Tema: Kajp Jums Uzsienietes merginos :D
ziurint kokios tos uzsienietes,pvz jei angles aires,ar kokios vokietes tikra ta zodzio prasme kiaules,bet kiek esu girdejusi,lovoj jos tikrai neblogos;)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kajp Jums Uzsienietes merginos :D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ziurint kokios tos uzsienietes,pvz jei angles aires,ar kokios vokietes tikra ta zodzio prasme kiaules,bet kiek esu girdejusi,lovoj jos tikrai neblogos;)
Ieva ieva, kokiu negandu cia prisiklausei?
O tu Simonai ka jau lietuvaiciu nerandi, kad po uzsenietes zvalgaisi?
![]()
siaip brites tikrai nera grazios ir del to ji yra teisi
uziseni mergos arba storos arba juodos
![]()
cia nera gandai,mano draugas gyveno anglijoj,bet neilgai istvere,nes sake jautesi kaip kosmara sapnuojant,grizo i lt ir buvo be galo lainingas tarp graziu ir perkudusiu ir visokiu kitokiu lietuvaiciu....tokia tiesa...va...
Na, kad merginos ten storos tai pati ta zinau ir maciau savo akimis, nes ten jie valgo kaloringa maista,...zodziu ten jau problema.
o nzn,kaip ten jos po teisybej toj lovoj????:p
Geraj jus ce
o tipo ne???....visai idomi tema....:)
bet kad vaikinai kudai ce pasisako:/
Ieva kam tie vaikinai? Jau seniai aisku, kad ju nera siam pasaulyje
O ten del lovos iskur istreukei ievute ?m? NEs as tai kolkas nieko negirdejau, kad uzsienietes karstesnes lovoje as kaip tik manau, kad lietuvaites, tu pati pagalvok, kodel uzsenieciai atvaro i lietuva? ;D
nzn,as kol kas girdejau is pirmu lupu,o kaip ten kiti ar duodasi su tom uzsienietem,tai tikrai nzn.....
o vaikinai yra tam,kad gyvenimas kvailesnis butu,gi be ju liudna...;D
Eik jau kaip tik be ju geriau, nei galvos kvarsina nei ka
man tai be ju liudna...jie toki....nzn...sweet.....bet tema apie uzsienietes....:D
Gerai nenukrypkim nuo temos
Nu jo Zinok Lietuvajciu Yra Visokiu
Tai cia visam pasaulyje yra visokiu Butu neidomu, jeigu butu visi vienodi, visais aspektais
Nu JO Shejp taj
tai niekas nesako,kad vien tik vieno tipo yra,bet uzsienietems su mimis nera ne ko lygintis....:D
O siaip kurios geresnes, lietuvaites ar uzsenietis, neaisku,...Gal vieniem tos geros, kitiem anos, ziurint ant koiu uzsoksi
bet vienu aspektu mes tikrai pranasesnes,nes mes valgom sveikesni maista,ot
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kajp Jums Uzsienietes merginos :D