Re: Pasimatymu grafikas
o, as manau kad darykit geriau ta pasimatyma klaipedoj, ziurekit, kaip butu faina visiems prie juros susirinkt....
tai bandem kad tik niekas nenori eiti
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Pasimatymu grafikas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o, as manau kad darykit geriau ta pasimatyma klaipedoj, ziurekit, kaip butu faina visiems prie juros susirinkt....
tai bandem kad tik niekas nenori eiti
vo ovis su aiste i pasimatyma jau sauna
jau parsoviau is pasimatimo :DDDD
o gal tik kviesti nemokate?;)
agha... ir kaip tyčia, kai laiko yra ir neturiu ką veikt, niekas niekur nekviečia...
butu laiko ir liesu pakviesciau :DDD
lėšos dzin, į parkelį išeit lėšų nereik o laiko... na taip, čia jau didesnė problema... :V mama, verksiu ;(
o gal tik kviesti nemokate?;)
Juste, pamokyk mus nabagelius, kaip reikia kviesti ? ;]
imi ir pakvieti, o ar sutiks, ar ne, jau kitas klausimas
As noriu i pasimatyma!!
imi ir pakvieti, o ar sutiks, ar ne, jau kitas klausimas
Ausra, as zinau kaip kviest lyg ir patyrei tai bet jei zmogus sako, kad mes nemokam, tai sakau, gal pamokys ko nors ko nezinom, isduos kokia paslapti
aš irgi noriu, bet kas iš to..?
Ausra, einam kartu
ne nu, bet kokie zmones nesupratingi, abi rekia vos ne visur, kad nori i pasimatyma ir nieks nekviecia ziauru, uzjauciu paneles, kad vyrai tokie nevyke forume ;] tik i mane pirstais nebadykit, as per gerai jus pazistu, kad noreciau eit i pasimatymus :D:D (juoko forma)
sakai per gerai pazisti, ane? labai man idomu, kaip?? ir is kur?? tipa is pasisakymu forume? nesamone!!
sakai per gerai pazisti, ane? labai man idomu, kaip?? ir is kur?? tipa is pasisakymu forume? nesamone!!
nematau sypseneliu, juk parasiau, kad juokauju beje, galit ir pacios kviest ka norit, o ne laukt kaip princeses kol kas pakvies ;]
p.s. Karolina, mus gaidziais ana moteriske isvadino, bet ten jau nenoriu rasyt, kad vel neapsauktu
ne nu, bet kokie zmones nesupratingi, abi rekia vos ne visur, kad nori i pasimatyma ir nieks nekviecia ziauru, uzjauciu paneles, kad vyrai tokie nevyke forume ;] tik i mane pirstais nebadykit, as per gerai jus pazistu, kad noreciau eit i pasimatymus :D:D (juoko forma)
nevykę ne tik forume, bet ir realiai tikriausiai na dabar galima ant vyriškos giminės pavaryt
agha Aleksandrai, ir aš tave per gerai pažįstu, kad eičiau (; (;
Ausra, einam kartu
gerai, kada? šiandien? o gal per jonines, per laužą pašokinėsim?
Karolina, 18 parašė:Ausra, einam kartu
gerai, kada? šiandien? o gal per jonines, per laužą pašokinėsim?
Per jonines tikriausiai isvaziuoju, reik kita diena planuot
Is forumo temu....
Karolina, 18 parašė:sakai per gerai pazisti, ane? labai man idomu, kaip?? ir is kur?? tipa is pasisakymu forume? nesamone!!
Is forumo temu....
tipa mano sukurtu?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Pasimatymu grafikas