Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 17 18 19 20 21 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 361 iki 380 iš 15497
- Gina
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auris, 19 parašė:nu tai va... ))) Tad niekada negali zinot kaip gi ten buna, jei nemeginus
o kas del plauku... Na kiekvienas zmogus skirtingas, turbut;) o kas tau patinka, kaip prie taves prieit, kad neatsoktum, m? :]]]]
Jei elgsiesi mandagiai, tolerantiskai ir pagarbiai tai prie kiekvienos prieisi.
- Edvinas, 14
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
pora paneliu man sake kad galeciau pakabint bet kuria bet mano iswaizda tai patylesiu ka daryt?
- Adomas, 19
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
su siuo klausimu susiduriu ir as... svarbiausia kad man kompleksas nepasitikejimo tik todel ir yra kad as saves graziu nelaikau...:V bet nieko gyvenu toliau
- Edvinas, 14
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
nu ir as zudytis nesiruoshiu bet kazkada reiks eit paneliu kabint
- Adomas, 19
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
as seip toki dar priejau sprendima kad man tos paneles po kol kas isvis nereikia:D:D:D tiesa sakant as turiu ir taip uzsiemimu ir be ju...:D:D pinigu ir leist nesinori taip labai...;D;D
- Edvinas, 14
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
nu litu yra bet nera su kuo laukt
- Adomas, 19
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
seip as nuomones kad ateis laikas ateis ir merginos nebent sutikciau kuri isties lb lb patiktu :D
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
nu vat as irgi pasitikejima savo turejau;) ir daug idomiu flirtu esu prigamines, panasiu kaip ir Lauras, taciau taip pat kaip ir jam, man gyvenime nutiko keleta baisiu smugiu... po kuriu nei pasitikiu panelem, nei pats savimi. Ir kiekviena karta po tu ivykiu kai pabandau pamegint viska per naujo, gal pavyks, visad atsimusu i nusivylimo siena :? Tad vat. Tenka mokytis per naujo visa tai ka kazkada ziniojau...
- Edvinas, 14
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
auris aik prie juros paprikolint pakalbink kokiu paneliu gi per galwa neduos o tu issitreniruosi.FASTER kol wasara nesibaige nes neliks prie juros pateliu
- Adomas, 19
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Auris, 19 parašė:nu vat as irgi pasitikejima savo turejau;) ir daug idomiu flirtu esu prigamines, panasiu kaip ir Lauras, taciau taip pat kaip ir jam, man gyvenime nutiko keleta baisiu smugiu... po kuriu nei pasitikiu panelem, nei pats savimi. Ir kiekviena karta po tu ivykiu kai pabandau pamegint viska per naujo, gal pavyks, visad atsimusu i nusivylimo siena :? Tad vat. Tenka mokytis per naujo visa tai ka kazkada ziniojau...
tai pasipasakok apie tuos smugius juk cia to ir susirinkom kad sprest visas kuklumo problemas:D
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Edvinas, 14 parašė:auris aik prie juros paprikolint pakalbink kokiu paneliu gi per galwa neduos o tu issitreniruosi.FASTER kol wasara nesibaige nes neliks prie juros pateliu
na juk nestovesiu prie juros kaip idijotas ir nekalbinsiu gal visu aplinkui?
- Gina
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
bet tai daug galima situaciju prigalvot norint pakabint mergina..
- Edvinas, 14
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Gina, 22 parašė:bet tai daug galima situaciju prigalvot norint pakabint mergina..
pritariu wisom penkiom
- Adomas, 19
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
seip geriausia situacija kai eini su savais draugeliais ir tada pradedi visaip durnavot:D ta prasme sveikintis ir mirkset visoms is eiles merginoms ir tt..:D turetu sitai pasitikejimo savimi pridet vistiek..:D
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Gina, 22 parašė:bet tai daug galima situaciju prigalvot norint pakabint mergina..
joa ypac geriausia situacija kai Gina atvaizuoja i Klaipeda ir manes papraso aprodyt naktini Klaipedos gyvenima
- Gina
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
nu tik ne "a girdzi kiek walandu?" !!!
- Gina
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Auris, 19 parašė:Gina, 22 parašė:bet tai daug galima situaciju prigalvot norint pakabint mergina..
joa ypac geriausia situacija kai Gina atvaizuoja i Klaipeda ir manes papraso aprodyt naktini Klaipedos gyvenima
Tu tai neprisisneked..bo atvaziuosiu tada tikrai rodysi..!!!
Žinutės: nuo 361 iki 380 iš 15497
Puslapiai Ankstesnis 1 … 17 18 19 20 21 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.