Re: Neipareigojantys santykiai
aisku kad UZ, o kodel ne... aisku jei Jis visai nieko ir dar puikiai tai atlieka... GERAS SEKSAS dar nei vienam nepakenke, ar ne???:) ir dar nei vardo neklausk ir po ti ate
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Neipareigojantys santykiai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aisku kad UZ, o kodel ne... aisku jei Jis visai nieko ir dar puikiai tai atlieka... GERAS SEKSAS dar nei vienam nepakenke, ar ne???:) ir dar nei vardo neklausk ir po ti ate
sutinku su Estela, jei suteikiama norimo malonumo abiem pusem tai valio!! as UZ.
neteko atsidurti tokioje situacijoje, bet jei labai trauktu ir labai noreciau, kodel gi ne
Ka manot apie tai? Aisku turiu omeny tokia situacija, kai abi puses laisvos, be partneriu. Tarkim tokia situacija - klube susipoazysti su mergina/vaikinu ji/jis tau labai patinka, ir galu gale keletos valandu begyje jus jau lovoj:) komentarai uz ir pries.
svarbiausiai jei kas blogai buvo buti taktiskam: tiek jam tiek jai... kartais juk buna kad zmones nori paprasciausiai gero sekso
tik nesuprantu vieno dalyko,kaip nepazystant zmogaus be jausmu galima laisvai myletis,negalvojant kad kazka darai ne taip... man tai jauciu reiktu komoj but
tik nesuprantu vieno dalyko,kaip nepazystant zmogaus be jausmu galima laisvai myletis,negalvojant kad kazka darai ne taip... man tai jauciu reiktu komoj but
taip gali padaryt jei noretum nuo visko atsiriboti ir tuo atveju tu gali padaryti viska ir net pasimylieti su nepazystamu
Žaneta, 20 parašė:tik nesuprantu vieno dalyko,kaip nepazystant zmogaus be jausmu galima laisvai myletis,negalvojant kad kazka darai ne taip... man tai jauciu reiktu komoj but
taip gali padaryt jei noretum nuo visko atsiriboti ir tuo atveju tu gali padaryti viska ir net pasimylieti su nepazystamu
nius nzn norint atsiribot nuo visko.... galima su bet kuo pasimylet?::D:D:D:D Niu cia kiekvienam savo,kas nori pirmyn kas ne tai ne.Ir is vis nesuprantu tokiu santykiu,as manu kad jei nera normaliu tai is vis jokiu tada nereikia:)
Manau, kad tai priklauso nuo zmogaus siuolaikiskumo ir laisvamaniskumo! Tik laisvas ir gyvenantis del saves zmogus gali tai (ir ne tik tai) sau leisti!
P.S. Cia tik mano nuomone, niekas neisizeiskit..
malonu kad tiek atsiliepe i mana komentara:=) tai jau tikrai zmones laisveja,bet manau tai ne i nauda... blogiausia kad kai kuriems tie neisipareigojantys santykiai tampa gyvenimo budu...
malonu kad tiek atsiliepe i mana komentara:=) tai jau tikrai zmones laisveja,bet manau tai ne i nauda... blogiausia kad kai kuriems tie neisipareigojantys santykiai tampa gyvenimo budu...
daryti is to gyvenimo budo tikrai neverta net manyciau, kad nelabai tai ir pavyktu padaryti
negali gi tiketis kiekviena karta eidamas i kluba susirasti sau nakciai sexo partnere/partneri
nebent neipareigojantis sexas vyksta su tuo paciu partneriu ilgesni laika :V
Va vienintele gera nuomone per visa foruma
juk malonu uzbaigti vakara romantiskai,aistringai,seksualiai...
tik aisku jei ne per daug alkoholio,nes tada noras tik del to ir kylakad save patenkinti,o ne del to kad butu malonu uzbaigti vakara sauniai abiems...
na as nepriestarauju kiekvienam savo,kaip kas nori taip gyvena,mes neturim teises smerkt...
aš už
Uzzzzzzzzzzzzzzzzz, kieno koks reikalas kaip greitai as igriunu i lova su man patikusia mergina? O beto jei tai abipusiskai kodel ne? Zinoma daugelis moteru davatku mane prakeiks
Why not?
tu matai kokie idomus pasisakymai. Zinoma kodel ne,bet tai turetu buti pagarba is abieju pusiu. O kur jau prasideda pinigai ir prastuminejimai, tai jau zema.
Paskutini karta kai taip gavosi buvom abu labai girti, net vardu ryte nezinojom vienas kito. Ryte susipazinom, issiaiskinom kaip ji atsidure pas mane lovoje, tuo paciu dar ir linksmai praleidom diena. Kadangi vienas kitam patikom ji net manes numerio isprase, kuo as pats buvau nustebintas. Taigi nuo neisipareigojancio vienos nakties nuotykio uzmezgem santykius ir ziurejom ar kas toliau iseis. Taip prabuvom pora 11 menesiu, pazinom vienas kita, kol galu gale nusprendem jog ateiti isivaizduojam ne kartu ir graziai issiskyrem: ) nesigailiu, del to girto karto, gal jei butume bendrave be sekso butume uztruke ilgiau ar trumpiau, vistiek butu iseje taip pat. O ir tuos kartus kai kita ryta galvoji kaip cia man ja atsikratyt greiciau - nieko blogo vistiek nenutinka, juk abu laisvi, abiem buvo gerai ir tas svarbiausia o jei dar niekas nesuzino, tai isvis liux tik kas perdaug tas nesveika, taip galima ir kekse tapt: ) cia mano nuomone: )
kai esi vienas ar viena kodel gi ne nereikia tik to sureiksminti buvo tai buvo ir viskas tai tarsi rytinis kavos puodelis jus jo jug nesureiksminat?:))) mano nuomone tai tik poreikio patenkinimas abieju zmoniu noru jei viens kitam juto fizine trauka:) daugiau nieko:) buvo ne karta ir kas is to, kita kart susitike bendraudavom lyg niekur nieko. jei i kiekviena vaikina ar mergina ziuresi kaip i potencialia antra pouse tada geriau net nebandyt beje pritariu viskas su saiku. ir beje tiem kurie sake kad ne seksas svarbus o manau kaiptik jis kad ir kaip nenoretume pripazinti visas pasaulis sukasi apei ji, aisku perkeltine prasme. ne gandras gi jus atnese i namus:)
Kategoriskai pries tokius santykius. Neisivaizduoju kaip galima su nepazystamu ir pirma karta matytu zmogumi gultis i lova ,kuriam tu nei kiek nerupi kaip asmenybe o vien kaip " pisimo stakles " atsiprasant.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Neipareigojantys santykiai