipazinote?
tarkim tokia situacija...
kazkaip kazkur susipazinote su zmogumi (priesingos lyties) malonus mielas draugiskas bendraujantis zmogutis...
kiek liko jums reiketu pajusti tam zmogui ar meile ar kad labai patiktu ir toliau testi draugyste ne kaip paprasti draugai bet kaip pora..?
kiek laiko reiktu susiprasti savo jausmuose ar patinka ir draugaujam ar nepatinka ir einam savais keliais...?
tikrai manau idomi tema..
laukiu nuomoniu....
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Re: kiek laiko reiketu kad taptumete pora su zmogumi su kurio tik susipazinote?
Man uzteko pirmo pasimatymo o toliau issirutuliojo savaime... Stai ir as jau metai laiko kartu...
- Loreta, 16
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
kokios valandos, dvieju
- Renalda, 19
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
tarkim mano situacija tokia, kad mes pazistami 10 dienu ir as nejauciu tam zmogui nieko ypatingo, tiesiog tampame draugais, kalbames apie ivairiausius dalykus ir juokaujam, matomes beveik kiekviena diena...jis labai mielas vaikinas...seip as ir niekur neskubu, atrodo jis taip pat..
noretusi is jusu isgirsti ka manote apie bendravima pries draugyste...kiek laiko tai turetu testis tas periodas tarp draugu ir poros...
- Renalda, 19
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
ne loreta nemanau kad uztektu, o jei i tavo sirdi kesinasi koks gaidys ir tu supranti aisku tik po laiko koks jis istikruju yra...
todel manau valandos ar dvieju tikrai neuztenka
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Renalda, 19 parašė:tarkim mano situacija tokia, kad mes pazistami 10 dienu ir as nejauciu tam zmogui nieko ypatingo, tiesiog tampame draugais, kalbames apie ivairiausius dalykus ir juokaujam, matomes beveik kiekviena diena...jis labai mielas vaikinas...seip as ir niekur neskubu, atrodo jis taip pat..
noretusi is jusu isgirsti ka manote apie bendravima pries draugyste...kiek laiko tai turetu testis tas periodas tarp draugu ir poros...
Koks skirtumas tas laikas, jei jum kartu smagu, tad tegul tai ir teka savo vaga, nereikia nieko spartinti ir matuoti laiko atstumo... Bebendraujant pastebesi kas i kuria puse krypsta...
O zmonems juk nutinka yvairiai, vieni gana greitai tampa pora, kiti tik po kiek laiko, treti po kiek laiko nebebendrauja...
- Loreta, 16
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
na gali, testis iki tol kol vienas is jusu parodo inciatyva i gilesnius, santykius o siaip draugyste ta gali buti labai trumpa arba labai ilga, tas priklauso nuo zmoniu nors as asmeniskai nenoreciau ilgai draugauti su zmogumi, ir tada veliau pradeti rimtai draugauti jei patinki vienas kitam viskas ok,
- Renalda, 19
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
taip sigitai suprantu tave ir vertinu tavo nuomone...
bet kai esi nusviles sparnus tai poto i viska reaguoji labaai atsargiai...
- Loreta, 16
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Renalda, 19 parašė:ne loreta nemanau kad uztektu, o jei i tavo sirdi kesinasi koks gaidys ir tu supranti aisku tik po laiko koks jis istikruju yra...
todel manau valandos ar dvieju tikrai neuztenka
nu as ta parasiau, nes td kitaip klausima supratau, kad kada susitikus gali pajusti zmogui simpatija ar siaip kokius jausmus, na as pasakiau kelias valandas nes as siaip ziauriai greit isimyliu,
- Renalda, 19
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
pazistamas jausmas kai draugauji ir viskas taip OK...o paskui viena diena viskas dingsta is akiu ir lieki vienas...
todel pradeti nauja draugyste yra labai sunku..
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Renalda, 19 parašė:taip sigitai suprantu tave ir vertinu tavo nuomone...
bet kai esi nusviles sparnus tai poto i viska reaguoji labaai atsargiai...
Manai, man neteko nusvilti? Todel ir siulau toliau bendrauti ir daugiau pazinti vienas kita, o kaip gausis, laikui begant pastebesi, o tas nusvylimas naudingas reikalas, juk dabar atsargesne busi...
- Renalda, 19
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
loreta o tave yra kas iskaudines, apgaves, izeides, uzgaves...?
kad ilgai neatsigautum ir jaustumeis lyg zeme is po koju slysta?
na man taip buvo todel dabar noriu tokios draugistes kuri nesikartotu taip tragiskai kaip paskutine..
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Renalda, tokiu atveju, kad kazkas nepasikartotu, turi stengtis kad kazkokie jausmai neaptemdytu proto, manau supranti apie ka as...?
