Re: pirmas bucinys (laizekas)
na gabriele ir su kuo ce taip laizeisi?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 17 18 19 20 21 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na gabriele ir su kuo ce taip laizeisi?
aplamaj sneku:V:[
vaje, per savo pirma bucini apsisudinau nenoriu nei prisimint vaizdas - kambary tamsu, as ant jos, lenkiuosi is leto prie jos lupu, o rankos virpa, visgi pirmas bucinys ir taip tyst seile ir istyso plia jai tiesiai ant zando tai pliad pliad.. nors i zeme kiaurai sulyst tiesa tada 13 berods metu buvo
:-D;D;D;D;D:D~
Atrodo 12os, o gal 13os...bus gerai ir be smulkmenu
mm.... 13-os 14-os ,bet atsimenu ta momenta atsijungias buvau nuo visko pasauly
oi visi tokie jaunuciai...:{} :D
o tai ka tu dar nesibuciawus?
vaje, per savo pirma bucini apsisudinau nenoriu nei prisimint vaizdas - kambary tamsu, as ant jos, lenkiuosi is leto prie jos lupu, o rankos virpa, visgi pirmas bucinys ir taip tyst seile ir istyso plia jai tiesiai ant zando tai pliad pliad.. nors i zeme kiaurai sulyst tiesa tada 13 berods metu buvo
) Fee...Kaip slykstu...:D) Ir kaip ta mergaite i tavo toki bucki sureagavo?:)
Geras tik dabar pagalvojau ir prisiminau pirma laizeka...buvau net uzmirses kada jis buvo....
o man taj kazkaip nieko ypatingo, buvo gal 14. o gal vaikinas nemokejo buciuotis ?:)aj nu neesme..
uu manjo pirmas tikras bucinukas buwo 13-kos kazkajp labaj kejstaj wiskas pawyko ir labaj grejtaj ir njewykusiaj...:[
mh,pakankamia mielai ten viskas buvo,bet nepasakyciau,kad labai kazkuo ypatinga,sitam pasauly yra daug grazesniu dalyku
tj buwo kajp man buwo 11metu ir daugiau neprisimenu ir tj koks te turejo but:DDDDDD
ech.. pagalvojus paie savo pirma bucini :DD na jisaj buvo nevykes :DD 2 klaseje ) i kakta :DD juokinga buvo :DD bet cia tox nekaltas bucinukas :DD na o jau kjp jus sakote lajziakas ( jis negrazej skamba).. as ji patyriau jau gal 5 klaseje.. kj buvo klases zybureliai :DD zajdem butely :DD manau dauguma is cia esanciu patyre klaseje :DD na bet seip kj ejnu i 1 pasimatyma nesibuciuoju.. stengiuosi buti lengvaj nepriejnama :DD nepasiduodu i vajkinu viliones :DDD na bet jeigu vajkinas man patiko ir as jam.. padarau ishimti.. arba laukiu 2 pasimatymo!! *
o tai ka tu dar nesibuciawus?
cia man?:D
o as neatsimenu...:-O
pirma buciny as patyriau budama 13 to zmogaus as dar nemylejau o ir jausmas buvo tikrai nekoks kai vaikinas atejo prisirukes ir mane pabuciavo tada as malonumo tikrai nepajauciau man mieliau buciuotis su nerukanciu vaikinu;p(;
bet tave merginos traukia
traukia tai traukia , bet kas iš to...
Man patinka Laiziakas yra gerai, bet su patinkanciu zmogum, jei tau jis nepatinka tai jokio kaifo nera buciuojantis
Puslapiai Ankstesnis 1 … 17 18 19 20 21 … 28 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)