Re: Germany 2006
vokieciai tk dar galejo pretenduot i pirma vieta.... bet brazilai :D:D:D:D ajuja- medziu gauja
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Germany 2006
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
vokieciai tk dar galejo pretenduot i pirma vieta.... bet brazilai :D:D:D:D ajuja- medziu gauja
Nu nors vokieciai 3 vieta uzeme ir tai geriau nei nieko bet tikejausi kad 1 uzims
ah
as tj tikejaus, kad Anglai pirma uzims ..... ne viskas buna taip kaip nori.... bet saunu, kad finale susitiks dvi stiprios Europos komandos.... tikiuos prancuzai laimes
Italai
50:50
o man nesvarbu jau kas laimes
bet geriau Italai
je pas mus poto liedus nemokai duoda
o man nesvarbu jau kas laimes
bet geriau Italai
je pas mus poto liedus nemokai duoda
nu jum gerai.... valgyk
pasistengsiu
blemba kaip man nepatinka italai turejo laimet prancuzai zidane geriausias o tas teisejas ka zinau blemba zidane laike o teisejo nieko ****
Italia!!!!!!!
Baiges taip ir turejo but
O dabar laikas eiti nemokamai valgyti ledus
Gaila prancusu...blecha ir ka zizou pagalvojo darydamas toke nesamone..gaila to zmogaus...
Squadra Azzuro Numero Uno!:D
Sirgau uz Italus, bet Zidano labai gaila, pabaige zmogus karjera raudona kortele. Is kitos puses pats kaltas, taciau labai idomu ka gi tokio pasake Materazzi kad isvede sena vilka is kantrybes. Jei saltu neru zmogui neatlaike nervai, tai slabodkej jauciu uz tokius zodzius uzmustu
Sirgau uz Italus, bet Zidano labai gaila, pabaige zmogus karjera raudona kortele. Is kitos puses pats kaltas, taciau labai idomu ka gi tokio pasake Materazzi kad isvede sena vilka is kantrybes. Jei saltu neru zmogui neatlaike nervai, tai slabodkej jauciu uz tokius zodzius uzmustu
girdejau uz pora dienu zadejo pasakyti apie ka jie ten kalbejo
idomu butu suzinoti
tikriausiai nieko grazaus
tikriausiai nieko grazaus
geniali mintis. Tiesiog a-le Meskonis
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Germany 2006