- Renalda, 19
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
sigitai...gal vaikinams kitaip negu merginom...jiems nesvarbu kas bus jam pirma kad ir kekse, o merginos nenori klysti atiduodamos savo nekaltybe, nes ji tik viena....
- Loreta, 16
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
taip, deja man taip buvo nes draugavau su vienu vaikinu penkis metus viskas atrode, gerai ir tt.....nu nesakysiu detaliu, bet viena diena susipykom ir mano drauges mane ikalbejo nueit pas ji ir jam atleist, tai vat ka issiaiskinau tada as, kad jis turejo dar dvi merginas is dvieju miestu ir pas jas kiekviena savaitgali vazinedavo, ir tai tesesi panasiai visus tris, metus is tu penkiu kuriuos draugavome, patikek as lb lb blogai jauciausi, bet as nezadu tikrai bijoti del mano kitos draugystes busiu iskaudinta, ta reiskias taip lemta, ir plius as cia nesakau, kad jei man koks vaikinas patinka as jam krenyu i glebi ne tesiog lb lb didele simpatija jam jauciu, ir aisku nekievienas zino, kad as jam ta simpatija jauciu
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Renalda, 19 parašė:sigitai...gal vaikinams kitaip negu merginom...jiems nesvarbu kas bus jam pirma kad ir kekse, o merginos nenori klysti atiduodamos savo nekaltybe, nes ji tik viena....
Nejaugi sneki apie visuma vaikinu? Man asmeniskai svarbu ar mergina nekalta ar kekse, taciau jau mes cia nukrypstam nuo temos...
O kas liecia tema, susidarau nauja nuomone tokia, kad geriau ilgiau pabendrauti ir jei situacija tik gereja vadinasi galima imtis kazkokiu rimtesniu veiksmu...
- Renalda, 19
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
o tavo proto neaptemde tavo mergina kazkokiais jausmais, kuriu net negali paaskint kai su ja esi jautiesi lyg devintam danguje ir net nepagalvotum kad si trapi butybe ateityje taves isduos ir apkartins tavo gyvenima...kai ziuri siam zmoguciui i akis ir nori jose paskesti kaip zvaigzde juroje kad del jo padarytum viska, kalnus nuversi, juras perbrisi...
cia manau likimas ar sutiksi laikinai apsistosianti zmogu tavo gyvenime ar kuris pasiliks amzinai...
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Loreta, 17 parašė:taip, deja man taip buvo nes draugavau su vienu vaikinu penkis metus viskas atrode, gerai ir tt.....nu nesakysiu detaliu, bet viena diena susipykom ir mano drauges mane ikalbejo nueit pas ji ir jam atleist, tai vat ka issiaiskinau tada as, kad jis turejo dar dvi merginas is dvieju miestu ir pas jas kiekviena savaitgali vazinedavo, ir tai tesesi panasiai visus tris, metus is tu penkiu kuriuos draugavome, patikek as lb lb blogai jauciausi, bet as nezadu tikrai bijoti del mano kitos draugystes busiu iskaudinta, ta reiskias taip lemta, ir plius as cia nesakau, kad jei man koks vaikinas patinka as jam krenyu i glebi ne tesiog lb lb didele simpatija jam jauciu, ir aisku nekievienas zino, kad as jam ta simpatija jauciu
Nutinka ir baisesniu dalyku kas liecia neistikimybe, taciau ka gali zinoti kaip tau pasisvies protelis po keliu metu normalaus bendravimo su antraja puse...
Beto tai jau nukrypimas nuo temos...
- Renalda, 19
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
tokia nuomone ir as jau susidariau... aciu uz mintis ir pasisakymus...
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Renalda, 19 parašė:o tavo proto neaptemde tavo mergina kazkokiais jausmais, kuriu net negali paaskint kai su ja esi jautiesi lyg devintam danguje ir net nepagalvotum kad si trapi butybe ateityje taves isduos ir apkartins tavo gyvenima...kai ziuri siam zmoguciui i akis ir nori jose paskesti kaip zvaigzde juroje kad del jo padarytum viska, kalnus nuversi, juras perbrisi...
cia manau likimas ar sutiksi laikinai apsistosianti zmogu tavo gyvenime ar kuris pasiliks amzinai...
Manai seip is lempos apie aptemusy prota snekejau? Aisku kad buvo ir puikia zinau kas tai per kvailas reikalas, net tada zinojau kas man darosi, taciau nenorejau nieko keisti, nes tikrai man su mergina buvo smagu... Zinojau kad veliau save keiksiu ir sakysiu koks as kvailys, taciau tai zinodamas nieko nekeiciau, stai ir rezultatas, NUSVILAU, bet klaidos reikalingos tam kad is ju pasimokyt... Tad dabar megaujuosi ir nesmagiomis gyvenimo akimirkomis noredamas kuo daugiau patirti, nes gyvenu tik viena kart...
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 47
Puslapiai 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.