Re: NARKOTIKAI
niekada nebandziau ir nebandysiu. nax man ta zole ir kita chui.... :V uztraukiu nikotino prifarsiruota cigarete isgeriu brendzio 100gr ir davolnas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → NARKOTIKAI
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
niekada nebandziau ir nebandysiu. nax man ta zole ir kita chui.... :V uztraukiu nikotino prifarsiruota cigarete isgeriu brendzio 100gr ir davolnas
VIKTORIJA tada tu esi KVAILA !!!!!!!!!!!! nepyk neisisizeisk ....... kas pas jus panas galvoj dedasi ??????? jums vaikus gimdyt reieks o ne kokius invalidus ar jei ishvis tu vaiku susilauksi ???
vyrams galima jei vyras negales apvaisint tam yra SPERMOS BANKAS
augustinai:D joa ishgerus norisi parukyt
naaaa... as nepamenu ko ir kd ir kur pirma kart pavartojau ... bet tai leme, turbut mano veikla/hobis/uzsiemimas ... bet ne apie tai ... as manau, kad alkoholis tas pats kaip ir drugsai, bet jis legalus ir ji gali 13metis laisvai pirkti ... pradejes nuo mixo, alaus, vyno, po to jau ir degtine, vodka, galu gale samane, adekolonas, jis tampa nuo to priklausomas ... taip pat ir su drugsais, cia zole, ratai, gaidys, koxas, heras ir t.t. kuo tuoliau tuo baisiau ... tiek alkoholis tiek drugsai kenkia zmoguj, ir nuo tu ir nuo anu gimsta nesveiki vaikai ... manau, egidijau isgeres 100 gr brendzio nemanai, kad nusirisi iki adekolono... as taip pat, uzsimetus rata, ar per sunkia sesija pauoscius gaidzio, taip pat nemanau, kad leisiuosi hera ... manu, kiekvienas turi savo nuomone i tai, bei valia ar nevalia, paslysti ar ne ... juk su alkoholiu taip pat, kaip ir su narkotikais ... tai del ko drugsia taip smerkiamsi?lengvi drugsai, zole, ratai, gaidys, labai paplite tarp jaunimo, visam pasaulyje ... 13mete apsinuodijo alkoholiu ir mire ... ar 1 mete perdozavo gaidzio ir mire, kox skirtumas ko, ji mire ... nzn ar kas mane suprato ... bet keikvienam teise duota rinktis, kuo save nuodyti: alkoholiu, cigaretem, ar drugsais ...
VIKTORIJA tada tu esi KVAILA !!!!!!!!!!!! nepyk neisisizeisk ....... kas pas jus panas galvoj dedasi ??????? jums vaikus gimdyt reieks o ne kokius invalidus ar jei ishvis tu vaiku susilauksi ???
vyrams galima jei vyras negales apvaisint tam yra SPERMOS BANKASaugustinai:D joa ishgerus norisi parukyt
nu as juk ju nevartoju kiekviena diena...man dar toli iki tu gimdymu jei ka...ziuriu pagal tave tai bernam galima viska o panom tai tik sedet namie ir vaikus ciuciuot...:{
ne bandziau ir ne bandysiu (tikiuosi)
tikekis nes jai pabandysi tai jau ir tikejimas nepades
del zoles dar suprantu, bet kaip laidusis gali vartoti kad ir ratus tai nelabai.... nekalbu apie narkomanija ar vaikus invalidus o apie paprasciausius atchodus. uzsimetus rata ar po vitaminino bent jau man kelias dienas kalenu dantimis, sirdus dauzosi lyg begiociau nors ir jeigu tuo metu guliu lovoj ir ziuriu telika, sunku uzmigt, dingsta apetitas,atbunka visi pojuciai ar dar kokia mini depresija uzpuola. O nuo zolytes ryte atsibundu lyg naujai gimes, nei pachmielo nei atchodu
patirtim kiek matau nesiskundi
nedaug turiu patirties, tiesiog stengiuosi is visko daryti isvadas
ir is ko dazniau dari isvadas ar is savo patirties ar is kitu
ir is ko dazniau dari isvadas ar is savo patirties ar is kitu
tu cia nori mane pavadint narkomanu, ar tiesiog domiesi mano aplinkos suvokimu?
is vis, kas jusu suvokimu yra narkomanas?!
ce paprast narkomanas tas kuris vartoja narkotikus ir negali be ju
tu cia nori mane pavadint narkomanu, ar tiesiog domiesi mano aplinkos suvokimu?
nieks taves nevadina narkomane tik is kur tiek ziniu pas tave :?
naaaa... as nepamenu ko ir kd ir kur pirma kart pavartojau ... bet tai leme, turbut mano veikla/hobis/uzsiemimas ... bet ne apie tai ... as manau, kad alkoholis tas pats kaip ir drugsai, bet jis legalus ir ji gali 13metis laisvai pirkti ... pradejes nuo mixo, alaus, vyno, po to jau ir degtine, vodka, galu gale samane, adekolonas, jis tampa nuo to priklausomas ... taip pat ir su drugsais, cia zole, ratai, gaidys, koxas, heras ir t.t. kuo tuoliau tuo baisiau ... tiek alkoholis tiek drugsai kenkia zmoguj, ir nuo tu ir nuo anu gimsta nesveiki vaikai ... manau, egidijau isgeres 100 gr brendzio nemanai, kad nusirisi iki adekolono... as taip pat, uzsimetus rata, ar per sunkia sesija pauoscius gaidzio, taip pat nemanau, kad leisiuosi hera ... manu, kiekvienas turi savo nuomone i tai, bei valia ar nevalia, paslysti ar ne ... juk su alkoholiu taip pat, kaip ir su narkotikais ... tai del ko drugsia taip smerkiamsi?lengvi drugsai, zole, ratai, gaidys, labai paplite tarp jaunimo, visam pasaulyje ... 13mete apsinuodijo alkoholiu ir mire ... ar 1 mete perdozavo gaidzio ir mire, kox skirtumas ko, ji mire ... nzn ar kas mane suprato ... bet keikvienam teise duota rinktis, kuo save nuodyti: alkoholiu, cigaretem, ar drugsais ...
nemalk sh... brangioji!!!!!!! tai ka as vartoju, viskas yra legalu tai ka tu vartoji (kartais) visgi nera legalus dalykas jauti skirtuma? :V
niu ir ka nori tuo pasakyti kat daba ja suimsi uz taim uz nelegalu vartijima
tureciau teise ir suimciau ir uz kvailuma rykste nuplakciau per nuoga uzpakali ;D ;D ;D ;D
tai reiskia ne labai turi teises niu o del to kvailumo tegu mokosi jai nori is savo klaidu jos reikalas niu o nuoga uzpakali nuplakti rykste tai ir as neatsisakyceu
o gal visgi geriau odiniu botageliu :V :V :V jo taip butu geriau
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → NARKOTIKAI