81

Re: Pirmas kartas

Viktorija, 18 parašė:

nu jo matos,jus tik nusisnekat ir tiek

tai prisidek ir tu prie nusisnekejimo wink
ka pamoina? wink big_smile

82

Mindaugas, 19 parašė:

ne ne zoles tj gyvenime nerukyciau big_smile nors cia ne i tema big_smile

Zinojo kajp rukyti zhole, ar kajp myletis? big_smile

83

isprievartavo mane pirma karta mergina, net susijaudint nespejau ar koks drebulys pajimtu ar ka, be to masinoje, taip kad pirmas kartas sux!, bet kas buvo tas buvo... man buvo 17

84

gal taip ir geriausia kai mergina pirma karta buna patyrusi :V kazkas i isprievartavima ir gaunasi, tik savu noru big_smile big_smile big_smile

85

tai kad dalykas tas kad mergina nebuvo patyrusi...bet taip gavosi del to kad jos pirmas kartas buvo kad ja ishprievartavo.... sad

86

va cia tai ne kokia pradzia sexualiniam gyvenime :V gali paskui buti daug sunkumu ir tai panelei ir jos bachurui......

87

na kazinau.as dar nekalta ir mano manymu tinkamiausias laikas myletis bunant 16m.mano sesuo pirma karta pasimylejo kai buvo beveik 14m.na bet cia pagal zmogu kada per angsti,o kada pats tas.neliaukiu ir neieskau to vienintelio,nes mano manymu tai nesamone,bent man,nepykit jei kas atvirksciai manot. CIA NE I TEMA,BET DZIN

88

Man tai dar nebuwo big_smile Ir bus su ne bet kuo.. Nepatinka man waikinas kai "spaudima" daro :V Jeigu waikinui patinka mergina, jis gali ir palaukti, kada mergina pasitikes waikinu  ir nores myletis... pritariat? smile

89

Giedre, 13 parašė:

na kazinau.as dar nekalta ir mano manymu tinkamiausias laikas myletis bunant 16m.mano sesuo pirma karta pasimylejo kai buvo beveik 14m.na bet cia pagal zmogu kada per angsti,o kada pats tas.neliaukiu ir neieskau to vienintelio,nes mano manymu tai nesamone,bent man,nepykit jei kas atvirksciai manot. CIA NE I TEMA,BET DZIN

nepritariu ! 16 metu yra per anksti.. o apie tavo sese tai patyliu,nenoreciau tokios i zmonas !!  juk vapse vaikas 14 metu tai dar smelio dezej bapkes stabeliuoT!!!!!!!!!!!!!  hrrrrr

90

Lina, 16 parašė:

Man tai dar nebuwo big_smile Ir bus su ne bet kuo.. Nepatinka man waikinas kai "spaudima" daro :V Jeigu waikinui patinka mergina, jis gali ir palaukti, kada mergina pasitikes waikinu  ir nores myletis... pritariat? smile

nevisai pritariu !!! per ilagai tikrai nelaukciau .. menesi ir neilgiau ,jei per tiek laiko nesugebes pasitiketi tai nafik tada isvis santykius palaikyti

91

Lina, 16 parašė:

pritariu smile tik ziurek, kad kartais netycia neatsitiktu kitaip nei tu nori... smile

92

Diana, 17 parašė:
Lina, 16 parašė:

pritariu smile tik ziurek, kad kartais netycia neatsitiktu kitaip nei tu nori... smile

uz tai as nepritariu laukti kol mergina uzsinores tai gal da i vienuolyna istoti :?

93

Saulius, 24 parašė:
Diana, 17 parašė:
Lina, 16 parašė:

uz tai as nepritariu laukti kol mergina uzsinores tai gal da i vienuolyna istoti :?

reikia tik moket sugundyt per daug nespaudziant merginos... smile pazadink joje aistras ir bus ir pirmas kartas, ir antras.... ir ne taip jau svarbu kiek jai metu smile nu, aisku, jei nepasirinksi kokios 13-metes big_smile

94

jei mergina dar tam nesubrendus tai gundik negundes nieko neiseis big_smile

95

na taip smile tai ieskok jau subrendusios... smile

96

Sauliau reikia tik moket gundyt ir viskas gaunasi savaime:)

97

niu gal ir reik moketi bet ne visada iseina juk ne koks kazanova esu big_smile

98

nu jo buna ir pravlau:( sunkiausia jas itikinti kad beveik neskaudes:)cia pati pagrindine nekaltu merginu baime myletis. jos tiesiog isikalusios i galva kad nezmoniskai skaudes ir to labai bijo.

99

prisiskaito visur, kad gali skaudet, tai ir bijo. o kai yra baime, ner atsipalaidavimo, tai ir skauda. man atrodo, jog geriau neitikinet, jei nori, kad merginai butu gera su tavim. ateis laikas, gali ir pati pasisiulyt big_smile nu o jei mergina tau nerupi, tada jau kita kalba...

100

jei lauksi kol mergina pati pasiulis tai ir mirsi nep.....s big_smile