Tema: gal kas zino kaip is airijos skrist i amerika?
noriu airijoj eit i jav ambasada. ka nestis i i ambasada?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → gal kas zino kaip is airijos skrist i amerika?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
noriu airijoj eit i jav ambasada. ka nestis i i ambasada?
Viena karta nueik ir paklausk, o susizinojes pasiimk viska ko reikia ir grizk. Paprasta
audrius seip kiek metu esi airijoje ? po 5metu ishbuvimo zinau kad ner bedu skrendant i jav
tai negi neturi draugu kuriu galetum pasiklausti ten airijoje??
esu cia 2,5 m.. as zinau kas vaziavo pries istojant i europos sajunga tai nusipirkdavo bilietus ir be problemu gaudavo viza....
o is kur jus istrauket visi kad amerikoj jau geriausia? tas pats **** kaip ir visur kiitur. nera cia ta svajoniu salis kaip daugelis sako. amerika labai skiriasi nuo europos, viskuom.
joa usa tai ten **** palyginus su europa, bet aplankyt ta sali verta!
Kol kas pasilik Airijoje,nes cia velniava vyksta del imigraciniu klausimu.Kol kas tavo traukinys isvaziavo-palauk kito.Bus geriau;)Cia nera svajoniu salis ir doleriai ant medziu neauga.Be doku siuo metu cia prapulsi ir nieko neuzdirbsi.Sekmes airijoje:)
pas mane puse gyminiu gyvena USA ir niekas nesiskundzia...... visi tik sako jei yra galimybe lek cia....
pas mane puse gyminiu gyvena USA ir niekas nesiskundzia...... visi tik sako jei yra galimybe lek cia....
Teisingai-jeigu yra galimybe,nes,jeigu priims galutinai migracini istatyma,tai,kas pragyvenes maziau 2 metu-gaudys ir deportuos
bandyk lektuvu!!!
o gal su traukiniu?
amerikoje gerai jei turi pazistamu(turbut kaip ir bet kurioj kitoj saly). gyvenu cia jau nuo rudens ir man lb patinka;]
o gal su traukiniu?
kazin kaip su tuo traukiniu per vandenyna zadama pervaziuoti is airijos i amerika gal po zeme???
vika suprask zmoniu juokus:)))
siaip amerika amerika !! auksu ten grazu bet neidomu
Nzn kaip is airijos, bet USA yra 100 kart daugiau galimybiu gaut padoresni darba nei UK ar airijoj. as cia gyvenu ir labai patenkintas, nenoriu jokiu UK ar dar pan
amerika visai kitas krastas akivaizdu kad nepalyginsi su UK ar airija.....
Viktorija butent, nera jokiu lenku kurie tik ir permusineja Lietuvius dirba vos ne kaip vergai, cia nors ir yra visokiu rasiu taciau visi lygus ;]
na atsirastu ir ten lenku ir ne tik jei padarytu be vizes sienas su amerika tai plauktu i ta krasta kas tik noretu....as ir noreciau i amerika labiau nei kur kitur...Kazin kada prasideda tie konkursai del zaliosios kortos???
Niekada to nebus kad i amerika be vizos galima patekt, bent jau taip manau. O losimai man rodos jau prasidejo nzn.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → gal kas zino kaip is airijos skrist i amerika?