Tema: Ekvilibriumas pusiausvyra
koki ispudi padare sis filmas????????
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Ekvilibriumas pusiausvyra
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
koki ispudi padare sis filmas????????
skaiciau panasia knyga. visai idomus, geras filmas. ispudi paliko.. gera.. ;]
skaiciau panasia knyga. visai idomus, geras filmas. ispudi paliko.. gera.. ;]
parasyk knygos autoriu ir pavadinima, jei dar prisimeni . dekui
neprisimenu, jei nepamirsiu paklausiu draugo, ir jei nepamirsiu tai parasysiu ;] zodziu sansai mazi.. :}
o apie ka sis filmas?
o apie ka sis filmas?
patariu geriau paziuret, o neklausinet .....arba gali internete pasiieskoti, juk nesunku rasti aprasyma, bet jeis viens pasitiketi neverta, nes nelabai ir atitinka
aciu uz patarima
Nebatsimenu Kas Ten Buwo
o man tai labai istrigo
labai geras filmas! beje vienas megstamiausiu.. Gera istorija ir veikejai.. ypac istrigo eilerastis ir baigemoji kova.. gal primena matricos klona siektiek..
neteko matyt :V
labai geras filmas! beje vienas megstamiausiu.. Gera istorija ir veikejai.. ypac istrigo eilerastis ir baigemoji kova.. gal primena matricos klona siektiek..
na klono neprimena, gal but tik savo kovomis, bet kiek tokiu filmu yra kur vis kas nors nukopijuojama ........ o siaip is tikruju manau, kad geresnis uz " Matrica"
Atsimenu kai jy ziurejau:D Ziurejom kino teatre dviese:D Sejp mane jis nuvyle, netgi labai
Atsimenu kai jy ziurejau:D Ziurejom kino teatre dviese:D Sejp mane jis nuvyle, netgi labai
tai ko tikejais, kad nuvyle?
Na tikejaus geresnio scenarijaus, sis man kiek pavirsutiniskas pasirode:)
Na tikejaus geresnio scenarijaus, sis man kiek pavirsutiniskas pasirode:)
pavirsutiniskas ???? emmm galbut ne i fima ziurejai ?
Ta pati, ta pati, tiesiog tas filmas ne man, kiekvienas zmogus filma ziuri ir supranta skirtingai:)
;D sakai dviese buvai filme, tai gal ne filma ir stebejai.....
of course, kad visi skirtingi
Taip, kino teatras buvo tuscias:) O tas Filmas vadinosi Ekvilibriumas:Pusiausvara(Ar panasej) ir pasakojo jis apie baisia musu atveji, kai zmones tures leistis vaistus kad taptu bejausmiais:) O tie kas vaistuku nesileis, bus nusauti, kazkokio sokinejancio, skraidancio klouno, su dviem pistoletais:D
Ooops:) Ne "baisia musu atveji", o "baisia musu ateiti"
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Ekvilibriumas pusiausvyra