Tema: Kas geriau,apkuni ar liekna?
Tai vis del to kas jusu nuomone geriau?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Kas geriau,apkuni ar liekna?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tai vis del to kas jusu nuomone geriau?
nu kadangi pati esu apkuni tai manau kad geriau liekna....ir vaikinai pirma kreipa demedi i liekna....vat....na net nzn....:[
o gal kitu demesi labiau traukia apkunios?m?
o gal kitu demesi labiau traukia apkunios?m?
yra ir tokiu bet tai sudaro gal tik 30% visu vyru
72 karta tokio pacio pobudzio sukurta tema..Nu aisku gi kad liekna, kox dar klausimas gali buti?:D
nei liekna nei apkuni:) geriausia normalaus sudejimo mergina;]
Bet Tomai zmoniu nuomone gali skirtis.Tik tau patinka lieknos
bet kazin ka galvoja Tomas sakydamas, kad liekna: kaip sako skura ir kaulai ar sveikai liekna mergina. gi vieni kaulai negrazu ir nera ko pagrebt (kai kurie vaikinai taip mano, nors apkuniu nenori rinktis i merginas, iesko normaliu)
nu geriau liekna kaip stirnaitee ;D
bet jus ir pasnekat.Tobulybiu nebuna, juk svarbiausia ne isvaizda, o vidus!
nu geriau liekna kaip stirnaitee ;D
butent! nes plona karve dar neatrodo kaip stirna...
Viktoras, 20 parašė:nu geriau liekna kaip stirnaitee ;D
butent! nes plona karve dar neatrodo kaip stirna...
svarbu viskas, daugiau ar mažiau.
nu tai aisku, kad renkantis antra puse (rimtai renkantis) nelabai kreipsi demesi i zmogaus kuna. jei mylesi ji uz tai koks jis yra (turiu omeny charakterio savybes) ir jausi, kad negali be jo gyvent, tai nelabai ziuresi aukstenis ar zemesnis, plonesnis ar storesnis ir t.t. juk jei visi vaikinai noretu merginu standartiniu (90 60 90) tai butu apsurdas ir daug liktu vienisu zmoniu, tas pats ir su merginos (tik vaikinu standartu nezinau ).
ujė.. ne tą ten buvau pacitavus ;D
o tai ka norejai pacituot?
bet jus ir pasnekat.Tobulybiu nebuna, juk svarbiausia ne isvaizda, o vidus!
va šitą.. ai, išsiblaškius aš nuo gimimo ;D
jo... buvo vienas vaikinas su kuriuo puikiausiai sutariau ir t.t. bet netiko is isvaizdos (o juk kaip ankciau pasisakiau, galejai suprast, kad supermeno nereik ) nu ir nieko nepadarysi. vien vidaus neuzteko
taip jau būna, kad netraukia, nors ir gražus, ir nieko nepadarysi
na, ten nebuvo grazus
aas cia pasakiau del to, kad nepritariu Ingridai, jog svarbiausia tik vidus. vis tiek turi kazkokia simpatija jaust tam zmogui. gali but zmogus nlb grazus, bet simpatiskas, jo vidus jei traukia, tai tada viskas ok
o aš norėjau pasakyt, kad kartais gali traukt ir nelabai gražus, tarkim vidutinis, o kartais netraukt ir nerealiai gražus - gražu žiūrėt, bet tik tiek
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Kas geriau,apkuni ar liekna?