1

Tema: ilgai trunkantis sex

ka jus manote apie ilgai trunkanty sex? pwz as uztrunku kol pirma orgazma patiriu mazdaug 4 valandas o poto truputy dazniau...nzn gal tai nenormalu wink

2

Re: ilgai trunkantis sex

bek pas gydytoja !! su tavim atvirkstinis procesas vyxta... matyt gymei su usais o daba kuo tolyn tuo vaikeji!

3

Aldis, 23 parašė:

bek pas gydytoja !! su tavim atvirkstinis procesas vyxta... matyt gymei su usais o daba kuo tolyn tuo vaikeji!

na matai bek nebeges gal pats ir bek:) man patinka kai pana jau sako gana..kad jaus kauda.cha bet poto daug komplimentu buna lol

4

Nu jo Kostui pritariu kai mergina sako jau nebegaliu jautiesi toks nugaletojas ir tada yra tikimybe jai nuleisti visa tai darant oraliniu budu.;D

5

Benas tai vat,as ir taip galvoju.....

6

na, kai mergina sako, kad skauda, tai cia nieko gero ... ... ... o kai sako, kad jau nebegaliu, tai jai jau seniai atsibodo tas veiksma si prieky atgal, kuris jai jokio malonumo neduoda ... uj, jus vaikinai, optimistai, visi erzilais norit but ...

7

visi nori buti tik nevisi toki yra:)

8

taves gal mergina visai nejaudina, kad nesugebi uzbaigti? o jei tai darai samoningai, tada pasidomek ar merginai tikrai patinka

9

Dovydas, 22 parašė:

taves gal mergina visai nejaudina, kad nesugebi uzbaigti? o jei tai darai samoningai, tada pasidomek ar merginai tikrai patinka

jaudina jaudina....bet ilgai uztrunku ir vsio...jei girtas bunu tai isvis...o pasidomiu tai daznai...

10

tu greit suprasi tada kad esi gejus big_smile  ir visai ne merginos tau reik big_smile

11

pabandyk pasiimt i ranka kokio vyro nuotrauka gal baigsi greiciau;D

12

nu rimtai manau reikia susirupint ir pas daktarus ejt ir cia nenusisnekek kad vienas aktas trunka 4 valandas.
galtu besidulkindamas knyga skaitai ar ka veiki?
ten pratrint iki kaulu gali kanors per tiek laiko

13

nu matai as dziaugiuosi kad man taip....o just galit varyt kaip triusiukai...kyst,**** ir baigta cha cha

14

as uztrunku ir visa nakty...ir nereikia cia pavydedii...jaunas ir geras...ir vsio.....man gerai ir mano partnerei gerai...

15

akivaizdu , jog saunuolis nutare "prisiprasyti" merginu demesio, ar pagyru... o jus, vaikinukai pasimovet! mastykit - tai padeda:D

16

Ramunė, 15 parašė:

akivaizdu , jog saunuolis nutare "prisiprasyti" merginu demesio, ar pagyru... o jus, vaikinukai pasimovet! mastykit - tai padeda:D

zinok tikrai netruksta man to demesio...nematau cia tikslo rasyti belenka! parasiau taip kaip yra!sulaukiau tik kritikos....taciau realiai panos to nekritikuoja...jos giria....subresi,uzaugsi patirsi ir tau bus aisq

17

na ... mano manymu, normalus sexas, gal kox mazas pusvalandukas glamoniu, kurios labai panas uzveda, o po to, kiekvienam pagal save, buna taip, kad nori tiesiog greitai ir gerai pasidulkint, buna taip, kad nori ilgai romantiskai myletis, bet tas netrunka 4 val.4 val ir kiekviena karta?Man gaila, tavo paneles ... Paneles nori kartasi, kaip ir minejau greito ir gero sexo, o ne 4 val trunkancio bruzinimosi i prieky ir atgal ... Poros sexe reikia ivairoviu!!! Kitaip santykiai tarpusavio gesta...

Manau, truputuka, KOstai, persistengei, su savo pagyrom wink

18

Snieguole, 21 parašė:

na ... mano manymu, normalus sexas, gal kox mazas pusvalandukas glamoniu, kurios labai panas uzveda, o po to, kiekvienam pagal save, buna taip, kad nori tiesiog greitai ir gerai pasidulkint, buna taip, kad nori ilgai romantiskai myletis, bet tas netrunka 4 val.4 val ir kiekviena karta?Man gaila, tavo paneles ... Paneles nori kartasi, kaip ir minejau greito ir gero sexo, o ne 4 val trunkancio bruzinimosi i prieky ir atgal ... Poros sexe reikia ivairoviu!!! Kitaip santykiai tarpusavio gesta...

Manau, truputuka, KOstai, persistengei, su savo pagyrom wink

aj aj aj:) tikrai nepersistengiau...as pirma karta uztrukau neilgai gal 15min....kai man buvo 12 metu...o poto vis ilgejo...wat

19

Kostas, 22 parašė:
Ramunė, 15 parašė:

zinok tikrai netruksta man to demesio...nematau cia tikslo rasyti belenka! parasiau taip kaip yra!sulaukiau tik kritikos....taciau realiai panos to nekritikuoja...jos giria....subresi,uzaugsi patirsi ir tau bus aisq

saulele.... as nesakau jog ilgai trukantis sexas nera gerai... tiesiog faktas jog tai trunka 4 valandas... na ta siaubinga...:D

o del frazes "subresi, uzaugsi ir patirsi".. na siaip ar taip forumas vieta kurioje diskutuojama ir gincijamasi.. taigi tai nepriklauso nuo mano patyrimo ir t.t.. tad i asmeninius kriterijus nekreipiame demesio! as turiu teise reiksti savo nuomone! beje neesi garantuotas ar as visgi turiu patirties ar ne! tad..

20

oi Ramunele:) rasai tai gan ne vaikiskai...:) pa tau ;*