Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 55
- Justina, 20
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Re: sugundyk mane svelnniai
Vakarely pasek mane kol aplink nieko nebus. tada prieik is pasalu ir griebk i gleby, as spurdesiu, tyliai sakysiu paleisk, nes reksiu, kabink makaronus, as jais bandysiu netiketi (senoles taip patare), bet staiga pagalvosiu, kad tu vienintelis sakai tikra tiesa... vis dar laikyk, kalbek; netrukus as prarasiu jegas (tiek pakovojus kurgi jos neisseks! ) .( Ir as tapsiu dar viena ... lengvai prieinama )
- Mykolas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
sis pasakymas manau kaiptik ir tinka=)
- Linas
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
MANYCEU PIRMEUSE AKIUU KONTAKTAS POTO JAU VISA KITA GALIMA SPRESTI
- Mindaugas, 23
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
reikia pasistengt padaryt kad mergina jaustusi geidziamiausia ir saugiausia. del saugumo jos pajunta instinktyviai, o visa kita lemia kaip ir ka jom kalbesi.
- Osvaldas, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
- Mindaugas, 23
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
o man nepatinka kai mergina rodo iniciatyva, vertinu tokias, del kuriu reikia stengtis.
- Aleksas, 18
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
O man patinka jei mergina stegiasi del vaikino irgi:D taip kur kas idomiau:D tokia panele iskart susidomiesi.
- Aleksas, 18
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Juk ne tik vaikinas turi stengtis suvilioti mergina:D:D
- Arunas, 17
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
man patinka daug viresne moteris kuri turi vyra bet pastebejau kad as jai ir labai patiku kaip man prie jos prieiti....
- Julija, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Jei bachuriukas man patiks, tuomet ir gundyti manes nereikes,pati susigundysiu, o jei nepatiks, kad ir kaip jis besielgtu, kad ir ka bedarytu, vistiek nepavyks sugundyt:)
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Julija, 19 parašė:Jei bachuriukas man patiks, tuomet ir gundyti manes nereikes,pati susigundysiu, o jei nepatiks, kad ir kaip jis besielgtu, kad ir ka bedarytu, vistiek nepavyks sugundyt:)
na as drisciau abejoti tokia tavo uztikrinta nuomone butent tame ir dalykas, kad jei jis mokes tau patikt, tai ir sugundys
- Julija, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Aleksandras, 21 parašė:Julija, 19 parašė:Jei bachuriukas man patiks, tuomet ir gundyti manes nereikes,pati susigundysiu, o jei nepatiks, kad ir kaip jis besielgtu, kad ir ka bedarytu, vistiek nepavyks sugundyt:)
na as drisciau abejoti tokia tavo uztikrinta nuomone butent tame ir dalykas, kad jei jis mokes tau patikt, tai ir sugundys
Na, bet pats pagalvok:) Tarkim yra mergina, kuriai nerealiai patinki, ji tave "kabina", stengiasi suvilioti savo kalba, manieromis, judesiukais, taciau ji ne tavo skonio, taves nei kiek nedomina, atrodo visiskai nesimpatiska. Negi jai pavyktu tave sugundyti?:)
O stai atvirkstinis variantas: pamatai panele. Tau ji atrodo tiesiog nereali fainulka. Ir daili, ir patraukli, ir miela.Na, tiesiog saldainiukas. Juk jai net nereiketu deti jokiu pastangu, nereiketu taves gundyt, tau jau paciam galvele nuo jos apsisuktu ir pats pradetum galvoti, kaip ja sugundzius..:) Ar ne taip?;)
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
nu kazkaip ne taip mastai cia... as ne ta turiu omeny.. sunku paaiskint esme tame, kad situacija: vaikinui patinka panele, o panelei vaikinas ne jos skonio. bet jei jam uztenka proto, jis su ja susipazins, suzinos kas jai patinka, nepatinka, prisitaikys prie jos, atitiks jos poreikius ir norus.. na ir taip gausis, kad ji juo susizaves, t.y. ja suvilios. nu nemoku dorai paaiskint ka noriu pasakyt
o antra tavo situacija, tai savaime suprantama, kad jei ji man patinka, tai viliot tektu man ja, o ne jai mane
- Julija, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Aleksandras, 21 parašė:nu kazkaip ne taip mastai cia... as ne ta turiu omeny.. sunku paaiskint esme tame, kad situacija: vaikinui patinka panele, o panelei vaikinas ne jos skonio. bet jei jam uztenka proto, jis su ja susipazins, suzinos kas jai patinka, nepatinka, prisitaikys prie jos, atitiks jos poreikius ir norus.. na ir taip gausis, kad ji juo susizaves, t.y. ja suvilios. nu nemoku dorai paaiskint ka noriu pasakyt
o antra tavo situacija, tai savaime suprantama, kad jei ji man patinka, tai viliot tektu man ja, o ne jai mane
Zinai, del to, gal tu ir teisus:) Bet va pvz man dazniausiai buna taip, kad jei jau is pat pradziu vaikinukas manes netraukia, tai ir veliau niekas nepasikeicia. Nebent jeigu jis bus faino budo, charakterio, tuomet imsiu i ji kazkaip silciau ziureti, bet ziuresiu tik kaip i paprasta, gera biciuli, drauga. Na, bent jau iki siol man taip budavo... Juk niekada negali zinoti, kas ivyks rytoj:)
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
- Viktoras, 25
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Jonas, 24 parašė:geras klaysmas, kolega, laukiau sito klausymo, na o bet taciau viska duotoje situacijos priklauso nuo palinkos. jei nepavyks sugundyt - kalta aplinka ;D
cia tai rimtas pagrindas
- Darius, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Labuka..be problemu sugundyciau....
- Happy women
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
na nemanau.ne visos pasiduoda tam lasui po laso.............
- Lauras, 19
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
mergina:
as megstu megzti
tavo draugas:
geras!! koks sutapimas as taip pat mezgu! vat kelnias nusimezgiau! dzinsus tokius..
;]]
mdaaa vaziuoja man jau nuo abstinencijos stogas..
- Justinas, 22
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
pirmiausia akiu kontaktas ... jei kokiame klube tai tada man patiktu kuri jaucia ritma ir su kuria galima gerai pasokti...
po to bendravimas cia zinoma kai po visu "tancu" lydi mergina arba vezi.. cia ne esme(bent man, o merginai tai dar neaisku), ir kai kalba rysasi svaime kai su tuo zmogumi galima kalbeti apie bet ka...
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 55
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.